Dragi forumaši i forumašice!
Jednostavno pitanje za vas: dakle, forumašice, što biste sve radile kad biste mogli biti muško na neko vrijeme i naravno, forumaši, što biste sve radili da možete biti ženska čeljad?
Zadnja promjena: 1step2far; 24.05.2008. 19:06; ukupno mijenjano 1 put.
eee da sam žemsko sigurno bi kupio milijun torbica i još tolko cipelica naravno da mi idu uz torbicu a i boju očiju, jel di bi svijet otišao da se to ne slaže
eee da sam žemsko sigurno bi kupio milijun torbica i još tolko cipelica naravno da mi idu uz torbicu a i boju očiju, jel di bi svijet otišao da se to ne slaže
nemaš problema
posudim ti ja, ako baš ništa ne možeš upariti
ajd dođi večeras do mene pa ćemo si lakirati noktiće, slušati seku aleksić i after party: tuča jastucima
nake_rado je napisao/la :
nemaš problema
posudim ti ja, ako baš ništa ne možeš upariti
ajd dođi večeras do mene pa ćemo si lakirati noktiće, slušati seku aleksić i after party: tuča jastucima
a a a, jel bi mi i kosu htjela ispeglat, a jab noktiće u rozu tako da pripremi puuno boje, donjet ću ja malu kanticu jupola, sam reci koju bi ti boju htjela, aaa kad krenemo tračaat uujujuj
Prvo bi otišla i dobro se namazala, onda se potukla sa svim kretenima koji su me ikad naživcirali, iskarala bi sve umišljene glupače, i sve zgodne dečkiće, otišla bi se nabildati, obrijala glavu, otišla u mornare, propila sve što imam, i još sto sranja...
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else.
a a a, jel bi mi i kosu htjela ispeglat, a jab noktiće u rozu tako da pripremi puuno boje, donjet ću ja malu kanticu jupola, sam reci koju bi ti boju htjela, aaa kad krenemo tračaat uujujuj
pa naravno
kakva sam ti ja legica ako te ne spremim za kju klab
baš sam kupila novu četku za kosu
Jab htjela imati veliku ćunu, deklarirala se kao žigolo i povalila sve što se povaliti da!
Bila bi tako sexy...
Eh, da sam muško samo jedan dan...
Mođda bi barila vas cure (bivše dečke) u dotičnom kju klabu.
MissTake će biti moj svodnik. Fifti fifti.
Prvo bih se popiškila(o), da vidim kako je to na stojećki.. a onda bih otišla bit bezobrazna i prosta, tipa-e, mala, jel bi se ti je.. sa mnom?- u nekakvu birtiju, da vidim koliko takvih uleta bi mi trebalo do prve šamarčine.. Oblokala/o bih se sa svojim novim ''prijateljima'', podrigivala okolo, zapila plaću.. Joj, ma svašta bih!!
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala!