Njah...evo komentara na komentar o komentaru...
Vidiš,
Debeli, meni taj
Brad Pitt nije nikakav...a kak se da zaključiti i karakterno je nelojalno govno - samo bi nešto jebatao bez privilegije...privilegira svaku koja mu se nakači...
A
Angelina? Ona je...ma fuj...
Sharon Stone je izmislila
real seksipil za tu plastifuksu. Nemoj da i opet pomislim kako vi muški od svih organa na ženi prepoznajete jedino sise.
Jedna
Severina kao nije za sviđanje, a
Angelina je favorit galaksije...ma daj...
Ne znam zašto se meni uvijek sviđaju i na ekranu i u životu neki sjebani, poluzgodni likovi koji imaju pamet i karakterno su jaki i samozatajni? Jel to kompleks ili šta?
Jel to ima veze s nekim kokošijim instinktom kod žena, kada jednostavno uživaju u podložnom položaju, neborbenoj patetici, kad ugađaju dominantnom muškarcu dižući mu i onako
overload ego?
Eto meni je npr. onaj životni
Robert de Niro zakon...dala bi mu da me
"linchuje" kako god mu se dopada. Em je dovoljno uvrnut, em je pametan, em je sexy, em ima ono
nešto u sebi - zločesto a dobro...čak mu ne bi zamjerila ni što je star.
Ili onaj
Keanu Reeves...nisu važni njegovi filmovi; lik je u prirodi mutan, nepredvidiv, čaroban...aaaaaaa
Čitam svuda neke komentare kako bi svi radije imali kraj sebe nekog pametnog, a ljepota im nije tak važna... Koooojeeee licemjerje...!
Znam preko nekoliko, vrlo pametnih muškaraca što su ružni k'o žabe. I da znate, laž je kad vam netko kaže da traži pametno čeljade za spiku, za neku intelektualnu stimulaciju plus ljubavi u vezi. Nema šanse da te privuče netko 'ko zna pričati o transverzalnoj heterogenosti bioloških membrana, a da nema neki tebi
prihvatljiv look.
Isto tako znam neke super zgodne, umjereno napucane likove s malom guzom i predivnim osmjehom, s kojima bi se svaka frajla rado uslikala (
svaka laže ako kaže da ne bi), da ih nije strah da isti ne otvori usta i izgovori neku debilanu.
Laž je i tvrdnja kako je dobar look ulaznica za svačije srce.
Ma nema šanse.
Joooj, još ima i ona fora -
dobar/dobra je, simpatičan/simpatična, super osoba i super ispravan prijatelj/prijateljica... Ma fuj! Dokazano je - što si bolji i nježniji karakter, to te smatraju većom budalom, shvaćaju te krivo i iskorištavaju, a ne može ti pomoći čak ni ako dobro izgledaš i
imaš soli u glavi.
A i to tzv.
prijateljstvo muškarca i žene je oduvijek bilo
laž. Kako god okreneš u tom odnosu jedno mora biti "pušač". Ponekad (u početku) tu je jedna "pušačka opcija", a onda se poza promijeni pa pušač bude "popušen"... a ponekad stvar ostane ista od početka do kraja - tko je prvi pušač, ostaje i posljednji pušač...ahh whatever...
Da se vrnem na Brad Pitt-a... Prijateljevao je on eto s Angelinom i eno ga razjebao brak u kojem ga je ona Anistonka voljela ko budala (navodno).
Mislim ono...nije me briga, ali uvijek mi dodje zlo od licemjerja i glumatanja.
Photo: Gemi031