Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zemlja bez granica 2013.: Jubilarna "Zemlja bez granica" se neće održati!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bavaria
Ukupno postova: 262
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.07.2013. 13:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

a.vidi.me.sad je napisao/la:
Vjerojatno si i u pravu da nisu dobro odradile kako ti sirovo kažeš "traženje love". Slažem se čak i da je priopćenje trebalo biti spretnije.
S druge strane možda bi bilo sasvim normalno da Grad Osijek s počasnim nazivom "Grad prijatelj djece" čija i ploča stoji na prilazu grada, nakon deset godina ove manifestacije ne čeka "traženje love" nego da bude partner, pokrovitelj, suorganizator... (nazovi to kako hoćeš) manifestacije za koju sami govore da je brend grada. Da Grad ima onu ulogu koju ima u organizaciji OLJK, naprimjer.
Nisam uspio naći gdje pljuju po Vrdoljaku i gradonačelniku, ali ako je to istina bojim se da ZBG neće vidjeti svoje deseto izdanje. To su i zaslužili! Mi roditelji i naša djeca će to shvatiti, oni znaju da nije lijepo pljuvati po drugima. Ma ništa zato. "Ići će djeca u GISKO i ćao..."

tko se mača lača ... ostade bez gača ...

vezali su se za politiku. politika svake 4 godine ima svojih problema, a to su izbori

breza nije imala s kim razgovarat u predizborno vrijeme ili jednostavno nije znala kapitalizirati tu činjenicu da idu izbori ...

pretpostavljam da su sa svime čekali upravo zbog toga ... i zato ne pušim te njihove fore ... patetična priopćenja za javnost ...

skrivanje iza djece je bezvezno. djeca ovog grada imaju puno projekata i stvari s kojim se mogu zabavit ... ovaj više ne ide ... i to je to ...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
silence

Ukupno postova: 1135
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.07.2013. 13:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

a.vidi.me.sad je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=kX6MDRoqfts
Very Happy

Razz

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše