Autor |
Poruka |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la: ›
po meni je izravni krivac država jer ovakve stvari tolerira već godinama, guranja auta s rive u more, paljenje auta, uništavanje tramvaja i ostale društvene imovine. uz naravno nekolicinu retardiranih kretena jedini i isključivi krivac je država koja nije u stanju donjeti zakon koji će reći "ako napraviš sranje najebo si" dok u istovrijeme 7 puta mijenja zakon o radu nedjeljom, o % alkohola u krvi itd.
|
Mislim da su u prvom redu krivi roditelji. Jebem ti ja roditelja koji će stati iza svog djeteta nakon ovakvog čina. Mene bi moji u Dravu bacili da sam tako što napravila, stavili me na stup srama i javno me se odrekli, a onda bih još i batina od njih dobila. Mislim, karikiram, ali doista sve kreće iz doma. A poslije doma, možemo krenuti na razne psihologe, pedagoge i sl. te policiju, državu...
Sve njih na Goli otok pa neka tamo pale i razbijaju. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Ne želim biti glasnogovornik Kohorte jer će se oni već sami oglasiti, no ovdje se radi o huliganima, a ne o članovima udruge (barem se nadam). Trebaju se oni sami što prije oglasiti i ograditi od sinoćnjeg pijanog pira grupe budala i idiota. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
ma čekaj malo @tata mata jel ti znaš kakav bi to show bio da preko ljeta šetaju "građanske patrole" ulicama,pa bilo bi duplo više tučnjava nego sada... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne želim biti glasnogovornik Kohorte jer će se oni već sami oglasiti, no ovdje se radi o huliganima, a ne o članovima udruge (barem se nadam). Trebaju se oni sami što prije oglasiti i ograditi od sinoćnjeg pijanog pira grupe budala i idiota.
|
ovdje se radi o debilima koji nemaju pametnijeg posla nego palit aute i kontejnere..
nevjerujem da bi građanin Osijeka koji voli svoj grad i koji živi u njemu palio aute .. |
Zadnja promjena: ix ox; 05.04.2009. 13:37; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
TataMata je napisao/la: ›
no ovdje se radi o huliganima, a ne o članovima udruge (barem se nadam).
|
Problem huliganizma neće se moći niti početi rješavati sve dok se stvari ne nazovu pravim imenom. Ne postoje "pravi" navijači i "oni klinci huligani" koji prave nered.
Navijači su po definiciji huligani. Treba biti iskren pa reći - navijači su ljudi koji viču na stadionu, odlaze na sportske priredbe razne vrste, kreću se u čoporu, i tuku se sa protivničkim čoporom. U tome je i čar navijanja, pa ne mislite valjda da se navijanje svodi na pisanje pjesmica o ljubavi prema nogometnom klubu. To je jasan obrazac ponašanja navijača u bilo kojoj zemlji.
Ako se huliganizam hoće iskreno svesti na najmanju moguću mjeru, onda treba prestati podilaziti tim frustriranim mladićima. Ukinuti im novčanu pomoć, istjerati ih iz gradskih prostora, prestati im poklanjati karte, koristiti ih u dnevnopolitičke svrhe, zabraniti im da šaraju svoje djetinjaste parole po gradu, oštro ih kažnjavati... To nikad neće iskorijeniti huliganizam (što vidimo iz primjera zapadnijih država), ali će poslati poruku da se društvo sa takvim ponašanjem ne slaže, i da se nešto poduzima u tom smjeru. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Anastazija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la: ›
po meni je izravni krivac država jer ovakve stvari tolerira već godinama, guranja auta s rive u more, paljenje auta, uništavanje tramvaja i ostale društvene imovine. uz naravno nekolicinu retardiranih kretena jedini i isključivi krivac je država koja nije u stanju donjeti zakon koji će reći "ako napraviš sranje najebo si" dok u istovrijeme 7 puta mijenja zakon o radu nedjeljom, o % alkohola u krvi itd.
|
Mislim da su u prvom redu krivi roditelji. Jebem ti ja roditelja koji će stati iza svog djeteta nakon ovakvog čina. Mene bi moji u Dravu bacili da sam tako što napravila, stavili me na stup srama i javno me se odrekli, a onda bih još i batina od njih dobila. Mislim, karikiram, ali doista sve kreće iz doma. A poslije doma, možemo krenuti na razne psihologe, pedagoge i sl. te policiju, državu...
