Autor |
Poruka |
ljilja Ukupno postova: 165 Lokacija: tu Spol: Žensko
|
novi gradonačelnik treba biti nova faca jer su ovi svi već viđeni dojadili i bogu i vragu. igraju se "13 stolica" i samo se pomiču, tak da uvijek ostaju sjedit a samo jedan ispadne.zato hoću za gradonačelnika Zdravka Peku iz Zelenih Hrvatske. ako ništa drugo čovjek je RADNIK. |
|
|
|
|
|
|
gle, nitko nema ideju da predložio gradonačelnika ili gradonačelnicu. il nema petlju. il nema kandidata. |
|
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
il ga nije briga za politiku itd |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Mozda su ljudi pomislili da se radi o reklami za Peku, a ne ozbiljnom pozivu na raspravu.
Budimo realni i postavimo pitanje koje bi si postavilo 99% ooba s pravom glasa u Osijeku - tko je Zdravko Peko?
No, neka vas to ne zabrinjava. I za Vrdoljaka je prije 2-3 godine bila slicna situacija. A danas... Pod uvjetom da vecina onih s pokojim zrncem u glavi izadje na izbore i da se glasovi ne rasprse na 15 nezavisnih lista i outsajdere za koje 99% glasaca nije ni culo - postoji realna sansa da upravo Vrdoljak postane gradonacelnik. Ne zato sto ima supermanove sposobnosti, vec zbog toga sto ce mu glavni oponenti biti Djapic, Glavas, Borzan. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
ne pada mi na pamet nitko nezavisni i nestranački tko moze skupiti dovoljno love za kampanju... a za nasu raju kampanja mora biti je*** da te zapaze. Lakse se ovako isfurati u javnost aferama i 'projektima' i raja to popuši! Onda malo ulagivanja penzicima sa 300 kn bozicnice i tko ne bi glasao za Djapica! |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Đapić
Glavaš
Vrdoljak
|
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
|
ovo sa tuljanom nije loše.čovjeka svi znadu, vrijedan je a i radi društveno-korisno.zdravstvene stvari
može lista:
Slavica Singer
Vrdoljak
Zdravko Peko
Tuljan Duško Rudež
....
......
nadopisujte, glasujte |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
KatarinaDGO Ukupno postova: 5 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Slavica Singer?? otkud ti ona pade na pamet???
Ona nije u politici koliko ja znam... |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la: ›
Đapić
Glavaš
Vrdoljak
|
s obzirom da bih želio đapića za premijera, a glavaša za predsjednika, ostaje mi samo vrdoljak za gradonačelnika. |
|
|
|
|
|
epona
Ukupno postova: 148 Spol: Žensko
|
1. Vrdoljak
2. Peko-nije loš izbor, čovjek je super! |
|
_________________ Svugdje je lijepo, al u Vrapču je ludnica! |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
ja cisto sumnjam da Vrdoljak moze biti gradonacelnik makar ozbiljno razmiljam da mu poklonim svoj glas, ali cisto sumnjam da ce on vise od 10% skupiti
đapic nema nikakev sanse po meni, jer ga cijeli osijek prezire... a gradonacelnik ce poprilicno sigurno biti Glavaš jer ipak na izbore izlaze vecinom neuracunjivi ljudi tipa penzica i bakica koje govore "joj branimir moj" i mislim da je on najblizi toj fotelji
a glede Slavice Singer, netreba njoj ta fotelja, njoj bi bilo dovoljno da je vlast (ma tko god bio na njoj) podrzava i vjerujem da bi napravila vise za ovaj grad i regiju nego bilo tko drugi |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
lavic je napisao/la: ›
ja cisto sumnjam da Vrdoljak moze biti gradonacelnik makar ozbiljno razmiljam da mu poklonim svoj glas, ali cisto sumnjam da ce on vise od 10% skupiti
đapic nema nikakev sanse po meni, jer ga cijeli osijek prezire... a gradonacelnik ce poprilicno sigurno biti Glavaš jer ipak na izbore izlaze vecinom neuracunjivi ljudi tipa penzica i bakica koje govore "joj branimir moj" i mislim da je on najblizi toj fotelji
a glede Slavice Singer, netreba njoj ta fotelja, njoj bi bilo dovoljno da je vlast (ma tko god bio na njoj) podrzava i vjerujem da bi napravila vise za ovaj grad i regiju nego bilo tko drugi
|
Pa Slavica Singer koliko znam usko surađuje sa Županijom... |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
|
Đeđa_zaboravih_lozinku_od
Ukupno postova: 161 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
dakle ljiljo, tebe nitko nije predložio?
nemam pojma, teško je naći nekoga tko je iole pošten |
|
|
|
|