Autor |
Poruka |
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Već duže vrijeme mi se mota po glavi misao da otvorim kafić. To ne bi bio samo još jedan u nizu kafića već mi je želja napravit to s nekim sadržajima. Htio bih puštat samo kvalitetnu glazbu ali nikako se ne želim ograničit na jednu vrstu glazbe već od svega pomalo i to ono najkvalitetnije. Ono svako veče drugačija tematika. U svakom slučaju to bi bila "CAJKE FREE ZONE!!!" Dakle sve može samo da nisu cajke. Pa me zanimalo da li ima ljudi koji su zainteresirani za dolazit na mjesto gdje se pušta Massive Attack, The Cure, Nick Cave, Martin Solveig, Arrested Devolepment, Tears For Fears, Echo And The Bunny man, RHCP, Gorillaz, Jamiroquai, NAS, Moby, Stereo MC'S, Wu Tang Clan, Depeche Mode...
Naravno i web stranica bi išla uz to. Te bih ponudio formiranje neke playliste gostima i svi prijedlozi za poboljšanje ponude bi ozbiljno bili shvaćeni. Uglavnom bilo bi svakakvih sadržaja. A jedan od prvih partya bi bio sastanak forumaša ako ste zainteresirani?
P.S. a jesam li spomenio da bi cuga bila povoljnija nego bilo gdje drugdje... |
Zadnja promjena: Deez; 06.02.2007. 21:56; ukupno mijenjano 3 put/a. |
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
ja bih odmah dosao u kafic s takvom glazbom, a znam za jos bar 50ak ljudi koji bi vikendom pohodili.. a di su jos ostali.. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ivan je napisao/la: ›
ja bih odmah dosao u kafic s takvom glazbom, a znam za jos bar 50ak ljudi koji bi vikendom pohodili.. a di su jos ostali..
|
baš mi je drago to čuti. i nadam se da ću uspjet u svom naumu. u svakom slučaju forumaši osijek031 će biti prvi koji će sve saznat... samo još jedna informacija, kafić će se nalazit u centru... |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
Deez je napisao/la: ›
P.S. a jesam li spomenio da bi cuga bila povoljnija nego bilo gdje drugdje...
|
U tom slučaju nam možeš puštat i sirenu za zračnu opasnost... |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Deez je napisao/la: ›
Pa me zanimalo da li ima ljudi koji su zainteresirani za dolazit na mjesto gdje se pušta Massive Attack, The Cure, Nick Cave, Martin Solveig, Arrested Devolepment, Tears For Fears, Echo And The Bunny man, RHCP, Gorillaz, Jamiroquai, NAS, Moby, Stereo MC'S, Wu Tang Clan, Depeche Modei...
|
Još pitaš? Samo pravi dobru kavu i svaki dan sam kod tebe |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
u većini nabrojanih je previše elektronike za moj ukus. više sam tip za klasični rock, tako da bih tamo zalazio koliko i u neki narodnjački kaf. ali mi se sviđa inicijativa, raznolikost ponude u gradu i sl. |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Interijer kafića također bi trebao biti originalan, drugačiji, tematski....... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
nece se pustat Elvis?!?!?!?! NE DOLAZIM šala
Mislim da se ni jedan kafic ne isplati bez naarodnjaka. Sami primjer je Q CLUB, dok su puštali strano bio je poluprazan, a sada kad se pustaju narodnjaci je krcat........ |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
eto i mene u tom kafu kad se otvori....
nego jel bi bio i neki nočni program vikendima ili? |
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Napravi nešto na temu Osijeka, a zidove obojaj u boje portala osijek031 itd... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Interijer kafića također bi trebao biti originalan, drugačiji, tematski.......
|
bravo, nije sve u glazbi koja se pušta... |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Javi kad je otvorenje |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
A gdje bi bila lokacija? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
tisha
Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
eeeee....pa hajde da i to vidimo...posjet ce ti biti zagarantiran...iiiiiiii...drzim ti fige...da to bude sto prije |
|
|
|
|
|
|
|