Sve njih na Goli otok pa neka tamo pale i razbijaju.
|
potpuno si u pravu i to je jedna stavka koju u silnom bijesu zaboravih napisati |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Felt ne slažem se s tobom da odlazak na tekmu bilo koje vrste i navijanje budi najniže strasti i okuplja uglavnom huligane, pa primjera je u cijelom svijetu gdje cijele obitelji odlaze gledati razne sportove i uživaju, čagaju, nešto klopnu i dobro se zabave i to je ono što navijanje treba biti....to je šansa i za naš Osijek, da svi možemo doći na tekmu i navijati ukoliko volimo nogoš i doći s klincem i zabaviti se....to je ono što treba biti....pa makar se poslužili Tachericinom metodom...ili smislili neku svoju....no treba jasno reći dosta je bilo i osmisliti plan ma koliko on težak bio i provesti ga...govorim za Osijek, stanje u državi nek rješava netko drugi, al za Osijek ću se uvijek borit i bog.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
tenjac
Ukupno postova: 81 Spol: Nebitno
|
I onda neki tu lik poziva na utakmicu Osijek-Hajduk da dodjemo u sto vecem broj,zar poslje ovoga da idem gledat??? ne,hvala! |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
vidim ja da ce danas biti veselo...prije i nakon utakmice...ovisno tko je palio jucer... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Samo ću nadodati jedan detalj o policiji: jučer stojimo u redu kod Joze za hamburger, kad se odjednom sleti njih 50ak, počnu se naguravat, šutat, šamarat... a pandur stoji na 10 metara i bleji ko tele u šarena vrata.
Serem se ja na takvu polusposobnu policiju koja, kako je već netko istaknuo, ide prcat normalne ljude za sitnice umjesto da pendreči stoku koja harači gradom. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Felt ne slažem se s tobom da odlazak na tekmu bilo koje vrste i navijanje budi najniže strasti i okuplja uglavnom huligane, pa primjera je u cijelom svijetu gdje cijele obitelji odlaze gledati razne sportove i uživaju, čagaju, nešto klopnu i dobro se zabave i to je ono što navijanje treba biti....to je šansa i za naš Osijek, da svi možemo doći na tekmu i navijati ukoliko volimo nogoš i doći s klincem i zabaviti se....to je ono što treba biti....pa makar se poslužili Tachericinom metodom...ili smislili neku svoju....no treba jasno reći dosta je bilo i osmisliti plan ma koliko on težak bio i provesti ga...govorim za Osijek, stanje u državi nek rješava netko drugi, al za Osijek ću se uvijek borit i bog....
|
mene samo zanima zašto je uvijek najviše tuča na nogometnim utkamicama
baš bi bilo lijepo gledati klizanje na ledu i da se potuku navijači, ili npr. koliko se puta potuku navijači na teniskim terenima itd. |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
baš bi bilo lijepo gledati klizanje na ledu i da se potuku navijači, ili npr. koliko se puta potuku navijači na teniskim terenima itd.
|
pa bilo je i toga u australiji ove godine kad su se pokefali srbi i hvati |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
bože do malo prije nisam ni znao za ovo a tim putem sam iso kuc oko 2... |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
Samo ću nadodati jedan detalj o policiji: jučer stojimo u redu kod Joze za hamburger, kad se odjednom sleti njih 50ak, počnu se naguravat, šutat, šamarat... a pandur stoji na 10 metara i bleji ko tele u šarena vrata.
Serem se ja na takvu polusposobnu policiju koja, kako je već netko istaknuo, ide prcat normalne ljude za sitnice umjesto da pendreči stoku koja harači gradom.
|
na to sam se već navikla... toliko je puta bilo tučnjava po tvrđi,a murija ili samo stoji sa strane i gleda ili kada ih se zove uopće se ni ne pojave... pa predivno onda... i ti se sad trebaš osjećat kvazi sigurno u gradu... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
|
|