Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
silva50
Ukupno postova: 76 Spol: Žensko
|
..ok, nemoj onda dolaziti...mi volimo brod, nismo kao vi... |
|
|
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ok.. lik je debil... ako njemu smeta što imamo pješački most, a ne ponton onda stvarno..... a i to što lik nezna čitati grafit nije moj problem... neka stavi naočale ili prestane uzimati opojna sredstva pa če vidjeti šta zapravo piše ....lik ima neke jebene komplekse kad je naveo sve šta mi imamo, a oni ne... ljubomora je kurva! |
|
|
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
kretenicus vulgaris.. |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lik se zajebava, šta ste iskompleksirani?! jeste uopće pročitali tekst?! |
|
|
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
kak je elokventan |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Alo ljudi, jeste pročitali tekst do kraja? kakvo crno pljuvanje? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Nisi uopće shvatila što je napisao...vjeruj mi A i da bi shvatio, moraš malokužiti njihov humor |
|
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
nevjerojatno koliko ljudi ima želju nešto popljuvat a da ni nepročita cjeli tekst ili nemože shvatit taj tekst ali je bitno da imaju svoje negativno mišljenje! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Citat:
Evo šta su ti Osječani! Oni su sad tu naštancali nekakav megalomanski hotel od 4 zvjezdice, mnogo fancy kao eto kad im netko dođe.
Pa ko će doć u Osijek? Nit je to negdje na putu (kao recimo Brod koji je na putevima Zagreb - Beograd, Sarajevo - Budimpešta, Berlin - Bagdad... za sve ove gradove na pola puta!), nit je sad to nekakav turbo važan grad da bi imao ovakav turbo-hotel.
To je demonstracija sile i osječkog lobija koji vlada svijetom zajedno sa albanskom mafijom, slobodnim zidarima i vegetarijancima. Drugog logičnog objašnjenja nema.
|
Hahaha, predobro! Da je na forumu poklonio bih mu hrpu kikirikija. Odličan blog. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Tekst je dobar i zanimljiv i nema nikakvog pljuvanja po nikome...
Lijepo sam se nasmijao... |
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lik je super to napiso... svaka mu čast.. |
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|