Autor |
Poruka |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bolji bi naziv bio buržujska kopilad,a ne zlatna mladež. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
evo zadnje bi mu obje dale 100% |
|
|
|
|
|
MNOWAR Ukupno postova: 159 Spol: Nebitno
|
E frende što se živcras nema potrebe karte su podjeljene , tužno ali istinito , večina raje ima sedmice i osmice, a u talonu ništa tako da mora igrat s onim što ima a novog djeljenja nema bez krvi . Srusili su se kriteriji vrijednosti , a na vrh piramide se uzdigo genetski otpad pod maskom tobože nekog uspjeha, a veliki problem je sto kad spojis jednog takvog GREMLINA i dobru picu koji su jednostavno nespojivi po bilo kojim mjerilima dobijes u idučoj generaciji MASTIFA .Zapitaš se kud to sve vodi jel to iluzija ili što ,ali što treba očekivat od sljedecih generacija kad i ove sad imaju problem sa prostoproširenim rečenicama ta djeca valjda ce bit gluha,njema i tupa pravi IDIOTI ... |
|
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MNOWAR je napisao/la: ›
E frende što se živcras nema potrebe karte su podjeljene , tužno ali istinito , večina raje ima sedmice i osmice, a u talonu ništa tako da mora igrat s onim što ima a novog djeljenja nema bez krvi . Srusili su se kriteriji vrijednosti , a na vrh piramide se uzdigo genetski otpad pod maskom tobože nekog uspjeha, a veliki problem je sto kad spojis jednog takvog GREMLINA i dobru picu koji su jednostavno nespojivi po bilo kojim mjerilima dobijes u idučoj generaciji MASTIFA .Zapitaš se kud to sve vodi jel to iluzija ili što ,ali što treba očekivat od sljedecih generacija kad i ove sad imaju problem sa prostoproširenim rečenicama ta djeca valjda ce bit gluha,njema i tupa pravi IDIOTI ...
|
Krajnje istinit i pronicljiv komentar.Svaka čast. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
na šta sam ja 12 minuta potrošio... |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
na šta sam ja 12 minuta potrošio...
|
Na gluposti. Istraga je općenito jedna od najretardiranijih emisija koje postoje, kao i većina programa NOVE TV (uzgred rečeno, kakav je to naziv NOVA tv?)
Ovaj prilog samo dokazuje moju gornju tvrdnju. Prilog je sranje, bez imalo smisla, a novinara bi trebalo tužiti jer je maloljetnicama nudio narkotike. |
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
jel ima ko clip sa onom ludom bakutom sa vjenca! |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
aethur je napisao/la: ›
|
Na gluposti. Istraga je općenito jedna od najretardiranijih emisija koje postoje, kao i većina programa NOVE TV (uzgred rečeno, kakav je to naziv NOVA tv?)
Ovaj prilog samo dokazuje moju gornju tvrdnju. Prilog je sranje, bez imalo smisla, a novinara bi trebalo tužiti jer je maloljetnicama nudio narkotike.
|
Jedino na Novoj sto je dobro je NMK i Cosby Show... A i to useru sa svojim 15 minutnim reklamama...
(je*o ih super krecko)
A novinaru nemogu ništa jel je on njima davo andole... To koda oces tuzit konobara zato sto ti je donjeo kavu sa slagom a htjeo si s mljekom... |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Znači unajmim Alfu, smrvim andola i u lov! Hmmm... Pa to je jeftinije nego plaćat cuge cijelu noć... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
aethur
|
aethur je napisao/la: ›
|
Ovaj prilog samo dokazuje moju gornju tvrdnju. Prilog je sranje, bez imalo smisla, a novinara bi trebalo tužiti jer je maloljetnicama nudio narkotike.
|
Jedino na Novoj sto je dobro je NMK i Cosby Show... A i to useru sa svojim 15 minutnim reklamama...
(je*o ih super krecko)
A novinaru nemogu ništa jel je on njima davo andole... To koda oces tuzit konobara zato sto ti je donjeo kavu sa slagom a htjeo si s mljekom...
|
Ma moglo bi se naći nešto protiv njega... No, pravnici bi to bolje znali, ja gađam u prazno trenutačno. |
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Na gluposti. Istraga je općenito jedna od najretardiranijih emisija koje postoje
|
Argumenti? Dosta često pratim Istragu i pomogli su velikom broju ljudi koje je pravosuđe davno stavilo "na čekanje" i stalno vade nove primjere o nefunkcioniranju pravne države. Ja bih volio da što prije prestanu s emitiranjem ako im ponestane materijala jer će to značiti da je pravosuđe konačno profunkcioniralo, ali nekako sumnjam da će se to uskoro dogoditi... |
|
|
|
|
|
aethur
|
lufus je napisao/la: ›
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Na gluposti. Istraga je općenito jedna od najretardiranijih emisija koje postoje
|
Argumenti? Dosta često pratim Istragu i pomogli su velikom broju ljudi koje je pravosuđe davno stavilo "na čekanje" i stalno vade nove primjere o nefunkcioniranju pravne države. Ja bih volio da što prije prestanu s emitiranjem ako im ponestane materijala jer će to značiti da je pravosuđe konačno profunkcioniralo, ali nekako sumnjam da će se to uskoro dogoditi...
|
Dojam nakon što sam gledao prvih nekoliko emisija. Možda nisam u pravu, možda je emisija dobar prikaz hrvatske realnosti i sličnoga, međutim meni taj format i koncept ne odgovara. |
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Ukusi su različiti, ali nitko im ne može poreći da su donekle uzburkali hrvatsku pravosudnu močvaru. |
|
|
|
|
|
|
|