Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osijek i Varaždin odigrali susret bez pogodaka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69341
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.03.2025. 9:30 
Naslov:  Osijek i Varaždin odigrali susret bez pogodaka
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nije bilo lako Federicu Coppitelliju po svršetku utakmice. Svi su bili složni u zaključku da je Osijek u ogledu s Varaždinom zavrijedio više od podjele bodova, uostalom, najbolje to potvrđuje broj stvorenih prigoda. Dantas je pogodio vratnicu, Soldo gredu, a obojica su imala još dvije mat-situacije kada je protivnički vratar odlično reagirao. S druge strane, Varaždinci su propustili svoje dvije šanse i zaista je čudno, kako je to rekao i njihov trener, da je ovaj dvoboj završio bez pogodaka.

Teško je komentirati ovakvu utakmicu nakon svega što smo vidjeli na terenu. Mislim da smo zaslužili pobijediti dobrog protivnika. Činjenica je da smo stvorili puno šansi, ali nismo zabili. Za nas kao mladu momčad nije lako igrati u ovakvoj situaciji, nije to jednostavno nakon što smo imali pet poraza u nizu. No, danas su naši dečki bili izvanredni! Kada zbrojite sve ozljede koje nas prate, uvažite i činjenicu da nam se prije utakmice razbolio Jurišić, a na zagrijavanju ozlijedio Guedes, mislim da smo na raspolaganju imali svega 16 igrača. Zbog svega je teško očekivati više u takvim okolnostima, iako mogu razumjeti nezadovoljstvo trenutnom situacijom. Naravno da to nije učinak za slavlje. Evo, došao je kapetan u svlačionicu nakon utakmice i održao govor pred suigračima u kojem se složio sa svime što sam ja maloprije rekao, istaknuo je Coppitelli.

Vidjeli smo kompaktni i borbeni Osijek
I kada se činilo da ćemo konačno ostvariti rezultat koji bi zadovoljio i naše igrače i pristalice kluba, ipak nismo dočekali pun pogodak. Varaždin je otišao s Opus Arene puno zadovoljniji s osvojenim bodom.

Naravno da moramo poštovati neraspoloženje navijača ovim rezultatima, to je sasvim normalno. Ipak, kada pogledamo naše nastupe u zadnje četiri utakmice, pobijedili smo u Zagrebu, odigrali dobro unatoč porazu od Slaven Belupa, protiv Lokomotive ste svi vidjeli kako je to bilo i što se tamo događalo, a danas smo svakako bili bolji od Varaždina. Teško je to opisati, ali mislim da smo u ovom susretu vidjeli kompaktnu i borbenu momčad Osijeka. Zaista smo imali puno šansi, međutim, ne možemo kontrolirati hoće li lopta pogoditi vratnicu ili gredu… Toliko smo toga napravili kroz igru, stvarali prilike, borili se i zaslužili puno više. Svi koji vole Osijek mogli su vidjeti da je naša momčad napravila sve kako bi došla do pobjede. A nama ne preostaje ništa drugo nastaviti raditi za bolje sutra.

Tekst: NK Osijek
Foto: OSijek031.com/Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: