Autor |
Poruka |
Marisol
Ukupno postova: 70 Lokacija: fatamorgana Spol:  Žensko
|
Priznajem, i prirodno sam malo luda  , al kad uletim u PMS fazu...ajme ! Popi*** |
|
|
|
|
 |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol:  Žensko
|
Kako kada. Nekada prođe PMS, a da ni ne primijetim a nekada...
Ljudi oko mene su već navikli na to da inače ja draga i obzirna cura kada dođem u PMS poludim.
Simptomi su sasvim uobičajeni, bar meni. Živčana sam i lako popizdim na sve, nisam nimalo tolerantna, brzo se rasplačem,...i tak.
No ako se potrefi da PMS padne u termine rokova kao sada...  |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Ne vjerujem u pms. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
da... nekad ga ni ne osjetim... a nekad! pa to traje danima! stalno me muče sitnice kao da su od životne važnosti, ne uspjevam se koncentrirat ni na šta, pošto poto bi se posvađala s nekim...
jedino je dobro kad postanem opsesivno kompsulzivna... onda sve popravim, pospremim, organiziram... i natjeram sve oko sebe da rade isto!  |
|
|
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
ja to neam.... jedino što može ukazati na PMS je neutaživa želja za čokoladom i budem mal emcionalnija....ali sad da šizim okolo i koljem ljude zbog budalaština ne... pojedem svoju tablu čokolade (onu malu milku - da ne dođe do nesporazuma) i ja sretna... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
Marisol
Ukupno postova: 70 Lokacija: fatamorgana Spol:  Žensko
|
Pa da, nije da sad koljemo ljude, nego istina je da smo malo vise van stroja. tj, ja ne mogu prestat trpat u sebe slatko i slano tih par dana, pa kiselo.pa bi onda opet cokolade. neki dan sam u gluho doba noci isla si na benzu po cokoladu, e bas se nisam mogla iskontrolirat  I cmoljim...tak nekad cmoljim bez razloga...i buljim u djecicu u kolicima i trudnice i mislim si kako su diiiiiivniiii ( al odma zamracim kad se pocnu derat  ), i gledaju mi se neki cmoljasti filmovi i umata mi se u dekicu i gnijezdi... I onda par dana prije menge sam luda za seksom  I PMS gotoooooov ! |
|
_________________ " Punctuality is the virtue of the bored."  |
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
a joooj,,,pa kako kada,,,kao što je već netko gore napisao, nekada ga prođem neprimjentno...
..,nekako mi se to više odrazi na apetit...pojedem nevjerovatne količine hrane,,,,prvo krenem s unošenjem slatkog, pa mi bude prestalki okus u ustima pa onda uzjašim na slano,,e onda mi se baš nešto kiselo jede i tako cijeli dan,,,to je ritual hranjenja,,,jednom sam i psa gricnila za nos jer mi je izgledao kao gumeni bombon...ne budem nešto pretjerano nervozna,,,to je bilo izražajnije kada sam bila mllađa.,,,uglavnom me puca na paetit i libido... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
 |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
Ja sam stalno luda.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol:  Žensko
|
NI ja nemam PMS, dok moje prijateljie izludjuju sve oko sebe, padaju iz euforije u depresiju, ja nemam pojma o cemu one pricaju... pnekad imam malo veci apetit tih dana i to je to... Ali druga je prica onaj "prvi dan"... onda ubijam za cokoladu... katastrofa... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
 |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
Na mene taj famozni PMS djeluje strašno napaljujuće... Ma nikakva nervoza,ludilo,čokolada...
Samo sex! |
|
|
|
|
 |
BumBaCicA
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek, CNO Spol:  Žensko
|
Ja bas suprotno.. Dok svi okolo zude za cokoladom, ja ju ne mogu ni smisliti u tih tjedan dana! (al inace tamanim ko nenormalna, pogotovo one gorke.. mljac..)
I strasni grcevi pa sam uglavnom danima u krevetu, neraspolozena za sve, razdrazljiva..
A sto placeeeem. Katastrofa! Uglavnom, nebi se bilo pozeljno naci u blizini.. |
|
_________________ . 99 dijelova, 1 nedostaje, 99 boli, a nijedna ne prestaje . |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...obzirom da sam stalno luda, PMS ne znači baš puno....možda koja čvimba prije i tokom, al to je uglavnom...fora je u tome da obzirom da sam stalno luda, mogu se čupati na PMS gotovo uvijek...neupućenima... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
gospodar majmuna
Ukupno postova: 194 Lokacija: svugdje samo ne tamo gdje treba Spol:  Muško
|
vi žene imate pred menstrualni, menstrualni i post menstrualni sindrom...sve samo da bi nas mogle bolje gazit  |
|
_________________ Jesus loves you!...Everyone else thinks you´re an asshole!
http://obnevidjelicuvar.blog.hr |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:  Žensko