Autor |
Poruka |
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol:  Muško
|
Danas sam oko 23 h na autobusnoj stanici kod eurodoma vidio svijetlost koja nije bliještila a kretala se velikom brzinom ,a nije ostavljala trag ni ispustala zvuk.
Uplasivsi se za zivot svog dragog prijatelja Tux-a gurnuo sam ga na cestu a ja sam skocio ispod klupe u nadi da njega otmu a mene ostave. Letjelica je sletljela i izasao je mali zeleni ja sam podigao klupu i opizdio ga nazad u svemir.
Kasnije smo zapicili s autom po autocesti .... i pili pivo ,zderali ceape al i sendvice...i sad stopira neko... kad ono mali zeleni...pitamo ga sta trebats a oni nama daj pivo i cevape...reko on dobro....ajmo dalje...
Picimo dalje, uzivamo boli nas uvo za sve i naidjemo na malog zutog....kazemo sta ces a mali zuti nama pivo i sendvić...velimo oke...ev...ajmo dalje...
I sad jos vozimo i uzivamo , opskrbljeni svime...kad ono opet neko...sad mali plavi oce nesta pomislimo...
I eto zaustavmo se i da ce mali plavi progovorit kazemo znamo znamo...ev ti 2 pive cevapi i sendvic...zadovoljan??...a mali plavi nama...vozacku i prometnu molim.... |
|
|
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
nego ja potvrdujem pricu da smo vidjeli nekakvu cudnu svjetlost koja nemoze ni pod razno biti avion,preblizu i prebrzo je letjelo da bi bilo tako nesto al nije se cuo nikakav zvuk  ..e sad ovo dalje toga se ja ne sjecam al nije to bitno bitno je da smo mi ozbiljno vidjeli nesto cudno  ..i odma da kazem da nisam nista konzumirao ni uzimao sto bi mi uzrokovalo prividenja  |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Šta znače nije blještilo i "blizu" je letjelo?
Satelit, inače. |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
E svaku noć kad se vraćam kući iz skitnje na nebu ima toliko svjetlećih točkica da ih ponekad vidim i duplo ....
Ej mora da se sprema invazija na Osijek....
Skoro zaboravih!
Neki dan sreo malog zelenog. Tako je bio ljubazan da mi je za nagradu što mi je ugradio 3 ruku oprao auto...
Inače BRANKO KOCKICA je moj DRUGAR!!! |
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
Štooo..nema slika ?
Ne vjerujem. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
ja potvrdjujem!i ja vidla. mi sjedili na klupi kad ono nesto proletilo, bez zvuka, i samo se ugasilo odjednom i nestalo.
al nemojmo pretjerivat, nlo sigurno nije. |
Zadnja promjena: mladunce; 08.07.2008. 10:53; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
jel bilo žuto zelenkasto crvene boje? inače one dizalice na gradilištu imaju osvjetljenje a možda je pobjegla i koja diskokugla iz oksa. a možda vas dvojica jednostavno niste normalni  |
|
|
 |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
A možda su u šumi?!?!????  |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
A možda su u šumi?!?!????
|
a možda su...  |
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
ja sam samo rekao da sam vidio nesto cudno i odmah ismijavanje..pitam se zasto sam uopce iznjeo svoje misljenje nekakvo..e da i nisam normalan |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
De nemoj tako....ja ti vjerujem....jerbo su mene prije par godina oteli vanzemaljci koji su htjeli moje sjeme za njihovo rasplođivanje... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
 |
|