Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol:  Žensko
|
 U subotu, 26. studenoga, s početkom u 20 sati u HNK održat će se humanitarni koncert za žrtve obiteljskog nasilja. Nastupaju Moses Gospel Group i Putokazi.
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni HNK.
Medijski pokriva naš suradnik - Radio Plus
Preporučujemo!
Photo: Marin Franov/OLJK |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
 |
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ima li netko informaciju jesu li dečki iz mosesa snimili neki nosač zvuka? fenomenalno pjevaju i baš bih ih voljela moći slušati i kad nije koncert. |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
 |
Gemi
|
Ulaznica je 50 kuna. |
|
|
|
 |
Gost
|
samo da još nema tog američkog patetičnog propovijedanja i tako smiješno naglašenog kršćanstva. pa dobro, dečki su ipak većinski adventisti, a to ipak nije službena kršćanska denominacija ovih krajeva. što se adventista tiče, bio sam jednom kod njih na predavanju i od onda više nikad ne idem tamo. malo mozga oko nekih stvari nije na odmet. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ne vrijedi li ovo s mozgom i za sve ostale religije/denominacije/tchoporative?! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Gemi
|
Bit ovog koncerta je donacija u dobrotvorne svrhe. |
|
|
|
 |
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
Bit ovog koncerta je donacija u dobrotvorne svrhe.
|
Ali je bit ovog topica pljuvanje po religijama od strane ateista i kaurina. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
 |
Gemi
|
To je bit razmisljanja odredjenih ljudi koji nisu naviknuti na postovanje i toleranciju u zivotu. |
|
|
|
 |
Gemi
|
Za vašu informaciju, za Mosese je prodano tek pedesetak ulaznica, po gradu ih nisu reklamirali nikakvim plakatom (!), ni na jednom radiju osim Radio Plusa ih nisu intervjuirali, a najava koncerta se u medijima obavila tek dan prije dogadjaja...
Mislim da je dobrotvorna svrha ovog koncerta zavrijedila puno veću medijsku eksponiranost. |
|
|
|
 |
D
|
grozno, kvalitetan koncert, plemenita svrha a od publike ni traga ni glasa. jadni su mediji valjda iscrpljeni od porina  |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
 |
Gost
|
koncert je bio super!!!
a za D - dečki nisu snimili nikakav nosač zvuk, nažalost..
a valjda uskoro budu, super zvuče |
|
|
|
|
 |
D
|
hvala na informaciji, iako tužnoj, šmrc
no možda pročitaju ovo i usliše naše želje (ili neki sponzor pročita pa im odluči ponuditi sredstva za snimanje  ) |
|
|
|
 |
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Na koncertu su rekli kako dečki stalno najavljuju pa ništa, ali sad je kao definitivno - najkasnije do ljeta bi trebali i to zgotoviti...
Iako, kontam kako će mi i dalje biti puno veći gušt poslušati ih uživo... odlični su  |
|
|
|
|
 |
 |
|