Postano: 26.08.2008. 18:49
Naslov: Pokušaj ubojstva u Dardi [Vijesti Osječke televizije]
Stravična tragedija dogodila se u Dardi. Oko devet sati u obiteljskoj kući u Ulici Đure Đakovića, pedesetsedmogodišnja majka Marija, nožem je izbola svoje kćeri, dvadesetsedmogodišnju Aleksandru i dvadesetdvogodišnju Jovanu. Potom je pokušala i sebi oduzeti život. Još se ne zna točno kako je došlo tragedije, ali se pretpostavlja da je majka uzela nož u ruke u trenutku psihičke rastrojenosti. Susjedi, koji su željeli ostati anonimni, govore kako se majka s kćerkama izuzetno dobro slagala i lijepo ih je odgajala, stoga su u nevjerici zbog krvavog događaja. Dežurna trauma Kliničke bolnice Osijek zaprimila je tri unesrećene osobe koje su još u stanju obrade. Za dvije se još bore za život.
- Osječko baranjska županija napravila je sporazum s državnim ministarstvom, obavljen je natječaj i potpisani su ugovori.
- Priča o smjeni čelnog čovjeka osječkoga Hrvatskog narodnog kazališta dobila je još jedan nastavak.
- Istraživanje koje su proveli mladi HDSSB-a, pokazalo da Osječki mladi plaćaju 50 do 90% skuplju kartu od madih iz Rijeke i Splita.
- S obzirom na početak nove školske godine i trenutni trend poskupljenja gradskog prijevoza Mladež HDZ-a grada Osijeka uputila je gradskom poglavarstvu i direktoru GPP-a Darku Markoviću zahtjev za službenim razgovorom
- Vođeni težnjom da svaki Osječanin mora imati uvjete za bavljenje sportom i da se svakom Osječaninu mora omogućiti zdrav život, u Gradskome su poglavarstvu započeli s rekonstrukcijom i izgradnjom igrališta na području grada.
- Novu internetsku stranicu, Sportski portal grada Osijeka, koja bi trebala obuhvatiti sva sportska događanja u našem gradu pokrenut će uskoro Gradsko poglavarstvo.
- Vrijeme
...strašna tragedija, al eto...žena se definitivno ustala na lijevu nogu...
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
anakonda je napisao/la:
...strašna tragedija, al eto...žena se definitivno ustala na lijevu nogu...
čitala sam baš na teletekstu to jučer....
kaže stara ne do bog da se meni to desi,morate ti i brat biti dobri prema meni da nas ne bi utukla na spavanju
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom
...da,da - opasan je život....@legice, definitivno onda izvuci pouku iz ovog
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada