Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
srećo, te slike mogu frustrirati samo one koji su na njima i koji se zbog lažnog morala moraju zamaskirati.
Vrafa - očito ne stanuješ samo na uskim njivama, uzak si i u nekim drugim stvarima. i stariji sam od tebe al samo po godinama |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
rafa
Ukupno postova: 358 Spol:  Muško
|
Hvala na lijepim željama koje mi poklanjaš!Stvarno si veliki domaćin nema šta pismeni. |
|
|
|
|
 |
sunshine18 Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Cruz031 Ukupno postova: 244 Spol:  Muško
|
Nakon Gusarskog, na ulice stiže i 'striptease tramvaj'  |
|
|
|
|
 |
stefi
Ukupno postova: 6 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ajme,koliko drame ni oko cega.znate onu:o ukusima se ne raspravlja.cure su otisle i zabavile se i cemu sad raspravljati o moralnosti.vjerojatno bi i ja otisla da nisam dan poslije imala ispit  |
|
|
|
|
 |
rafa
|
sunshine18 gospodarice prstenova pa gdje siiiiiiiiiii:)jel sinoc bilo veselo i nezaboravno,ma uvijek sam za lijepe provode,zezanje,cugu,rostiljanje,diskoteke,parti uz sampanjce i dzus vodke,volim subotu vide nego zalazak sunca iznad balatona:)...eeee sto bih volio da imam 19 godina:) pozzzzzzzzzzz sunshine i pusa u obraz desni:)Kraljice chata okrunjena,em si pametna,em si lijepa..sunshine ti si savrsena;-) |
|
|
|
|
 |
rafa
|
Svaka ti je na mjestu kao Ivi Andricu.A nemisle nazalost svi kao ti stefi,imas ljudi koji zive u 21 stoljecu a ponasaju se kao da je jos robin hud u Tvrdzavici:) |
|
|
|
|
 |
rafa
|
to je tramvaj eeee taj treba za mlade i za provode,a mogle bi i striptizete iz Madze doci nebi se bas ljudi bunili:) |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Dobra ideja. Ulaz za one 18+ i vozi Misko!
Steta samo sto se ta ideja ne poklapa s laznim cudoredjem osjeckih klerofasista. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
stefi
Ukupno postova: 6 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Svaka ti je na mjestu kao Ivi Andricu.A nemisle nazalost svi kao ti stefi,imas ljudi koji zive u 21 stoljecu a ponasaju se kao da je jos robin hud u Tvrdzavici:)
|
ah,da,nazalost je tako.mislim da su stari Grci i Rimljani bili civiliziraniji i otvorenijeg uma nego mi danas,zapravo,uvjerena sam u to.ali sto se moze,sto ljudi-sto cudi |
|
|
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Njihov izbor kako ce se ponjet kad dodju kuci pred decke ili muzeve....A za Osijek da je selo zeznio si se vjeruj mi jako.Znam dosta ljudi koji su dosli iz Njemacke,Austrije,Svice u Osijek i divili se gradu sa parkovima,europskoj aveniji i secesiji,visecem mostu,promenadi,katedrali....Osijek je predivan grad u svemu,od secesije do tvrdze,od katedrale do sinagoge(sad crkve pentakosaca)ljudi nam govore nemate pojma kako vam je grad lijep.Dolazi mi rodbine iz Mostara i divi se katedrali,promenadi,parkovima(iako je Mostar isto lijep grad,sa starim mostom,neretva,stari grad kafici,restorani)oni se dive,njemci,svicarci..Osijek samo sredit fasade kako sam rekao davno prije bio bi grad po mjeri...a natalitet je svagdje u opadanju to se vidi i na slikama gdje sve manje i manje ima i plesaca i plesacica..
|
po mentalitetu stanovnika, ne po izgledu grada... |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Eto, ako ništa - u ovom gradu padaju tabui... Konačno, više nisu samo žene objekti u koje se pilji dok se skidaju...
O ovom načinu zabave i inače nemam baš visoko mišljenje, no zašto i žene ne bi imale pravo da se zbog njih organizira ovakvo što? A i zašto muškarci ne bi malo bili objekti za promatranje?! |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ruku na srce, u Osijeku je u posljednjih 10 godina bilo daleko vise striptiza na kojima se skidaju muskarci, nego oni na kojima se skidaju zene (ovih potonjih se ni ne sjecam).
Tako da ova konstrukcija o objektima ne drzi vodu.
Inace, kazu ljudi da bi se ovakvim zbivanjima najvise trebalo veseliti upravo muskarci - bez previse truda im se servira vec lagano zagrijan motor, ili predpecen kruh. Oni ga jos samo trebaju zapeci do kraja i zaciniti po volji. Pitam se samo koliko ih je iskoristilo tu priliku nakon ovog striptiza... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...kod opcije "ignore" ima jedna velika mana: kad netko citira nekog, opet se vide prazne riječi i glupe misli....
...pošto ovo sve već prelazi u ozbiljnu opsesiju, evo još jednom: što ja mislim!!!
...nadalje, da se vratim na temu: @sunshine - nisi mi odgovorila na pitanje jel sam više glupa od tebe ako nemam isti ukus, pa mi se ova dva stripera ne sviđaju????..ili sam glupa jer smatram da su djevojčice na slikama vulgarne u svojim pozama "đipanja" po njima?....sumnjam da bi ti roditelji oduševljeni bili da si jedna od njih (možda i jesi), pa da nalete na tu sliku negdje u bespućima interneta......
...ili sam možda glupa što sam starija od tebe desetak godina, pa gledam stvari drugim očima? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
chocolate Ukupno postova: 10 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ZAŠTO JA ZA OVO NISAM SAZNALA RANIJE! :O |
|
_________________ Čovjek zavidi čovjeku na svemu osim na pameti. |
|
|
 |
 |