Autor |
Poruka |
RiPeR Ukupno postova: 117 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
čak štoviše @riperu ja ti nisam jedan od tih,imam komp par mjeseci i ovo je jedini forum koji koristim,
pa ti si bio bez argumenata cijelo vrijeme,jel se nesjećaš?
i još mi nisi odgovorio zašt ti mene zoveš "sinko"???
a ideš vanka,tako rano se spremaš za vanka? znaš neide se vanka ovako rano,pa nisi pican od 14 godina valjda? a i mogo bi se kladiti da ćeš završiti na cajkama kao i većina takvih kao ti "velikih" hrvata...
|
Hehe, idem do lege u stan cugat pa u tvrđu, možda u benu budem ak očeš navrati na cugu, imam 22 godine a što se tiče cajki ne slušam ih.. A ovo da imaš komp par mjeseci hmm neide ti baš ovaj podatak u prilog Ukupno postova: 387 Ili lažeš kolko imaš komp ili svaki dan visiš ovdje. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
vidiš ja imam uglavnom više od tebe,neidem uopće u tvrđu,a zaboravljaš da ti i piše kad sam pridružen,prije 3 mjeseca i nevisim ovdje neg sam protraćio vremena koljući se s jednim zanimljivim likom poput tebe... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
![](images/spacer.gif) |
RiPeR Ukupno postova: 117 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
A ništa onda drugi puta se vidimo negdje nekom prilikom. Gle ja ovo ne vidim kao neku koljačinu nego samo iznošenje mišljenja, a da nije možda taj lik od tebe pravio budalu ako si tolko postova nakupio?!? ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
justice...ja ne znam zašto se ti uzbuđuješ... eto riper je nadobudna osoba koja nema život i onda mu je svaki post off... Dok RH gradi sveučilišta po Mostaru i daje silnu lovu ''za pomoć'' , e toliko dugo me boli ona stvar. Njih 50% nisu ni dana živjeli u RH a imaju naše dokumente i glasuju na našim izborima. A plaćaju 0 kn poreza toj istoj,omiljenoj, Hrvatskoj. |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
justice...ja ne znam zašto se ti uzbuđuješ... eto riper je nadobudna osoba koja nema život i onda mu je svaki post off... Dok RH gradi sveučilišta po Mostaru i daje silnu lovu ''za pomoć'' , e toliko dugo me boli ona stvar. Njih 50% nisu ni dana živjeli u RH a imaju naše dokumente i glasuju na našim izborima. A plaćaju 0 kn poreza toj istoj,omiljenoj, Hrvatskoj.
|
Ne želim ti govorit koliko je moj život lijep i ispunjen a koliko je tvoj pun gnjeva i mržnje prema drugima jer vjerojatno si svjestan toga i sam, probaj se malo opustiti, odvest će te u grob ta ne trpeljivost. Jer ti ne shvačaš da su to tamo Hrvati kao i oni u Brazilu i imaju sva prava za glasat, a to što ne žele glasat za SDP tvoj je problem. BiH kao država ne može funkcionirati i naravno da pomažemo Hrvatima tamo, jer ako mi nećemo nema tko drugi, sigurno neće muslimani.
Jel ti bilo dobro jučer provest subotu uz internet i kokice? |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
nije taj pravio budalu od mene,naš frend @axe je brzo nestao s ovog foruma a i ti ćeš tako ako nastaviš vrijeđati,
e da nastavimo,je super ti je mišljenje,tito je ubojica,partizani su loši,da ne govorim za srbe i muslimane,jedino ustaše valjaju...
e vidiš nešt tu neće valjati,il si bio loš iz povijesti il te internet učio,vjerovatno i jedno i drugo.
znaš ja se i sjećam još svega prije rata,da su takvi kao ti (ovi što se busaju u prsa hrvatstvom i galamđije) prvi dali petama vjetra kad je počeo bubanj... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
(ovi što se busaju u prsa hrvatstvom i galamđije) prvi dali petama vjetra kad je počeo bubanj...
