Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
 Svi koji se najkasnije do 15:30 sati u nedjelju 2. ožujka 2008., odnosno do popunjenja zakupljenih kapaciteta prijave ovdje, besplatno će istoga dana moći pogledati neki od filmova s repertoara osječkih kina, zahvaljujući inicijativi osječkog ogranka HNS-a. Stoga, požurite i prijavite se! |
Zadnja promjena: Nandino; 01.03.2008. 21:02; ukupno mijenjano 1 put. |
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
još da neka druga stranka istovremeno dijeli kokice i sokove...  |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
jab se mogo prijavit nisam predugo bio u kinu  |
|
|
 |
žak Ukupno postova: 80 Spol:  Nebitno
|
Eto vratio se s kino predstave. Hvala HNS-u..  |
|
|
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Eto vratio se s kino predstave. Hvala HNS-u..
|
zašto hvala HNS-u???... Tu kartu si ti skupo platio isto kao što sam ju i ja platio koji nisam bio u kinu i svi ostali osječani.... Sva ta njihova dupeulizivačka sranja skupo plaća narod... sramota... |
|
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno
|
istina.... šteta što se vrdoljak ovako kompromitira
|
JA SAM IŠAO I PROŠLE GODINE U KINO KADA SU ISTO TU AKCIJU IMALI MLADI HNS-A TAKO DA JE OVO NEŠTO ZA ČEGA SE KONKRETNO ZALAŽU I MISLIM DA JE TO U REDU, JER JE ZBUILJA PREVIŠE 20KN ZA KINO. |
|
|
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
20 kuna je previše za kino?  |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
žak Ukupno postova: 80 Spol:  Nebitno
|
Ha čuj, ja + još jedna osoba = 40, 00 kn + kokice, špice, kola, jana i što već tradicionalno ide uz kino ispadne 60,00 kn.. To su mi 3 filma skinuta sa max -adsla- ili ne znam koilko posuđenih u video klubu... Uglavnom meni je puno dati tu lovu.. |
|
|
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
... pa zar bi ti da kino košta deset kn... i još da dobiješ kokice i coca - colu na ulazu???...
20 kn je sasvim relna cijena za kino... a sada ako je tebi teško odvojiti toliko novaca onda nemoj ići... |
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
slažem se da 20 kuna nije puno... pogotovo ako si studirao u Zgb. gdje em je cijena karte viša, em ti one kokice naplaćuju ko suvo zlato, a ne može čovjek da im odoli. a kod nas još imaš i onu šparnu srijedu... uostalom žak, zar uvijek ti plaćaš curi kino?! ako je tako, odma ju ostavi.  |
|
|
|
|
 |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol:  Žensko
|
potpuno se slažem da 20 kuna nije puno,pogotovo za ljubitelje kina i filmova...ima svakakvih fonancijskih situacija,no netko je u mogućnosti,a netko nije...kao i u svemu...nitko ne traži da idete svaki tjedan u kino...zar bi da vam netko sve na tacni ponudi?? snađite se malo...to je bit života... ;-) |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
a neki su cijeli životni vijek to pokušavali shvatiti, a ti to tako iz rukava izbaciš? |
|
 |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol:  Žensko
|
čuj....tko zna,zna...tko ne zna...2!  |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
 |
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno
|
nije problem u 20kn nego je problem u marketingu i mladima koji će dati i 10 puta više na opijanja u provmenadi!!
a ovako je to pristupačnije i sa 20kn dobiješ kino, kokice i kolu što je svima prihvatljivo.
a uostalo ima ljudi koji si kino baš i ne mogu priuštiti i nažalost nisu svi u stanju reči "Pih 20kn" kada od jedne plaće živi cijela obitelj koja naravno nije ni približna statističkoj prosječnoj.
] |
|
|
|
|
 |
 |
|