Autor |
Poruka |
deltaos
Ukupno postova: 136 Lokacija: Os i samo Os.. Spol: Muško
|
gazda777 je napisao/la: ›
platio bih kavu da shvatim što je poanta pominjanja imena moga u ovom kontekstu...
|
*** 1 : 0 ****** ma šala mala.. |
|
_________________ ..i opet DeltaOs.. |
|
|
|
deltaos
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Hm...da...imas previše evil smajlica...
Zaboravila sam na trenutak da je tvoj način komunikacije tvoja vlastita sramota. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
nevia
Ukupno postova: 123 Lokacija: legograd Spol: Žensko
|
OD sada postotke i udjele naplaćujem SAMO u naturi..Nevia može dobiti i jedno i drugo..
[/quote]
Ohohooo!!! pa ti si pravi "ortak" nudiš mi čak i izbor!!! |
|
_________________ Beautiful memories hold many treasured days and those days turn into yaers, years into centuries till the eternity |
|
|
|
nevia
|
deltaos je napisao/la: ›
Gemi je napisao/la: ›
Sad tek kontam sto je bila poanta ovog topica...
Čuj, ovo ti nisu mali oglasi sex, poznanstva, udaje i zenidbe. Fulao si site. Probaj na Iskrici ;-)
|
...e pa GEMI nije ti dumina brisati moj post kao odgovor na tvoju provokaciju.. zar se sad osjećaš kao MOĆNA ŽENA. .ccccc ,hoćeš li i ovaj post obrisati..ili još bolje moj nick..pa bori se "verbalno" i "muški"...
|
Ne kontam!!!Tko je kome obrisao post!? Zašto?Nisam baš u toku! ups |
|
_________________ Beautiful memories hold many treasured days and those days turn into yaers, years into centuries till the eternity |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
|
|
|
nevia
|
[quote="nevia"]
OD sada postotke i udjele naplaćujem SAMO u naturi..Nevia može dobiti i jedno i drugo.. :lol
Ej dobila sam jedan free ekonomski savjet na private od komarca!!!Kaže da se ne isplati Ortaštvo, bolje nam je d.o.o. Ima mala dobre argumente!!!Mislim da je u pravu, samo nas zabrinjava kako će prodaja vibratora utjecati na pronatalitetnu politiku lijepe naše!?Moramo prodavati i mnogo drugih pomagala,a ne samo vibriće!!!Politika je politika....nije se za šaliti s Vladom! Vlado je opasan lik |
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
E da zaboravih i Anonymous može isto dobiti ,ali samo u naturi... "naturalnog"..
|
Što je to sad? Znači, nema vibratora za mene? Mislim, ako je samo "naturalni" |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
ozana
|
[quote="nevia"]
nevia je napisao/la: ›
OD sada postotke i udjele naplaćujem SAMO u naturi..Nevia može dobiti i jedno i drugo.. :lol
Ej dobila sam jedan free ekonomski savjet na private od komarca!!!Kaže da se ne isplati Ortaštvo, bolje nam je d.o.o. Ima mala dobre argumente!!!Mislim da je u pravu, samo nas zabrinjava kako će prodaja vibratora utjecati na pronatalitetnu politiku lijepe naše!?Moramo prodavati i mnogo drugih pomagala,a ne samo vibriće!!!Politika je politika....nije se za šaliti s Vladom! Vlado je opasan lik
|
Da, kod lošeg poslovanja ili, nedajbože, dugovanja prema državi, d.o.o. odgovara samo imovinom u vlasništvu poduzeća. Obrtnicima se može zaplijeniti i osobna imovina.
No gle, ima još jedna mogućnost. Može se osnovati i zadruga. |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
nevia
|
Pa da....ako nedaj Bože bankrotiramo nema šanse da nam otmu silne kuće i aute koje smo zaradili na grbači tuđih seksualnih navika.. |
|
|
|
|
deltaos
|
nevia je napisao/la: ›
Pa da....ako nedaj Bože bankrotiramo nema šanse da nam otmu silne kuće i aute koje smo zaradili na grbači tuđih seksualnih navika..
|
ee ako si još u "ortakluku"..samo poruka NEĆEMO propasti...ako treba sami ćemo sebi biti mušterije hebiga... |
|
|
|
|
deltaos
|
Gemi je napisao/la: ›
Hm...da...imas previše evil smajlica...
Zaboravila sam na trenutak da je tvoj način komunikacije tvoja vlastita sramota.
|
a kakav je to moj "sramotni" način komunikacije. .no dobro ne želim više dalje produbljivati i na današnji dan ne želim se uopće svađati i prpucavati...HAUG |
|
|
|
|
ozana
|
ozana je napisao/la: ›
E da zaboravih i Anonymous može isto dobiti ,ali samo u naturi... "naturalnog"..
|
Što je to sad? Znači, nema vibratora za mene? Mislim, ako je samo "naturalni"
|
Emti, opet sam nasjela
Delta, ovo ne zaboravljam |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
no dobro ne želim više dalje produbljivati i na današnji dan ne želim se uopće svađati i prpucavati...HAUG
|
da da da....slađi si kad si miroljubiv i pitom ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
deltaos
|
|
|