Autor |
Poruka |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol:  Žensko
|
vrlo promoćudno!  |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
 |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol:  Žensko
|
Ja nisam čula da je nekom otpao pišo ovih dana, samo da vlada gripa...
Eh da, znali smo da su većina muškaraca (izuzeci neka se ne osjećaju prozvani i uvrijeđeni) veće babe od žena. (Tračanje, kukanje, šprdanje, zvocanje, kvocanje itd). |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
 |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
Argumentiraj to malo,kako si došao/la do tog zaključka? |
|
|
|
|
 |
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Zaključak ti je krajnje neistinit i krajnje debilan. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
I je i nije... Istina je da smo postali hrpa pičkica. Tuširanje svaki dan, dezodoransi, pičke materine; više ni bradu ne smiješ pustit! U kurac!
Pa se brinemo kako ćemo izgledati i što će o nama misliti... Jebeno... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
marrai
|
Ne smatram to vaše pickanje,lickanje pičkastim dokle kod postoji granica(ovo sve što si ti naveo ubraja se u neku osnovnu higijenu),a brada je dobrodošla,čak štoviše,poželjna...  |
|
|
|
|
 |
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ma ni u vojsku više ne idemo, pička nam materina! |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Ne znam jel je to zato što sam prirodno prekrasna u svom performansu pa mi ne treba puno za uređivanje, ali moji dečki su provodili puno više vremena lickajući se i trackajući se od mene. I još nešto, ne može muškarac biti toliko ružan koliko ja mogu popit.
Da se vratim na temu, mi smo postale kao muškarci, a oni kao žene i to je emancipacija jednih i drugih, a smatram to i podizanjem na jednu višu razinu. Ipak se bolje razumijemo jer svi sve radimo. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Sori, ali dokazato je da oni koji se tuširaju svakodnevno nisu ništa zdraviji (čak štoviše) od onih koji to rade, recimo subotom, kao ja
Uostalom, ko vas što pita?! Ovo je topic za muške čke! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
marrai
|
zato ti preko tjedna koristiš enormne količine Oldspajsa da ubiješ vonj do subote  |
Zadnja promjena: marrai; 29.01.2008. 19:47; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol:  Žensko
|
Da, ovo je topic u kojem muškarci brane svoju muškost, zato vi žene, ne miješajte se!!  |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
 |
marrai
|
da nam pička materina
ja imam bradu
|
e da se nisi slučajno obrijao prije nego te upoznam...!  |
|
|
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
evo da kazem sta sam mislila pod tim da su muskarci vece zene od zena.
Cinjenica je(sto me izrazito nervira) da sve sto gledamo na tv je turbo IN, cool, must have i ostala sranja, pa tako u zadnje vrijeme gledamo hrpu samoprozvanih stilista i modnih strucnjaka gdje je 90 posto muskaraca a ostalih 10% zena. I tako ispiruci si mozak sa tim stilistima ostali muskarci misle da tako moraju izgledati. kako? e ovako- uske hlace kao sto nosi fasion gugu, turbo pripijena kosulja i naravno tanka kravata, a da ne pricam kako moraju biti iskvarcani, stavljati puder na facu , malo sjajila za usne i ajmo.....
Da znam sta cete mi reci- nisu svi takvi ili tko voli nek izvoli ili ak mi se ne svidja nek ne gledam.
Al ne mogu si pomoci da to ne komentiram. mislim da se razumijmo tako je i kod zena cim je nesto IN, COOL i to bombardiraju nas s tim.to me nervira... |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ja bas ne vidim razliku izmedju toga o cemu ti govoris i emo klinaca ili punkera koji imaju svoj dress code koji je prepoznatljiv a istovremeno i osoban i jedinstven.
meni npr emo decki vise lice na curice nego ovi sminkeri |
|
|
|
|
 |
 |
|