Autor |
Poruka |
deltaos
Ukupno postova: 136 Lokacija: Os i samo Os.. Spol: Muško
|
..u svakodnevnom životu i "radu"...naime otvorio bih "Sex-Shopp"..recimo da je to u pitanju.. .dali bi mi se to ispatilo.. PUCAJTE..al' ne ćorke... |
|
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Čuj, ne znam koliko iskustva imaš u tome. Iskusne su ribe na tržištu koje su u tom biznisu godinama... |
|
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
deltaos je napisao/la: ›
..u svakodnevnom životu i "radu"...naime otvorio bih "Sex-Shopp"..recimo da je to u pitanju.. .dali bi mi se to ispatilo.. PUCAJTE..al' ne ćorke...
|
Čuj, ako budeš otvarao taj Sexy shop, svakako osiguraj prostor za kabinu za isprobavanje Mislim da upravo to nedostaje već postojećim S shopovima |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
edi Ukupno postova: 25 Lokacija: out there Spol: Nebitno
|
Ako se ne varam, u Donjem gradu je nedavno otvoren one of "those", navodno ljudi dolaze iako dosta sramežljivo, možda bi dva ss-a bila prevelik šok za pučanstvo...polako:) |
|
|
|
|
|
nevia
Ukupno postova: 123 Lokacija: legograd Spol: Žensko
|
Ok, dobra ti je ideja za zaraditi koji novčić jer ta branša kod nas još nije razgranata! ali pripazi kad se već upuštaš u tako nešto da onda i imaš nekakvu jaču ponudu! |
|
_________________ Beautiful memories hold many treasured days and those days turn into yaers, years into centuries till the eternity |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@nevia, mislis bas na jaču (da ne kazem zescu) ponudu, ili na vecu ponudu?! ;-)
Hm, bio je u Ul. Republike jedan... u podrumu one IPK zgrade... radi li to jos uvijek?! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
deltaos, ne kuzim..ti tvrdis da je vibrator i musko pomagalo? iako rijec "TVRDIs" ovdje malo cudno zvuci hehe |
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
deltaos je napisao/la: ›
..u svakodnevnom životu i "radu"...naime otvorio bih "Sex-Shopp"..recimo da je to u pitanju.. .dali bi mi se to ispatilo.. PUCAJTE..al' ne ćorke...
|
odi u Donji Grad... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
nevia
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
@nevia, mislis bas na jaču (da ne kazem zescu) ponudu, ili na vecu ponudu?! ;-)
Hm, bio je u Ul. Republike jedan... u podrumu one IPK zgrade... radi li to jos uvijek?!
|
Pa čuj može i žešće i veće šala!!!!
Mislim da ne bude bezvezan i pust kao onaj u ulici republike!Mogao bi napraviti nešto kao u stilu harema....e fuck!! pa ovo mi je stvarno zakon ideja!zamisli sve u nekoj crvenoj nijansi s jastučićima i prodavačicom obučenom kao za trbušni ples |
|
|
|
|
|
nevia
|
ps sve mora biti finjak i onda ti je zarada zagarantirana, mora sve izgledati otmjeno |
|
_________________ Beautiful memories hold many treasured days and those days turn into yaers, years into centuries till the eternity |
|
|
|
deltaos
|
iawgoM je napisao/la: ›
deltaos, ne kuzim..ti tvrdis da je vibrator i musko pomagalo? iako rijec "TVRDIs" ovdje malo cudno zvuci hehe
|
ne ja to upće ne tvrdim, odakle ti to ? Napisao sam : vibratori i OSTALA MŽ(muško-ženska )pomagala.. .mada ko kaže da vibrator ne može biti i muško pomagalo..bože pa ima nas svakakvih..slažeš li se. . |
|
_________________ ..i opet DeltaOs.. |
|
|
|
deltaos
|
|
|
|
deltaos