Autor |
Poruka |
OSTV
Ukupno postova: 2664 Spol: Nebitno
|
Kao nulta točka današnje sjednice Gradskog poglavarstva ubačeno je izvješće vezano uz potpisivanje Sporazuma o raskidu Ugovora o poslovnoj suradnji GPP-a i Media Metroa. Nakon poništenja svih ugovora Poglavarstvo ima informaciju da se 14 kioska bespravno nalazi na gradskoj površini, stoga je prema tvrtki Smoking upućen zahtjev da u roku sedam dana ukloni kioske s javnih površina. Sjednicom održanom u mjesnom odboru Tenja dominirala je uglavnom tematika vezana uz ovaj Mjesni odbor, a kao glavni problemi istaknuti su javna rasvjeta, biciklistička staza, izgradnja gospodarske zone, te gradnja komunalne infrastrukture. Dvojbe oko mjesta izgradnje Hrvatskog doma poglavarstvo će riješiti izgradnjom dva doma – kulturnog i sportskog.
U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:
- prema istraživanju Media metra u Osijeku će s Antom Đapiće u drugi krug izbora za gradonačelnika Josip Vrbošić
- tematska izložba fotografija “Novi val” iz vremena '80-ih i '90-ih godina otvorena u osječkom pubu 'Swan'
- vrijeme sutra: uglavnom sunčano
Osječka televizija - Vijesti, 24.03.2009.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Jdgn52hmMg[/youtube]
Više informacija; Osječka televizija
Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Hehe, ovo je bilo stvarno smiješno za pogledati. Slavonski dom donosi anketu "poznate" agencije Media Metar, a odmah poslije se raskida ugovor sa firmom Media Metro. Sad vidim da bi možda ipak trebalo gledati tu Biloš/Hsp/Ostv. Ne znam koji je prilog gori (iako su oba smiješna) - nebulozna anketa neke čudne agencije i konstrukcija Slavonskog doma ("birači su odmah kaznili ponašanje Hdssb-a" - spektakularno), ili tragikomična borba Hsp-ovaca za Smokingove kioske (Media Metro Džalte, Čaje, Markovića i Đapića odjednom je postao nepoželjan partner). Treba čuvati ove clipove, za desetak godina će se to moći prikazivati pod rubrikom "mediji u Osijeku, vjerovali ili ne". Možda kasnije prebacim na Stv, ali se bojim da ću umrijeti od smijeha. |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Hahaha. Slavonski dom...Čekaj to su ona dva lista papira u nakladi od 1000 primjeraka.
Vjerujem da su to rezultati ankete provedeni među članstvom HSP-a i HDZ-a.
Ako je i od Mate Radeljića previše je. |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
|
MafijaOs Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
|
|
|
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Pohvalno! |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
|
MafijaOs Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
To što će nakon pola godine ukloniti kioske!? |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Pa trebalo je skupit za kampanju |
|
|
|
|
|
KillaBEEZ
|
lufus je napisao/la: ›
Pa trebalo je skupit za kampanju
|
Bolje tako nego kao Glavaš, reketarenjem |
|
|
|
|
KillaBEEZ
|
MafijaOs je napisao/la: ›
To što će nakon pola godine ukloniti kioske!?
|
Ne možeš uvijek ukloniti nešto kada poželiš, to može samo Glavaš.
Neka pravila se ipak moraju poštivati. |
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
KillaBEEZ je napisao/la: ›
lufus je napisao/la: ›
Pa trebalo je skupit za kampanju
|
Bolje tako nego kao Glavaš, reketarenjem
|
ak malo pogledas taj popis moze se zakljucit da je to mozda sanaderov popis od prije par godina.. |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
sve mi se čini da im je i bilo u planu da se baš u ovo vrijeme maknu ti kiosci....
....90% zaposlenih ima ugovor do 31.3....pa mislim da to nešto govori |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
mimin Ukupno postova: 44 Spol: Nebitno
|
VRBOŠIĆ RUŠI REKORD!
vrbošić ruši čak i mesićev rekord kako od autsajdera biva pobjednik.ni gospon mesić nije uspio u tako brzom vremenu pridobiti naklonost birača.rekord je u toliko veći da vrbošić ne ide s građanima na kavu.masić se mora pomiriti da je naišao bolji od njega.
srećom ovo je patka! |
|
|
|
|
|
jao,uf Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
sramota a kuda če zaposlenici u p.mater..u njihovu,?? |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Žao mi je zaposlenika... Grozno je ostati bez posla. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Sharon je napisao/la: ›
Žao mi je zaposlenika... Grozno je ostati bez posla.
|
Jel ti zao HSP-ovaca sto su ostali bez pinke? Grozno je ostati i bez slobode.
Za sudbinu zaposlenika treba kriviti lopuze sto su dobit koja je trebala ici Gradu preusmjerili u vlastite dzepove. Smoking, kao zakupac, je svoju obvezu (navodno) uredno placao. Dakle, da nije bilo gramzivosti i navodno notornog lopovluka - zaposlenici bi danas imali posao, Smoking bi imao kioske po gradu, a Grad bi zaradjivao na tom poslu i (nadajmo se) tu dobit koristio na opce dobro. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|