Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
DOBOJ – Lj.S., 12-godišnjakinja iz Ostružnja, postat će najmlađa majka na svijetu, a rodit će za nekoliko mjeseci.
Djevojčica živi u izvanbračnoj vezi s 24-godišnjakom, a slučaj je policiji prijavila njezina 30-godišnja majka, koja ima još sedmoro djece, prenosi bosanski 24sata.info.
Iako ih je policija pokušala nagovoriti da prekinu vezu, to im nije uspjelo, a majka je naposljetku povukla prijavu. Mladić je počinio krivično djelo, jer živi s maloljetnicom, ali policija nema osnova za uhićenje. (I.A.)
...zanima me gdje se griješi i tko griješi u ovakvim slučajevima...kućno odgoj svakako ima veliki utjecaj, no činjenica je da je razgovor o seksu tabu tema za dosta roditelja....što se spolnog odgoja u školi tiče, ne znam da li odobren ili nije, znam da su se lomila koplja oko toga....čitala sam i članak nedavno u srednjoškolkama u Virovitici koje s trbusima do nosa pohađaju nastavu....Alfi je također medijska zvijezda odnedavno....
...s druge strane, što se tiče djevojčice iz Doboja, izvanbračna veza 12ogodišnjakinje s duplo starijim momkom je definitivno wtf.....
...mislim ono - ne znam - imam sina Alfijevih godina, nemam pojma kako bi reagirala da mi dodje i kaže: čuj, stara - postaješ baka..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ma nitko ne griješi
mladi su
neka se vole. iskreno mislim da ovdje svoje prste ima ona propaganda prevelika stopa mortaliteta itd. a kako djeca sve shvaćaju ozbiljno eto što se dogodi
) |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
anakonda
|
...ma nisu mladi, djeca su, demit.....12 godina, helou?...ili sam ja zaista prestaromodna?...šta će dijeliti igračke s vlastitom djecom?....ostavi, sine, to - sad bi se mama malo igrala lutkicama... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ma dajte ljudi kakav seksualni odgoj, kakva škola, kakvi bakrači. riječ je garant o nekim ciganima, vidite da mater od 30 godina ima sedmero djece, ta mala sumnjam da je vidila dana škole a pogotovo da zna išta o seksu. ona ima koku, čiko od 24 ima pišu, oni su to obavili i kud koji mili moji |
|
|
|
anakonda
|
...ajd, dobro - prihvaćam da sam staromodna, obzirom da sam već šokirana....znači, samo mi preostaje molit se Bogu da mi dijete bude starije bar više od, ne znam, 18 godina od svog vlastitog djeteta.... |
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
strašno
ako djete nastavi njegovim majčinim stopa s 24 će postati baka |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
jebiga nema se za gumicu,al mogo je navuc najlonsku vrecicu!
|
|
|
|
|
|
anakonda
|
...o pelenama nije razmišljao, sad će mu to tata odbiti od džeparca za sličice, žvake i Yu-Gi-Oh...strašno...ne mogu izreći koliko mi je to strašno.... |
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
A dobro, ako mala ne zna što je to pravit djecu, majstor(24) bome zna. I zna što je pedofilija. |
Zadnja promjena: josephine01; 18.02.2009. 16:47; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
kyx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jebiga nema se za gumicu,al mogo je navuc najlonsku vrecicu!
|
što je najgore ovaj mali ima 13 a izgleda ko da ima 8 godina. ko zna kolko je imo kad je prvi put bubo |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...ajd, dobro - prihvaćam da sam staromodna, obzirom da sam već šokirana....
|
Da si staromodna ne bi se zgražala; ovako se svi zgražamo nad nečim što je prije 100 godina bilo uobičajeno.
Jebote, pa mojih stričeva, strina, teta i kojekakve rodbine ima ko pljeve! To se prije jebalo di se stiglo... A ne ovo danas...
Ubodeš 16-godišnjakinju - pedofil; sa 50 hodaš sa 20-kusur godišnjakinjom - pedofil. De, dobro je... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Godine mi nisu nikakav kriterij da li je osoba spremna i zrela za bebu, no povlačim granice kod nekih stvari. Isto kako mi nije nimalo slatko kad pročitam kako je netko sa 75 godina dobio dijete tako mi je i ovo čudno (da ne kažem nešto drugo). Uz podršku roditelja maloljetnika (tj baka i djedova) beba može imati odlične uvijete, bez toga teško. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ma fuj, upropastim život sebi, moguće djetetu, ko zna do kakvih sve komplikacija može doći ako je mlada osoba trudnica.
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
Ma fuj, upropastim život sebi, moguće djetetu, ko zna do kakvih sve komplikacija može doći ako je mlada osoba trudnica.
|
"doktore" ne s*ri pa bas je lijepo imati djecu i njihova djeca djecu i neka svi imaju djecu |
|
|
|
|
|
|
|