Autor |
Poruka |
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol:  Muško
|

Citat:
"IMA JEDNA mnogo smešna vest! Zatvorenik je jebo kravu! O tome bruji cijeli zatvor, to znaju svi čuvari i gotovo svi zatvorenici", javio je jučer zatvorski izvor srpskom tabloidu Kurir.
Naime, protiv zatvorenika Miroslava Ibrića, koji zbog ubojstva izdržava kaznu od deset godina zatvora u Sremskoj Mitrovici, od srijede se vodi interna istraga zbog seksualnog zlostavljanja životinja, piše Kurir.
Ibrić je osumnjičen da je u štali zatvorskog imanja ''Proleće'' silovao kravu i da ga je pritom uhvatio čuvar.
"Disciplinski postupak još nije pokrenut. Ovaj zatvorenik je trenutno u samici. Moramo prvo formirati komisiju koja će istražiti je li ovdje riječ samo o insinuacijama ili zaista postoje osnove, odnosno činjenice kojima možemo dokazati da je on to zaista i učinio. Ipak je riječ o kompromitirajućim činjenicama. Moramo saslušati više osoba, koje se trebaju izjasniti o tome tko je što vidio, tko je što čuo i od koga je čuo. Ova istraga potrajat će i sigurno neće biti završena sutra. Zasad još nemamo dokaza da je bilo 'seksa' u zatvoru", rekao je upravitelj zatvora Dušan Makević.
|
 |
|
|
 |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
"Zasad još nemamo dokaza da je bilo seksa u zatvoru".....wtf....
...silovao kravu??????...a šta ako mu je krava dala???.....wtf, wtf, wtf???.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
a šta ako krava zatrudni? |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...e onda ide ona stara narodna: "Poslije hebanja, nema kajanja".... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ženit je, šta drugo?! ionako su česti brakovi muškarac-krava i žena-vol. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
haha on sebi nije mogao nabaviti "butru" pa se uhvatio krave,tko zna mozda je krava njegov prvi izbor  ,al nije mi jasno kako mogu napisati da je silovao kravu,tko kaze da krava nije pristala,a i sumnjam da je on tolko snazan da je uhvatio kravu,ona se odupirala ali nije uspjela pobjeci  |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
bolje kravu nego malo dijete |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol:  Žensko
|
Ta krava ga je sigurno izazivala, treptala mu je svojim krupnim smeđim okicama... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
a šta ako krava zatrudni?
|
a što nebi bre srbi kad već imaju supermena imali i prvi primerak srbokrave dotad nezabiležen bilogde u svetu |
|
|
 |
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
treba ga natjerat da u stanu hrani kravu,cisti za njom ,da ju redovito pere i tako to.tko zna ako bi radio tako sta mozda bi se rodila i nekakva ljubavna prica ne samo sexualna  |
|
|
|
|
 |
 |
|