Autor |
Poruka |
Marinoš
Ukupno postova: 296 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nađena je napustena pred Kauflandom kada je bila malo mace. Stara je cca. godinu i pol i ima poteskoce s centrom za ravnotezu. Patuljastog je rasta i izrazito je umiljata. Ljetos je sterilizirana. Vlasnici su dobili prinovu i mace (još 4 njih) su preseljene u podrum,no s obzirom na Miluškin hendikep,to joj predstavlja problem...jer stalno pada sa stepenica Stoga bi vlasnici,a i mi,kao Udurga i kao ljubitelji mačaka,bili zahvalni kada bi se javio netko tko joj može pružiti adekvatan smjestaj i potrebnu paznju i toplinu.
Za dodatne informacije,molimo,javite se na broj Udruge |
Opis: |
|
Veličina: |
2.07 MB |
Pogledano: |
160 put(a) |
|
|
1.78 MB |
172 put(a) |
|
|
2.58 MB |
172 put(a) |
|
Zadnja promjena: Marinoš; 20.04.2009. 16:02; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Što možeš danas,ne ostavi za sutra! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...Marinoš, poslala sam ti PM...maca je super slatka.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Ajme diivna je ! |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Marinoš
|
Je,preslatka je..i tak je mala i sva je sitna...mislim,i sterilizirana je. Samo joj treba terapija vitaminom B kompleksa - to se može i sa običnim Plibexom...svaki drugi dan.Žalosno je to što ima tu poteškoću,ali je živo i umiljato biće... |
|
|
|
|
Marinoš
|
Jeste skontali da ima jedan bijeli brk? |
|
|
|
|
Marinoš
|
Našli smo i udomitelja i prijevoz koji će odvesti Milušku u zagreb....
Anakonda - carica si! |
|
|
|
|
anakonda
|
...demit, @Marinoš - ne tako javno hvaliti, ljudi će pomisliti da sam dobra neka zmija.....(btw. hvala tebi i čitavoj ekipi koju si mobilizirala).... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Marinoš
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...demit, @Marinoš - ne tako javno hvaliti, ljudi će pomisliti da sam dobra neka zmija.....(btw. hvala tebi i čitavoj ekipi koju si mobilizirala)....
|
oooh,ooooh,I mean..baš si zločesta što si prihvatila udomiti sirotu macu koja ima poremečaj u ravnoteži i baš si zla što ćeš joj pružiti sve što joj treba...puuuuuuj,baš si.....uffff...(je l' tako bolje? )
ma,imam ja svoju vojsku volontera koji su ludi k'o ja...al' cilj nam je svima isti - udomiti macu kod osoba koje ih žele! |
|
|
|
|
anakonda
|
...hm, još gore - bolje da sam šutila ....
...kao što rekoh, sve pet, jedva čekam da maca dodje, svi ju jedva čekamo |
|
|
|
|
Marinoš
|
nadam se da će sve upaliti sa tim prijevozom....ljudima kod kojih se nalazi ne smeta što je još kod njih-najbitnije im je da su našli nekoga tko će ju voljeti... |
|
|
|
|
anakonda
|
...eto, svi sretni i zadovoljni, jeeeeee.... |
|
|
|
|
Marinoš
|
Evo,Miluška je jučer odvežena u Zagreb...Sve je izvrsno prošlo.Dobila je terapiju da bi što lakše podnijela put s obzirom na svoje stanje.
A kako je prošlo prihvačanje od strane novih vlasnika - to će vam najbolje reći Anakonda...
@Anakonda - carica si! |
|
|
|
|
anakonda
|
...opet javna pohvala, a rekoh ti već....
...dakle, Miluška je prekrštena u Žuži ....super je umiljata, malo je pijana, ali je obožavamo već od prve minute ...
....hvala puno, @Marinoš još jedaret...i hvala vlasnici i T. koja ju je i dovezla..... |
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
anakonda će ju pojesti |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
anakonda
|
|
|
|
|
|
|
|