Autor |
Poruka |
trgovački sputnik
Ukupno postova: 13 Spol:  Nebitno
|
Vako... duze vrijeme vas citam, a nisam se ukljucivao u rasprave. Mogu li ja, bez bojazni, sudjelovati u raspravama na forumu, ako vam priznam da sam gej i Srbin? Hocete me prihvatit? Da se razumijemo, ako se prikljucujem nekoj zajednici, zelim biti iskren. Pa sad budite i vi.
Necete me omalovazavati i pljuvati po meni, nazivati me pedercinom i cetnikom i tako to?
Ako cete me vrijedjati na osnovu toga, recite mi odmah pa da odustanem od foruma. |
|
|
|
|
 |
Gost
|
Čini li mi se to ili se jedan stari forumaš napokon uspio registririati. Ovo u vezi sa srbizmom i pederlukom je već stara, dobro prožvkana tema, tako da ne bi trebao imati problema. Ako se ne uzme u obzir problem s adminom. |
|
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Stari forumaš? Izbačen možda? Neki crveni kartoni? |
|
 |
Gost
|
Upravo na tog forumaša mislim. Mislim kako nema potrebe spominjati njegovo ime, točnije korisničko ime, jer je svima dobro poznato tko je to i što se dogodilo. Nažalost. |
|
|
|
|
 |
trgovački sputnik
|
Pa sta je sad ovo? Prvo sam u sex skandalu, sad sam dobio crveni karton? Ajde lijepo nemojte pricat u zagonetkama da vas i mi novi mozemo razumjet. |
|
|
|
|
 |
aethur
|
Ah, to je bila priča. Ali, neka nama sputnik više kaže o tome... |
|
 |
aethur
|
Ne izvlači se sada. Znaš ti dobro o čemu mi govorimo. Kako ti se uspjelo opet registrirati? |
|
 |
Gost
|
Sputniče, nema svrhe da se sada skrivaš. Otkrio si se sa otvaranjem ovog topica. Već si se prije predstavljao kao srbin i gay, tako da mi stvarno nije jasno zašto si sada otvorio ovaj topic. Zar ti nije u cilju da ostaneš na ovom forumu, a ne da te oept izbace nakon jednog dana? |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
aethur
|
|
|
 |
Gost
|
|
|
 |
trgovački sputnik
|
Sputniče, nema svrhe da se sada skrivaš. Otkrio si se sa otvaranjem ovog topica. Već si se prije predstavljao kao srbin i gay, tako da mi stvarno nije jasno zašto si sada otvorio ovaj topic. Zar ti nije u cilju da ostaneš na ovom forumu, a ne da te oept izbace nakon jednog dana?
|
Ali, kaktuše.... ne razumijem, zašto bi me izbacili? Nisam ranije bio na ovom forumu registriran, samo sam vas čitao par mjeseci. I, kužiš. onda vidim da se tu baš nevoli Srbe, Cigane, pedere... a ak sam si već stvorio neki virtualni identitet i ako sam tu anoniman, ne zelim lagat da nisam to sto jesam.
Zato sam vas lijepo pitao. Samo zelim vidjet kako forum dise. I kakvu cu dobrodoslicu dozivjet nakon sto sam vam se iskreno prikazao.
A ne da bude, kad kazem nesto o sebi kasnije, da me lincujete i da me sprdate. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
aethur