Inače u podosta slučajeva potpisujem tvoje postove, ali ovdje ti ulažem jedan ogromni prigovor...
Kao prvo, streljana je za rata bila totalno uništena od ekipe koja je visila tamo na položaju...il štoveć... Nadalje, od prošlog EPSO-a do početka sadašnjih radova, malo je toga (što je bilo uništeno tijekom godina, bilo od zuba vremena, bilo od ljudske gluposti) popravljano... Dakle ima se hrpa posla za napraviti tamo, pa iako se slažem da je 17 miliona kuna ogroman novac - potrebit je...
Nadalje... Znaš li ti koliko streljačkih društava i klubova ima u Osijeku? Ne znaš i sereš u prazno... Ima ih podosta i streljana, kad bude konačno sređena (i, naravno, pod uvjetom da bude sređena do kraja) će biti u funkciji cijele godine... Neće visiti prazna i čekati bagere... Ljudi koji treniraju svih su ovih godina, a zbog nedostatka grijanja, zimi morali trenirati u improviziranim streljanama okolo o gradu, samo zato što je grijanje na pampasu bilo nepostojeće, a obećavano godinama...
O dragom sajmu imam hrpu toga reći, ništa lijepo... Znaš, gadno je kad moraš biti podstanar u vlastitom objektu, a mi koji se bavimo streljaštvom smo to bili godinama i ovisili o rasporedu sajmova i kojekakvih njihovih priredbi. I što se onda dogodi, mi imamo natjecanje na rasporedu tad i tad, al gle sranja, u to vrijeme je sajam (karikiram) pogrebne opreme i jebga dečki... Vi županijsko prvenstvo održite u Koški ili BM-u ili nekoj drugoj pizdi materinoj, sve zbog sajma koji je tamo stigao privremeno dok mu se ne nađe ili ne sagradi pošteni prostor gdje će moći raditi normalno....
I samo ti i ostatak ekipe pljujte i dalje po ovome... Nije nogomet il neki taki "važniji" sport pa ko jebe i streljaštvo i pampas i osječke klubove... Nema veze recimo što je organizator ovoga najstarije sportsko društvo u Hrvatskoj i što je postojalo puno prije NK Osijeka, Dinama il Hajduka... To nije bitno, tu se ne može doći pijan i derati se iz petnih žila ko na nogometnoj utakmici... Ko jebe sve silne prvake evrope i svijeta i OI-a i čuda i sotona od silnih nagrada koje naši (Hrvatski op.a.) strijelci dobijaju svake godine... To što javnost nije pretjerano zainteresirana i upoznata sa streljaštvom nije razlog da se pljuje po ovom sportu i obezvrijeđuje ga....
A kad smo kod koristi od ovog EPSA, čisto za vašu informaciju, prijavljeno je preko tisuću natjecatelja, ne računajući popratne ekipe, novinare i ino koji će svi odsjesti u Osijeku i okolici, a kako su neke od disciplina ovoga poznate po tome što ih treniraju pretežito dobro stojeći ljudi (da ne kažem buržuji i tako to) imati će i Osijek i naši dragi ugostitelji itekako dobitaka u dva tjedna koliko natjecanja traju i koliko će ti svi ljudi boraviti kod nas i trošiti svoje novce...
Daklen, molio bih lijepo malo više znanja o predmetu pljuvačine i sve OK...
Moj kaposkid svima i vidimo se na EPSU...
P.S. Izvinte me zbog vokabulara u gornjem tekstu, al jebga