Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
i ja mrzim kad se cure onako _otrumbolje_ i puste da im strije izbijaju na sve strane. pa čak i iz ušiju. a onda još kad si umisle da takve _otrumboljene_ mogu navuć na sebe najuže tajice i najužu majicu broja super small size, e onda mi se život totalno _otrumbolji_.
p.s. _monstrume_ nadam se da sam dobro izveo ovo s underscorom?!
p.s. i love you je navodno dobar film...  |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Cane, jes ti pijan? St Patrick's day bio veseo?  |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
Meni se ovi postovi čine kao deja vu..  |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
Da, počešljati se treba, a o maskari i ostalim cica-bocama bi se dalo raspravljati. Meni se gade cure koje se svaki dan šminkaju za faks ili za otići po kruh i bed im je da ih itko vidi bez šminke, jer su zbog šminkanja sjebale kožu i u 25-oj su koma bez šminke. Najbolje bi bilo da si ograničite šminkanje samo za posebne prilike bar do 25-e, tako da s 30 bez šminke izgledate još uvijek lijepo. A ne Avon, Oriflame, puderići, kremice, sapunčići, maskarice, korektorići, sjajila, lakići, rumenila,...
Strašno mi kad vidim legice koje pretjeruju svaki dan s šminkom, a pogotovo one koje se ne znaju našminkat pa izgledaju kao kurv...ovaj...profesionalke, a imaju 20 - 21 g., za par godina će biti koma bez šminke.
Još je u svemu najgore što je većina žena ljepša bez šminke, jer znaš da je to ona.
Svima je jasno da to radite jer volite da vas svi gledaju i okreću se za vama, ali ne bi škodilo da nekada malo koristite glavu, a ne samo šminku. |
|
|
 |
MissTake
|
ha ha ha ha
kakve veze ima šminka s auništenim tenom
nja nja nja
nisi upućen
bit šminkanja je da čim dođeš kući odmah skineš šminku i staviš kremu na lice i sve5
jedini problem je djevojkama koje koriste pudere jer im dotičnio zatvore pore
onaj tip djevojaka koje ti spominješ ne znaju uskladiti boju puti i nijansu pudera
ne koristim puder jer nemam potrebe, ali da imam svakako da bih
danas se mogu nabaviti i tonirane kreme, ili puderi lagane teksture koji se stope sa kožom pa se ne vide |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
Go, girl, go! Nauči ti njih kakve sve kremice u boji postoje pa možda i oni nauče prikrivati svoje nedostatke na licu..  |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
A gle...
Njima se vjerojatno ti gadiš...
To je začarani krug... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
otisli ste u offtopic ovdje je tema o frizuri. U jednu ruku se slazm da se treba brinuti o svom stajlingu al brate sve u svoje vrijeme. ja sam prve pramenove stavila u 17 god. sad cu i ja u offtopic..
Danas su mlade djevojke sve zrelije pa one vec sa 14 godina spavaju s deckima.... Boze sacuvaj....a ne da si rade frizure pa to je nista.. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
MissTake
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
Mozda su neke cure prirodno lijepe pa im ti 'implanti' ne trebaju ? |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
I meni se isto gade!
Nego - znate li zašto muškarci nemaju celulita?
- Zato što je to jebeno ružno!
 |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
meni se isto gade muskarci koje se ujutro probude sa nalezanom kosom na glavi i onda tako izadju van jel nisu u stanju to malo popravit. i takodjer mi se gade muskarci sa skembama i tankim nozicama, neurednim noktima i neobrijanom bradom!
vecina muskaraca se ne ceslja i ne mari za svoju frizuru!
eto to je isto ko i ovo s curama!
ak vam se gade nemojte gledat! meni je u svakom slucaju ljepse ako se cura uopce ne nasminka, nego kad stavi puder dvije nijanse tamniji pa od njega ima crtu na bradi, pa stavi tonu dresteceg sjenila na oci i sloj sjajila na usta!
a sto se tice celulita, celulit se ne dobiva ako se zapustis, nego ga zene jednostavno imaju. ja nisam zapustena, ni debela, ni neuredna pa imam celulita! |
|
|
|
|
 |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol:  Žensko
|
gade mi se cure koje se sa svojih 20 godina ne mogu počešljati i staviti maskrau i sjailo
kad im vidim lak na noktima star 3 tjedna itd...
|
A jebiga.. mnogima se, opet, gade cure koje zanima ima li tko drugi maskaru, sjajilo i kakav im je lak na noktima... kokoši koje komentiraju tuđi izgled, misleći da su bogomdane...
Kao što Circa reče, to je zbilja začarani krug... |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ka s auništenim tenom
bit šminkanja je da čim dođeš kući odmah skineš šminku i staviš kremu na lice i sve5
|
E vidiš i sama si napisala skuneš šminku staviš kremu i tako u nedogled, sam što to sve radiš sama, a da se tolko nešminkate možda bi vam i dečki stavili vi se barem samo skinite....  |
|
|
|
|
 |
 |
|