Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Za dobar provod/atmosferu su bitne tri cinjenice: mrak, mjuza, alkohol. I osoba/osobe s kojima to troje (i jos ponesto ;-)) dijelis....
Sve ostalo je nebitno...
|
Ts, ts, samo da je pit! A frulu-dvije zapalit prije?! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
pitanje,zar ne bi moglo bit muzika ,ako se vec nastoji i trazi ---mixt-- za svaciji ukus,nemora bit uvijek il ili.mi nazapadu nemamo muzike po bistroima i kaficima pa je svejedno puno svugdje ,a idemo slusat i uzivat muziku u diskotekama ili koncertima.osobno mislim da kod nas jos uvijek se mnogi bave "svastarenjem" koje je opet nametnuto zeljama i navici gostiju i posjetilaca kafica. Izlazim u cafice na casicu caskanja i razgovora a ne u svadbarske svrhe i raspolozenja. Ipak sto ljudi sto cudi |
|
_________________ ne zamjeram ljudima sto nemaju moje,vec svoje misljenje |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...mont, radi se o tome da ne želim izaći u kafić na čašicu ćaskanja i razgovora, a da negdje iz pozadine moram slušati cajke...i gledati celulite kako poskakuju dok ja pokušavam razgovarati...
...a i teško da se mogu opustiti i zabavljati na Severinu i ostale zabavnjake, jer mi glazba čini važan segment izlaska... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...i gledati celulite kako poskakuju dok ja pokušavam razgovarati...
|
ako su bez celulita, onda je ok... |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
mont je napisao/la: ›
mi nazapadu nemamo muzike po bistroima i kaficima pa je svejedno puno svugdje ,a idemo slusat i uzivat muziku u diskotekama ili koncertima.
|
Dekadentni zapadnjaci |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
naravno da se isplati otvorit kafić bez narodnjaka...ima puno drugih načina ne koji se može privući pozornost ljudi |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Ma treba napraviti dobar stimung, zaposliti prsate hostese koje ce te natjerati svojim izgledom da dodjes i iduci vikend. Pa da nema onakvih cajkara kojima je Bog podario sve sto zena treba imati, cajk-klubovi ne bi imali toliko "popularnosti".
Ipak priznajmo da kad oces negdje izaci, ocekujes da ces popiti koju vise i vidjeti dobre cupi. Sto se zena tice, to one moraju reci jer ja jos nisam skuzio iz kojeg razloga one idu van ako ne zbog eventualne afere, veze ili sta god...
Sigurno je da ne idu zbog alkohola... cast izuzecima (mislim na one mladje). |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
SmokeY
|
Ma treba napraviti dobar stimung, zaposliti prsate hostese koje ce te natjerati svojim izgledom da dodjes i iduci vikend. Pa da nema onakvih cajkara kojima je Bog podario sve sto zena treba imati, cajk-klubovi ne bi imali toliko "popularnosti".
Ipak priznajmo da kad oces negdje izaci, ocekujes da ces popiti koju vise i vidjeti dobre cupi. Sto se zena tice, to one moraju reci jer ja jos nisam skuzio iz kojeg razloga one idu van ako ne zbog eventualne afere, veze ili sta god...
Sigurno je da ne idu zbog alkohola... cast izuzecima (mislim na one mladje). |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
SmokeY
|
Jeb ga, komp mi steka pa sam slucajno dvaput poslao...
Tako ti je to kad imas startana dva servera... |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
SmokeY je napisao/la: ›
Jeb ga, komp mi steka pa sam slucajno dvaput poslao...
Tako ti je to kad imas startana dva servera...
|
aha, a ja mislio da želiš naglasiti poantu! |
|
|
|
|
|
miKaeLa Ukupno postova: 6 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Osobno sam protiv cajki ali nisam ni ljubitelj okupljalista tipa hrpa razbijenih pivskih boca,duga kosa pa ajmo u krug...if u know what I mean pa me zanima ima li nade u ovom gradu da se otvori nesto gdje najnormalniji student moze izac???inace,preferiram stranu glazbu..
p.s. posh-tufna vec stvarno previse isfurano,a i west..playlista se zna napamet |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
miKaeLa je napisao/la: ›
inace,preferiram stranu glazbu..
|
wtF???? jel treba komentirati? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
euchrid je napisao/la: ›
miKaeLa je napisao/la: ›
inace,preferiram stranu glazbu..
|
wtF???? jel treba komentirati?
|
pa, i turbo-folk je strana glazba! mada nam se malo udomaćila. a i nije baš neka glazba. |
|
|
|
|
|
|
|