Autor |
Poruka |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Baš sam razmišljala kako je trnovitput bio put put mojeg glazbenog izričaja.
Pošto sam započela ovu temu koja će nas nadam se malo opustiti nakon mozganja o važnim temama ću se ja prva osramotiti, he he...
Sa 7 g. sam bila luda za Tajči (yeah).
Sa 10. g. Queen.
Sa 12 g. Scooter i Marusha.
Sa 14 g. Backstreet Boys ( a joj...)
A onda su nastupili glazbeni pravci kojima sam dan danas vjerna: Prodigy, Chemical Brothers, Moby, Faithless, DJ Tiesto, Depeche Mode, Korn (zahvalna najboljoj prijateljici na tome), Kosheen.
Od našeg govornog područja obožavam Balaševića jer su njegovi koncerti religiozna iskustva, a Damir Urban & 4 su zakon. Riječku scenu obožavam jer sam živjela tamo dok sam studirala i to je jedan od najluđih alternativnih gradiva gdje sam ikad bila.
A sada ste vi na redu, ako se usudite...  |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
od prvog do šestog osnovne gotovo isključivo Azru. |
|
|
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
sjećam se da sam otkidala na Rivu i Rock me baby  |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Kad sam bio mali slušao sam mamu, tatu, babu, dedu, strica, strinu, ...
A sad tko ih je?e! |
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
ise....šta sam slušala...hmm... aqua I´m a barbie girl...
ise backstreet boyse, spice girls...ise i britney.---ajme majko sada samu sebe plašim...
domaće nisam neš pretjerano slušala ..hmm cetinskog, magazin...ajmeee |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Mamu i tatu.  |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
za prije se nesjećam, slušo sam radio i šta god je sviralo na njemu, al od 12te-13te godine Guns & Roses, Iron Maiden, Metallica, sa 14 prešao na Sex Pistolse, Clash, Ramones, The Exploited itd, itd. |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
e, te 80-te...
magazin, npr. put putujem, tamara, sve bi seke ljubile mornare, nataša, dva zrna grožđa, manuela, kad u vojsku pođeš...
neki to vole vruće, npr. jeans generacija, teška vremena prijatelju moj, california, kakva noć, medu moj i šećeru...
boris i noćna straža, npr. tamara, mi smo jači i od sudbine, plakat ću sutra, nena, dok svira radio, ne vjerujem tvojim usnama, što je sa princezom moje vrele mladosti...
srebrna krila, npr. ja nisam kockar ali gubim, ana, prva noć sa njom, ana, julijana, lili, ako te zovem ti nemoj doći, sanjar lutalica, da nema ljubavi... |
|
|
|
|
 |
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
kad sam bio neke 3-4 godine onda sam plesao na tajči, na onu pjesmu oči kao čokolada (volio sam čokoladu jako), mada nisam ni kontao o čemu je pjesma, neg se spominjala čokolada samo  ... mal kasnije mi mama kupila original cd os senne M  .... i onda kad sam bio 8-9 godina sam počeo sa tram 11 i tako sam dalje krenuo u tom smjeru  |
|
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Zdravka Čolića, Srebrna Krila, Parni valjak
p.s.
ploče Srebrnih krila su se vrtile na čajanka u nižim razredima osnovne  |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
riva, novi fosili, idoli, magazin... dok u 7. razredu nisam otkrila azru, dire straitse i pink floyde... i onda se zaljubila u bon jovija  |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
i pričam o osnovnoj školi, do negdje 6-7 razreda. |
|
|
|
|
 |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
Bijelo Dugme... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Magazin.. i BSB  .. kasnije Merlina..HMH...Crvenu jabuku..
U srednjoj me to prošlo  |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
 |
|
|
 |
 |
|