Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Danas, 28.rujna, u 10.45 sati, gradonačelnik Anto Đapić u pratnji gradskih otaca, svečano će otvoriti novouređenu Sunčanu ulicu, jednu od najkraćih i čini se sada najljepših u Osijeku, koja se ujedno pretvorila i u novu pješačku oazu Osječana. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Gost
|
|
|
|
Bibber
Ukupno postova: 5 Lokacija: centar - istok Spol: Muško
|
Samo da ubrzo ne postane divlja parking zona... |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Nisam zlocesta, zaista je ta ulica bila skoro najjadnija u samom centru grada i takva je na zalost bila godinama otkad je se sjecam, ali voljela bih sad vidjeti imena i prezimena stanovnika iste, nije li radi toga sada ovako krasna...jer ako jest, ajmo sve nase celnike preseljavati gdjegod nesto u gradu treba obnoviti... ;-) |
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
koka
Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
tamo stanuje sirotinja koja se uglavnom ne želi otamo maknuti dok ne dobije nove stanove, isto kao i sirotinja u centru grada, u tvrtđi, na zrinjevcu itd.itd. uglavnom, vjerujem da će bolje proći nego obični smrtnici/šljakeri/radnici što rade za dvijepotis.do tritis.kn.
btw.lijepo su sredili ulicu. |
|
_________________ bla |
|
|
|
Salibali
|
Stanuju tamo i jos neki bogatasi ... ali onako iz dna duse, ulica je katastrofa. Kakve su to boje, s cim je to uskladjeno?!?! I cemu pjesacka zona na tom mjestu kad su ionako svi kafici vec u Radicevoj, bolje da su otvorili 100 novi parkirnih mjesta. |
|
|
|
|
|
koka
Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
ma rušit će se sve te kuće. |
|
_________________ bla |
|
|
|
Gost
|
Stanuju tamo i jos neki bogatasi ... ali onako iz dna duse, ulica je katastrofa. Kakve su to boje, s cim je to uskladjeno?!?! I cemu pjesacka zona na tom mjestu kad su ionako svi kafici vec u Radicevoj, bolje da su otvorili 100 novih parkirnih mjesta.
|
|
|
|
|
|
|
Gemi
|
navodno se voodoo otvara za dva tjedna, renoviraju ljudi...
|
ostaje isti vlasnik ili opet neki novi? |
|
|
|
|
osana Ukupno postova: 1 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
treba se samo zapitati kakve logike ima da ta ulica koja ne spaja nist bude pjesacka zona, a ljudi se nemaju gdje parkirati! na parkiralistu u blok centru II je sve pretparno jer se ljudi nemaju gdje parkirat, al neka mi imamu glupu pjesacku zonu, sam ne znam ko ce i zasto se setat po toj pjesackoj zoni! bolje da su sredili,kako je vec nekto rekao, vise parkirnih mjesta! ili ako su vec htjeli novu pjesacku zonu da su to napravili od, recimo, jergerove!
ali neka, mi imamo zaista prakticke gradske oce |
|
|
|
|
|
lee original
|
U svakom slučaju je bolje nego što je bilo ali mislim da te crvene betonske ploče izgledaju totalno zastarjelo, kao da je renovirano prije 15 godina. Vjerojatno je netko dobio lovu da progura to rješenje... Provincijski!
P.S. Tko se to registirao pod mojim imenom (Lee)??? Krvi ću ti se napit! Krvi!!! |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
slažem se s osanom da bi bolje bilo da je jaegerova bolja za pješačku zonu, ali što je tu je. stanari kukaju da će morati parkirati na zrinjevcu ko da im je to na kraj svijeta! Nadam se da će uskoro žardinjere biti popunjene drvećem i zelenilom jer ovako ulica izgleda jako pusto. |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
navodno se voodoo otvara za dva tjedna, renoviraju ljudi...
|
ostaje isti vlasnik ili opet neki novi?
|
ista dvojica uz pojačanje trećeg
treba se samo zapitati kakve logike ima da ta ulica koja ne spaja nist bude pjesacka zona, a ljudi se nemaju gdje parkirati! na parkiralistu u blok centru II je sve pretparno jer se ljudi nemaju gdje parkirat, al neka mi imamu glupu pjesacku zonu, sam ne znam ko ce i zasto se setat po toj pjesackoj zoni! bolje da su sredili,kako je vec nekto rekao, vise parkirnih mjesta! ili ako su vec htjeli novu pjesacku zonu da su to napravili od, recimo, jergerove!
ali neka, mi imamo zaista prakticke gradske oce
|
pa da sve treba zalit asfaltom i parkirališta napravit...a šta misliš da od perivoja kralja tomislava napravimo poligon za autoškole i jedno dve iljade parkirališnih mjesta i sve rješeno...jebote |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
I, kako je sada u Voodoo?! Hoce se shpitza preseliti s promenade u Suncanu. Haha, bila bi fora vidjeti konobare iz Voodooa s beckhamicama, majicama bez rukava i slicne fancy-trendseterske pizdarije... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|