[/quote]
Potpisujem |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
nije taj pravio budalu od mene,naš frend @axe je brzo nestao s ovog foruma a i ti ćeš tako ako nastaviš vrijeđati,
e da nastavimo,je super ti je mišljenje,tito je ubojica,partizani su loši,da ne govorim za srbe i muslimane,jedino ustaše valjaju...
e vidiš nešt tu neće valjati,il si bio loš iz povijesti il te internet učio,vjerovatno i jedno i drugo.
znaš ja se i sjećam još svega prije rata,da su takvi kao ti (ovi što se busaju u prsa hrvatstvom i galamđije) prvi dali petama vjetra kad je počeo bubanj...
|
Gle opet izvrčeš, gdje sam ja napisao da su ustaše dobre?? Hahaha pa preloš si sinko, nema smisla to što govoriš, rekao sam da osuđujem sve zločine pa i ustaške. Okani se izvrtanja i laganja sve piše iza i svi sve vide šta sam napisao, ali još ću jednom. Nisu svi koji vole Hrvatsku ustaše, iako ti to tako vidiš. a kod ovoga da je Tito ubojica i smeće i da su partizani uz dobre strane imali i greške i dalje stojim.
Jel te boli kad lažeš? |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
justice
|
opa tako znači,bezobrazno krećemo,pa dobro baš fino...
a gdje sam ja to išta lagao? možda o bleiburgu? o čemu molim te? ti si prvi počeo vrijeđati i pričati neistine o Titu
onda si počeo pričati ovakve gluposti
a to zbilja neide jedno s drugim,pa sad ti meni objasni šta ja to lažem? gdje sam ja nešt krivo rekao,što sam napisao "oko za oko,zub za zub" vidiš to je normalno u ratovima,što nežalim za ustašama,pa ti si presmješan...
gdje sam ja napisao da svi koji vole hrvatsku su ustaše???????? i po čemu ti više voliš hrvatsku od mene? jer si desničar? |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Mislim da je vrijeme da se ova glupa rasprava završi jer svko ima pravo na svoje mišljenje,i nije razlog za žuć,a i tema je most .Neka se zove kako hoće,ali neka i dalje stoji i povezuje slavoniju i baranju |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
![](images/spacer.gif) |
justice
|
potpuno se slažem,i ja sam mutav što se tako lako navučem,
a ja još i rekao da mi tak svejedno kak će se most zvati,da može i po frnji |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ahahah. ja sam za tebe ekstremni liberal. Onaj tko ne plaća porez RH nema pravo dobiti ništa za uzvrat. Vrlo jednostavno. Ti si očito neki ekstremist i rekao bih s 8 razreda osnovne škole... jel ti bilo dobro jučer provest subotu uz internet i kokice???? Kakav je to debilni komentar? Nek se most zove Most NDH. ipak je to bila nezavisna država, mislim nijemci su bili gazde i talijani, ali lijepo zvuči.... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Klinci dižu ruku u zrak jer misle da je to fora i da je cool, a nemaju pojma što to znači.. teško da je ovdje netko jugonostalgičar ili komunist, ali svi znamo da se naša braća, očevi, stričevi nisu borili za Hrvatsku u kakvoj danas živimo. Nisu se borili za korupciju, glad i neimaštinu u kakvoj se trenutno nalazimo. NIsu se borili za rasprodaju svih državnih tvrtki i poduzeća, nisu se borili za ovako nizak standard građana. Oni su se borili za plemenit cilj koji su Tuđman i njemu slični obezvrijedili toliko da je mene sram.
Tuđman je prvi dopustio da se sve pokrade i da se pojedinci obogate na tuđoj nesreći i po meni nije zaslužio da se bilo što u ovome gradu zove njegovim imenom. Jer nije mu bio ni blizu kada smo mi bili po skloništima i kada je kiša granata padala po Osijeku. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
audiworld
|
Loona ... da bih riječ rekao. Da veliki sin Franjo je ima plan 200 najbogatijih obitelji... hm... jel ijedna od njih bila obitelj branitelja??? ne... nego todorić i co. Luka rajić dgne lovu i ode u Švicarsku... boli ga kitica cvijeća za RH i one koji tu žive. I ja sam Nijemac po tati pa Nijemce boli kurac za mene, a ja ću plaćati sveučilište u Mostaru? wtf... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Baš tako, mi moramo plaćati njihova sranja i krađe iz državnog proračuna.. svaku jebenu večeru, auto ili službeni put... Pita li nas netko da li mi to želimo? Naravno da ne, i onda još hoće ulice, mostove, trgove nazvati imenima lopova i koje kakvih kvazi političara.. serem im se u poštenje.. ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_ranting.gif) |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|