Nakon jučerašnje najave danas je i službeno potvrđeno – predsjednik osječke podružnice HSP-a Gordan Matković ulazi u utrku za gradonačelnika kao nezavisni kandidat. Matković je svoju odluku novinarima obznanio točno u podne održavši presicu nadomak Bastiona u Tvrđi. Na skorašnjim lokalnim izborima samo jedan kandidat može postati gradonačelnik stoga – kazao je Matković – povlačim pobjednički potez i ulazim u “Novu osječku priču”. Pojašnjavajući svoje razloge za kandidaturom Matković je dodao kako je jučer ujutro Anti Đapiću poručio kako više neće biti vatrogasac stranke. Odgovarajući, pak, na novinarski upit o očekivanoj potpori HDZ kazao je kako su svi dobrodošli.
Iako nisam za HSP, ali konačno da je netko u toj gubitničkoj stranci uvidio da je vrag došao po svoje. Koliko god se na ovom forumu HSP-ovci trudili da mene i ostale koji se ne slažemo sa njima popljuju, sada mogu vidjeti u kakvu su "bucmastu" iluziju vjerovali. E pa moj legos Matkoviću sretno ti bilo. A ti "bubimire" vrati se onamo odakle si i došao..., u tvoju metropolu.
INATI SE SLAVONIJO...!!!
nekad mi je ovaj covjek bio pozeljno rjesenje na mjestu gradonacelnika, sad je debelo prekasno, iskompromitirao se previse, par puta je dopustio da debeli s njim brise pod i to ce biraci prepoznat, cak i osijeku...
Ovakav igrokaz je nevjerojatan.
Matković je ovdje još jedan politički akter koji je kao doživo nirvanu i čudesnim prosvjetljenjem shvatio da je sve što je do sada radio bilo krivo, i sada će kao da radi ispravno i za opće dobro.
Očito se gospodinu fotelja toliko omilila da neće da bira sredstva nebi li postao gradonačelnik i održao svoje materijalne interese u egzistenciji.
zatvorio čika biloš pipu.. bas me zanima sta ce pecnik sutra rec, tolko je hvalio djapica, ne bi se cudio sutra da ga ispljuje i kaze kak to nista ne valja...
Baš je to lijepo: kad dijete ojača pokaže fige roditelju i kaže: "Tko te he.. ! Ja sam sad odrastao i kad bih ti trebao nešto dati zauzvrat - otfikarim te. Našao sam mlađe i lovarnije roditelje!"
meni je matkovic sasvim ok....
i kada je bio dogradonacelnik sve ono sto je dobro napravljeno vjerujem da je zbog njega...druga je prica sto je debeli pokupio lovorike...
mislim da cu glasati za njega...
ma glasovala bi za bilo koga tko ce zasukati rukave i kome je stvarno stalo do naseg grada...
matkovic je sasvim ok...
_________________ veni, vidi, i zamalo odustadoh...