Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Moramo biti zahvalni aktuelnoj gradskoj vlasti.
Svojim potezima uljepšala nam je prošlost!
Hvala ! |
|
|
|
|
|
joca amsterdam Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Tako je,svi koji su podržavali "snagu grada" sada kukaju a kada je bio Đapić plaću sam dobivao redovito a sad je pitanje dali ču je dobiti |
|
|
|
|
|
MatoTvrđa
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Jedan u nizu promašaja nove gradske vlasti...
Sad kada gledam mogu reći i da mi je u jednu ruku drago što već 2 mjeseca nije donešena niti jedna odluka ili potez koji bi koristio i pomogao građanima Osijeka u ova krizna vremena. Jer oni to i ne zaslužuju!
Već dva mjeseca u gradu se priča samo o otkazima, smanjenju plaća, ukidanju povlastica za socialno ugrožene i sl.
Pa gospodo građani, prisjetite se da ste prije dva mjeseca mogli birati - i izabrali ste!
Izabrali ste SNAGU GRADA, SNAGU MLADOSTI, snagu tko zna čega a da pri tom isti nisu nudili ništa, nisu imali ideja niti planova.
Upravo zbog toga mi je grozno gledati danas kukanja protiv ovog ili onog, što ste zaslužili to ste i dobili. Niste birali za bolje sutra već ste iz kojekakvih inata svoj glas davali kandidatima koji već dva mjeseca nakon osvajanja vlasti pokazuju da ne znaju vladati gradom.
Pozdrav! |
|
|
|
|
|
Coxa Branca
Ukupno postova: 101 Lokacija: Korriban Spol: Nebitno
|
Pa ne moze se ni ocekivati neki potez prvih mjeseci, treba napravit reviziju poslovanja i pregledat sve dokumente prosle vlasti. A te papirologije ima vjerujem jaaaakooo puno. Mislim da prije pocetka iduce godine nece ni biti nista dok se sve ne sredi. A onda ce se tek eventualno moci diskutirati o potezima, jer do onda sumnjam da ce biti "akcije". |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Star Wars VII - Return Of The Clones |
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
HMm otkako je došla nova gradska vlast događaju se - rezovi , zaustavljanje projekata, otpuštanja, povećanja cijena, grad nam smrdi na staju a u centru su se pojavili štakori. Nekakvi znakovi apokalipse kako mi se čini ... |
|
|
|
|
|
MatoTvrđa
|
Ma kakve revizije, postoje tjela koja obavljaju te poslove.
Bubalo i njegov tim su izabrani da vode grad od 110 000 ljudi, ludorije i primjer ne sposobnosti su revizije koje bi trajale 8 do 9 mjeseci... Pa di to ima???
Usput jedini projekt kojeg sam se sjetio je čipiranje pasa, recite mi je li to ne izbježno u ova vremena kad se ukidaju sve povlastice u gradu?
U konačnici to je po zakonu obavezan učiniti svaki vlasnik psa...
E moj Bubi, ako nemaš pametnijih projekata u ova vremena... |
|
|
|
|
|
MatoTvrđa
|
A kad se tek sjetim NOVE OSJEČKE PRIČE I VRDOLJAKA...
Gordan Matković si je priuštio skromna primanja od oko 42 000 kuna i ne zanima ga više ništa (kao da ga je nekad išta drugo i zanimalo) a čini mi se da je i VRDOLJKO u sličnoj situaciji - naime podsjetite se, tijekom koalicije s HSP-om je konstantno forsirao oduzimanje koncesije za parkiranje, pitam se hoće li sada ostvariti obećanje dano biračima?
ČISTO SUMNJAM
ZA NEKE NEMA RECESIJE |
|
|
|
|
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
05.07.2009. 22:50
Obzirom da sin tate Rudana treba preuzeti Zavod za stanovanje, a Blažin muž (Alerić) mjesto pročelnika za društvene djelatnosti unatoč, kao javnom natječaju, očito je da nova vlast stvara ''uspješan'' tim.
i potvrda gore navedenog....
Klasa: 112-01/09-01/11
Urbroj: 2158/01-04-04/03-09-11
Osijek, 27. srpnja 2009.
O B A V I J E S T
U svezi natječaja objavljenog u „Narodnim novinama“ br. 85 od 17. srpnja 2009. godine za radno mjesto PROČELNIK u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti obavještavamo kandidate koji su ispunili formalne uvjete iz natječaja, a to su sljedeći kandidati:
1. Dražen Alerić
Iz Glasa Slavonije:
Posebna zanimljivost oko ovog radnog mjesta je to što je natječaj raspisan već drugi put, jer na prvom nitko nije udovoljavao kriterijima - VSS društvenog smjera, pet godina radnog staža u struci i položen državni ispit.
