Autor |
Poruka |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
-nella- je napisao/la ( Pogledaj post): ›
frosty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
-nella- je napisao/la: ›
meni bi trebalo jedno 6...
|
ajd ako nades 8,pa prodaj 2
|
Nda... Sigurno ću naći. Tako nam i treba kad kasno palimo. Ali nešto su mi tu prebrzo pukle karte...
|
cudno mi je da su vec osle karte a ova nagradna igra jos nije gotova.... |
|
|
|
|
|
frosty Ukupno postova: 158 Spol: Nebitno
|
-nella- je napisao/la: ›
Nda... Sigurno ću naći. Tako nam i treba kad kasno palimo. Ali nešto su mi tu prebrzo pukle karte...
|
eh,ja sinoc htijeo otici kupit karte,i bilo mi lijeno izaci do podhodnika(zivim u centru),kao idem jutros,i normalno,jutros nijedna,sve sinoc rasprodali:s |
|
|
|
|
|
|
e da,sto se tice nagradne igre,imam dojavu da je nece biti,nepitajte zasto,uglavnom,neracunajte na nju |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
frosty je napisao/la: ›
e da,sto se tice nagradne igre,imam dojavu da je nece biti,nepitajte zasto,uglavnom,neracunajte na nju
|
Pa i nije ti neka dojava,evo nagradna igra završila |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
e da,sto se tice nagradne igre,imam dojavu da je nece biti,nepitajte zasto,uglavnom,neracunajte na nju
|
Pa i nije ti neka dojava,evo nagradna igra završila
|
Imam i ja danas istu takvu dojavu, Hajduk pobjeđuje hendikepom 0:2, koef je 14.5 pa ti vidi |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
Imam i ja danas istu takvu dojavu, Hajduk pobjeđuje hendikepom 0:2, koef je 14.5 pa ti vidi
|
ja imam dojavu da je nagradna igra opet namještena, jer ja opet nisam dobila, znači mora da je opet namještena |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
|
MissTake je napisao/la: ›
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
Imam i ja danas istu takvu dojavu, Hajduk pobjeđuje hendikepom 0:2, koef je 14.5 pa ti vidi
|
ja imam dojavu da je nagradna igra opet namještena, jer ja opet nisam dobila, znači mora da je opet namještena
|
hahaha,prcajte me koliko hocete,ali oni nisu dobili karte od organizatora za nagradnu igru,posvadali se ,ili tak nest,a mogu i ja 5 imena napisat,nije uopce problem |
|
|
|
|
|
sandra202 Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
mooolim vas ako netko ima kartu za prodat....jakoooo želim ić ((( |
|
|
|
|
|
Suncica_DGO
Ukupno postova: 29 Spol: Žensko
|
..rasprodane karte?...hahahaha jel Osječani šta rade osim što idu na koncerte? sve se nema |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
bice da ti to ne vidis dobro
vis da prodaju po 1000kn 2 karte i to za fun pit.
max koju sam vidio je 800kn a to nece prodat vjerojatno hh. mogu i ja stavit da prodajem za 10 tisuca kuna i sta sada, oglasi su besplatni budale svasta pisu, ne znaci ako je stavljen oglas da ce se prodat (nece vjerojatno)
eo poceli su sa halidom i crvenom vec vise od 2x cijena ide gore (200kn komad) điberi kupe 10 ulaznica pa preprodaju a ljudi koji zele ic nemogu doc na red od đibera |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
nidzo je napisao/la: ›
eo poceli su sa halidom i crvenom vec vise od 2x cijena ide gore (200kn komad) điberi kupe 10 ulaznica pa preprodaju a ljudi koji zele ic nemogu doc na red od đibera
|
Điberi nek se j... nabijem ih na preprodavanje, zbog takvih pohlepnjača sam ostala bez karte, puj dabog da vam ih vjetar raznio po promenadi. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
zuvvu
Ukupno postova: 212 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
trauma_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Điberi nek se j... nabijem ih na preprodavanje, zbog takvih pohlepnjača sam ostala bez karte, puj dabog da vam ih vjetar raznio po promenadi.
|
ako mi nesto ide na moj spolni ud, to su onda ti debili sa tim preprodavanjem karta. cobani... |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
daa. najjace za balasevica.. kupuju 30 karata odjednom i 20 hahah. pa mars!
meni je zao sto ima ljudi koji onda kupe te karte po 5X skupljoj cijeni, umjesto da im nekupi niko do zadnjeg dana pa se uspanicare i na kraju zavrse ispred dvorane i ju "prodaju" ono "daj kolko das " jer su predaleko osli heh.
tu nema tolko puno velikih koncerata pa se ne desava cesto ali eo u mjesec dana 2 takva koncerta pa đibercici mogu par tisuca kuna nabrat heh.
kupujem 2 karte za halida & crvenu jabuku u osijeku. ponude na pp |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol: Žensko
|
isto kupujem 2 karte... ponude na pp
šifra: idite u kuki :@ |
|