Autor |
Poruka |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ovakva glupost fizički boli. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
voditelj: "the right answer is Hungary"
ignorant girl: "that is a country, I've heard of Turkey"
|
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Jeez, klinjo joj se smije kolko je glupa.
Čudi me što nije zaplakao jer ja osobno bi. |
|
|
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zanima me samo kako se izvodi selekcija natjecatelja? U kvizu sudjeluje onaj tko ima najviše netočnih odgovora ili? |
|
|
|
|
|
bujin
Ukupno postova: 34 Spol: Muško
|
I što sad, cura ne zna glavni grad jedne države na drugom kontinentu. Ajde, bez konzultacija sa googlom i sličnima, jedno brzinsko. Glavni grad države Minnesota? |
|
|
|
|
|
bujin
|
Ako ne budete to znali, znači li to da je američki sustav školstva napredniji (zapamtite, klinac je znao točan odgovor)? |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nije baš usporedba na mjestu.
Mađarska je država sa bogatom tradicijom. Minnesota federalna jedinica unutar jedne države.
Pravilna usporedba bi bila, npr koji je glavni grad Urugvaja? |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
bujin
|
Jeff Murdock je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nije baš usporedba na mjestu.
Mađarska je država sa bogatom tradicijom. Minnesota federalna jedinica unutar jedne države.
Pravilna usporedba bi bila, npr koji je glavni grad Urugvaja?
|
U jednu ruku da, u drugu ne. Ali, evo još jedno, Litva i Letonija, isto ili različito. Kolika je njihova tradicija? |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Pa o cem vi pricate...Ajd sto nije znala za madarsku...Ona je mislila da je europa drzava... |
|
|
|
bujin
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa o cem vi pricate...Ajd sto nije znala za madarsku...Ona je mislila da je europa drzava...
|
Pogledaj naše kvizove, sve će ti biti jasno. Ali, nije riječ samo o ljudima koje imaju neko srednje obrazovanje, pogledaj malo naše akademski obrazovane građane (doktor koji izjavi da u tehnički pregled vozila pod obavezno ide i pregled pepeljare ).
Ne branim malu, već hoću reći da se iz pojedinih primjera generalizira. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ok, Madjarska, ali cura kaze da misli kako Francuska nije drzava, a misli da je Europa...
Ma, necu objsnjavat, to je komad koze i kraj... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
031maja
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
najbolje je kad ponekad voditelji (koji bi inače trebali NE griješiti u nekim stvarima) ispadnu takvi idijoti da ih se cijela ekipa televizijskog kanala postidi ... primjer: ne sjećam se točno, ali mislim da je u Americi na nekom izboru ljepote, Miss svijeta moguće, voditeljica rekla našoj natjecateljici (predstavnici Hrvatske) da ima predivnu put i pritom dobacila: nije li to zato jer je Hrvatska jedna od Afričkih zemalja?
- nije baš da svi moraju znati di je naša mrva od Hrvatske, ali radi vlastitog ponosa ne treba "izletit" pred rudo i opaliti neku totalnu grupariju ... ako nisi siguran u nešto - ne govori. ovaj komentar da se Hrvatska nalazi u Africi je bio sasvim suvišan i nepotreban ... |
|
_________________ Well behaved women rarely make history. |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Rekoh jednom, da bi ispao pametan za pocetak probaj ne pokazati koliko si glup... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
|