Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 69701 Spol:  Nebitno
|
 Sinoć se u Mediumu održala djevojačka veselica na kojoj su se sve djevojke mogle opustiti uz muški striptease. Dok je striptease show trajao, muškarcima je bio zabranjen ulaz. Osim stripera, među svim tim djevojkama našao se i fotograf portala Osijek031.com, koji djevojke nije zabavljao plešući polugol, nego ih je zabavljao fotografirajući. Kako ne bi prouzrokovali raspad dugogodišnje veze ili možda braka neka lica na fotografijama smo zamutili, osim ako su djevojke željele biti fotografirane. Pogledajte što je naš fotograf zabilježio svojim objektivom...
Galerija 031: Medium MDH: Muški striptease
[Foto: Daniel Antunović][16.02.2012. Medium MDH]
Najava 031: Medium MDH: Karneval u Mediumu [2012.] - striptease, country maskenbal, maskirani hippie party, pidžama party, venecijski krabuljni ples, ceremonija spaljivanja princa karnevala |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Hahahaha  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
TheLastRebel
Ukupno postova: 11 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
"Kako ne bi prouzrokovali raspad dugogodišnje veze ili možda braka neka lica na fotografijama smo zamutili"
Hahahahahha. Pa stvarno ste ih dobro zakamuflirali. Mislim da njihovi dugogodisnji decki ili cak muzevi nikad nece prepoznat o kom se radi. Hahahaha. |
|
_________________ „Čovjek koji se hvali da nikada ne mijenja mišljenje jest čovjek koji preuzima obavezu da uvijek ide pravom linijom, glupan koji vjeruje u nepogrešivost. Nema principa, ima samo događaja; nema zakona, ima samo okolnosti; viši čovjek prihvaća događaje i okolnosti i njima upravlja.“
„Kad bi se svatko borio samo iz uvjerenja, rata ne bi ni bilo.“ |
|
|
 |
Stella1989
|
Ako je bilo onih koje su u vezi i znaju da se njihovom partneru ne bi svidjelo da mu djevojka ide na muški striptiz, onda bi same bile krive, a ne fotke na portalu.  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol:  Nebitno
|
Pa te ni nemaju decke to su gepardi a koliko vidim ima i maloljetnica katastrofa ocito je ulaz bio slobodan |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Hahaha...dobar, dobar...  |
|
|
|
 |
anakonda
|
...ima bogme i starijih...ne znam kakve ljute droge bih morala imat u sebi da bi otišla tamo....ne vidim ništa privlačno, čak ni stripere ;-) |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
baš volite radit šprdnju od ovog grada,ha? ^^ |
|
_________________ “There is no harm in doubt and skepticism, for it is through these that new discoveries are made.” |
|
|
 |
Ian_McKaye Ukupno postova: 96 Spol:  Muško
|
Patike su najjači dio ovog "showa".
Majstor dobro da nije ostao u bijelim čarapama!  |
|
|
|
|
 |
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Zgodni su frajeri, rade svoj posao, možda i umoče nešto sa strane. Sve je to život, čemu ovi jadni komentari? |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
 |
anakonda
|
...zato što mi to jadno djeluje....nek se svatko zabavlja na svoj način, ali meni je ovo presmiješno....frajeri mi liče na kečere koji mi osobno nisu privlačni tipovi muškaraca... |
|
|
|
 |
sunshine18 Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
tko bi drugi komentirao nego oni koji nisu bili,hahah,naaajpametniji se našli |
|
|
|
|
 |
peledgo Ukupno postova: 7 Lokacija: osijek Spol:  Muško