- Imali smo nekoliko ponuda za ovaj posao, ali nitko nije imao položen državni ispit, pa smo natječaj ponovili i izbacili ovaj zahtjev. Naime, pročelnica Brezovac dala je ostavku na ovo radno mjesto i mi ne možemo nikoga zaposliti bez natječaja. Ne mogu ja nikoga tko ima VSS i već je zaposlen u Gradu natjerati da prijeđe na ovo radno mjesto, a pogotovo ne bez natječaja. Stoga svi koji ispunjavaju uvjete imaju jednake šanse, bilo da su zaposlenici Grada ili su vanjski kandidati - komentirao je Bubalo.
Evo kako se namještaju natječaji i radna mjesta, da mi je znati što im je smetalo kod gospođe Brezovac pa nije i dalje mogla raditi kao pročelnica. Sramota!!! A, kao ima viška radnika i trebaju se dijeliti otkazi. Gdje su mediji sad da malo operu Bubala i ekipu ??? Ljuta sam ko leptir !!! |
Zadnja promjena: rođena u Osijeku; 29.07.2009. 13:40; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Coxa Branca
|
MatoTvrđa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma kakve revizije, postoje tjela koja obavljaju te poslove.
sposobnosti su revizije koje bi trajale 8 do 9 mjeseci... Pa di to ima???
?:
|
Pa ocito je debeli ostavio debelu hrpu debelih papira za pregledati. |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Pa danas na Ljetku najbolji igrač, debeli...šta imate protiv debelih... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
Coxa Branca
|
Apsolutno nista |
|
_________________ Things I once thought, Unbelievable, In my life, Have all taken place, When we walked through, Little Italy, I saw my reflection, Come right of your face |
|
|
|
iva-ana
Ukupno postova: 18 Lokacija: madagascar Spol: Nebitno
|
Savršeni je političar onaj koji uspijeva ne donositi nikakve odluke i izbjeći svaku
odgovornost. Savršeniji je samo onaj koji uspijeva donositi sve odluke, a pri tome
izbjeći svaku odgovornost.
mislim da je svaki komentar suvišan.... |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Ne čeka samo Vladu RH vruća jesen
HRT: HSP protiv Đapića
Potonuće HSP-a, kažu politički analitičari, prouzročila je gradonačelnička fotelja slavonske metropole, koju je, pod svaku cijenu, htio Ante Đapić. Svrgnuće stranačkog kolege i bliskog suradnika Gordana Matkovića te povratak na čelo grada birači ne mogu oprostiti.
U posljednje dvije godine stranku polako, ali sustavno, napuštaju poznati i priznati HSP-ovci. Nakon svibanjskog izbornog poraza, Đapić najavljuje čišćenje stranke - 450 stegovnih postupaka i 700, zbog neposluha, isključenih članova. Međutim, protuudar. HSP-ove podružnice u Dalmaciji, Zagrebu, Slavoniji i na Kvarneru, ističući slogu i zajedništvo, traže njegovu ostavku.
Zajedništvo nam daje jednu posebnu snagu, snagu da istrajemo u ovim svojim namjerama, namjerama demokratizacije stranke, gdje će se uvažavati promišljanje i razmišljanje svakog našeg člana, kaže Antun Toni Žagar.
A onih koji su Đapiću objavili neposluh, tvrde, sve je više. Plaćeno je samo 1400 članarina, a lani ih je bilo 13.500.
Sada imamo potpisanih 70% podružnica, županijskih vijeća i ogranaka koji su za smjenu Ante Đapića, tvrdi bivši član Glavnog stana HSP-a Pero Ćorić. Siguran je da će vrlo brzo imati potpise više od 80% članova, koji podupiru smjenu Ante Đapića.
Đapićevo političko nasilje i teror u stranci, tvrde, nelegalni su, pa će se obratiti pravnim institucijama.
Na njegovoj je strani pravo, na našoj pravda i mi ćemo se tim voditi i nadamo se da će i Ustavni sud i svi ostali koji budu donosili odluke uzeti u obzir ove stvari, a osobno mislim da će i Anto Đapić doći do nekih saznanja nakon ovakvog fijaska, kakav je doživio i u Vukovaru, i časno odstupiti, nada se Ćorić. |
|
|
|
|
|
|
|