Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Da mi prostite, ja sa 15 nisam znao što je p...., a ne čemu služi |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
ufff kako ovo treba kaišem preko koljena jaooooo |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ovdje je riječ o jednom društvenom iščašenju ali malo dugoročnijem. Mislim na životne uvjete spomenute populacije
Mladjo je napisao/la: ›
ma dajte ljudi kakav seksualni odgoj, kakva škola, kakvi bakrači. riječ je garant o nekim ciganima, vidite da mater od 30 godina ima sedmero djece, ta mala sumnjam da je vidila dana škole a pogotovo da zna išta o seksu. ona ima koku, čiko od 24 ima pišu, oni su to obavili i kud koji mili moji
|
Začarani krug loših životnih uvjeta, neznanja, neobrazovanosti nastavlja se iz generacije u generaciju i rezultat su ovakve tragedije za tu djecu i sad njihovu djecu. Samo to nije rijetkost kod njih, bojim se da je to općeprihvaćeno i gotovo normalno... |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
Da mi prostite, ja sa 15 nisam znao što je p...., a ne čemu služi
|
Tvoja sramota |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mislim da je 12, 13 godina ipak premalo da bi se postalo roditelj. Nisu djeca ni psihički ni fizički spremna za djecu. A kako će im priuštiti financijsku sigurnost kad su maloljetni, bez završene škole... gdje će raditi?
I da, moja je baka prije 50 i nešto rodila mog tatu, a gle čuda, imala je tada 26 godina!
Staromodna sam i konzetvartivna (očito), ali mislim da s 13 godina ne znaš ništa o žiovtu, a kamoli o odgoju i brizi za dijete. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Ma prestrašno.. Ja imam jednu učenicu u 3.srednje, kojoj je 11.04. termin.. Ma mislim, strašno.. Ona me moli da ju pitam ranije, da joj mogu zaključiti ocjenu, jer, jelte, ide roditi, pa je neće biti, a ja ono.. Nepojmljivo mi je to! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Groteskna situacija. Od svih koji su ju sevili (neki to sa grazanjem odbijaju), ovaj malac je ocito dobra osoba, zato bi ova djevojcica htjela imati ga za 'muza'.
U sjecanju mi je ostala scena s pocetka ove trakavice. Na krevetu sjede ta klinka i dijete za koje je ona tvrdilo da ju je napumpalo. U narucju drze bebu, ili lutku, ne znam vise sto.
I sad novinar pita njih nesto kao kako mislite vase roditeljstvo izdrzati "financially"... a malac k'o iz topa "what's 'financially'"? ;-)
Mozda ne zna sto znaci "financijski", ali je bar sevio... da su i meni nudile u tim godinama - i ja bih! ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Groteskna situacija. Od svih koji su ju sevili (neki to sa grazanjem odbijaju), ovaj malac je ocito dobra osoba, zato bi ova djevojcica htjela imati ga za 'muza'.
U sjecanju mi je ostala scena s pocetka ove trakavice. Na krevetu sjede ta klinka i dijete za koje je ona tvrdilo da ju je napumpalo. U narucju drze bebu, ili lutku, ne znam vise sto.
I sad novinar pita njih nesto kao kako mislite vase roditeljstvo izdrzati "financially"... a malac k'o iz topa "what's 'financially'"? ;-)
Mozda ne zna sto znaci "financijski", ali je bar sevio... da su i meni nudile u tim godinama - i ja bih! ;-)
|
ma tko zna jel on uopće ševio. on je toliko mlad da mu je ova gluperda možda izvalila da je seks kad su se držali za ruke i poljubili |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
Frost je napisao/la: ›
Da mi prostite, ja sa 15 nisam znao što je p...., a ne čemu služi
|
Tvoja sramota
|
mea culpa |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
karmen_du
Ukupno postova: 57 Lokacija: Iza Monitora Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la: ›
...ajd, dobro - prihvaćam da sam staromodna, obzirom da sam već šokirana....znači, samo mi preostaje molit se Bogu da mi dijete bude starije bar više od, ne znam, 18 godina od svog vlastitog djeteta....
|
tako je, moli se Bogu da ces znati sama jednog dana odgojiti dijete kako spada, i da ces ga u svakom trenutku moci kontrolirati (znaci i kad ti je pod okom i kad nije) |
|
|
|
|
|
Dee
Ukupno postova: 3 Lokacija: London Spol: Žensko
|
Mladjo je napisao/la: ›
kyx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jebiga nema se za gumicu,al mogo je navuc najlonsku vrecicu!
|
što je najgore ovaj mali ima 13 a izgleda ko da ima 8 godina. ko zna kolko je imo kad je prvi put bubo
|
hahah ti kao da si ljubomoran |
|
|
|
|
|
|
|