Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

--> -->

Smoje u Agenciju, Matković traži posao u struci

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69894
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.06.2009. 12:25 
Naslov:  Smoje u Agenciju, Matković traži posao u struci
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Netom završeni izbori označili su i kraj dosadašnjeg ustroja lokalnih vlasti, pa više neće postojati ni Poglavarstvo grada Osijeka u tom obliku. Dosadašnji poglavari ionako to više ne bi bili, a budući da je bivša koalicijska vlast HDZ-HSP-HSU izgubila, njih osam od devet (osim bivšeg dogradonačelnika Gordana Matkovića) više sigurno nema nikakvo mjesto u novoj gradskoj vlasti. Kamo će oni sada?

Što se tiče HSP-ovih ljudi, bivši gradonačelnik Anto Đapić već je najavio kako odlazi u saborsku mirovinu. Dakle, odlučio je mjesečno primati deset tisuća kuna, umjesto gradonačelničke plaće od četrnaest tisuća kuna, na koju je imao pravo još šest mjeseci. Prof. Mirjana Smoje (kultura) ponovno postaje viša savjetnica za hrvatski jezik u Agenciji za odgoj i obrazovanje. "To moje radno mjesto bilo je 'zamrznuto' četiri godine, dok mi je trajao mandat", kaže ona. Najkritiziraniji član Poglavarstva Tone Papić (urbanizam i graditeljstvo) najvjerojatnije će u Agenciju za obnovu Tvrđe ili će se vratiti u Konzervatorski odjel.

HSU-ov Ivan Jakobljević (socijala) vraća se u mirovinu. Bivši dogradonačelnik Ivica Vuletić (HDZ) tvrdi kako neće šest mjeseci primati plaću jer ima osigurane prihode kao vlasnik knjižare Nova i predsjednik Matice hrvatske Osijek. Ostali HDZ-ovci bili su volonteri: Josip Škorić (komunala i sport) i dalje ostaje član uprave Hrvatskih cesta, Silvana Sabo (gospodarstvo) šefica je osječke podružnice HPB-a, a Josip Marković (mjesna samouprava) i dalje direktor valpovačkog komunalnog poduzeća Dvorac.

Gordan Matković kao izvjesni predsjednik Gradskog vijeća imat će naknadu od samo 4.000 kuna, pa će zadržati dogradonačelničku plaću od 13.500 kuna, dok – ne nađe posao?! "Tražim posao u struci, dakle u voćarstvu i vinarstvu ili, eventualno, u komunali. Neću prihvatiti mjesto savjetnika ni u jednom gradskom poduzeću", tvrdi on.

Piše: T.Levak/Glas-Slavonije.hr
Foto: Steam/arhiva 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Zeljka
Ukupno postova: 25
Post Postano: 04.06.2009. 13:00 
Naslov:  

Redakcija 031 je napisao/la:
Gordan Matković kao izvjesni predsjednik Gradskog vijeća imat će naknadu od samo 4.000 kuna, pa će zadržati dogradonačelničku plaću od 13.500 kuna, dok – ne nađe posao?! "Tražim posao u struci, dakle u voćarstvu i vinarstvu ili, eventualno, u komunali. Neću prihvatiti mjesto savjetnika ni u jednom gradskom poduzeću", tvrdi on.
[/i]

ahahah,naknadu od 'samo' 4000 kn ...pa će 'zadržati' dogradonačelničku plaću ...hahahaha....dajte čovjeku posao (ako imate voćnjake, vinograde ili vam treba odvoz smeća Evil or Very Mad )da ne mora biti na socijali od 4000 kn + simbolični dodatak. Zbilja mi ga je žao Twisted Evil Rolling Eyes strašnoooo....

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.06.2009. 13:33 
Naslov:  Re: Smoje u Agenciju, Matković traži posao u struci

Jedva čekam da se "henglica" referira na zadanu temu! Još nema njenog upisa. Već sam se zabrinuo da ju tužiteljstvo nije pozvalo kao krunskog svjedoka svih malverzacija u Osijeku, političkih i gospodarskih Laughing

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 04.06.2009. 13:44 
Naslov:  

Barem nisu kao Šuica. Ona "traži posao u diplomaciji". Nekako još nisam primijetio natječaj za veleposlanike. No to je problem kada popuše političari koji nisu u Hdz-u, jer Hdz-ovci (kako vidimo i iz teksta) ne moraju strahovati za posao - čika Sanader će se već za sve pobrinuti.

SheOs
Ukupno postova: 119
Post Postano: 04.06.2009. 14:29 
Naslov:  

S obzirom da nisam članica niti jedne stranke, nudim se onoj koja mi osigura posao!!
Plaća od "samo" 4.000 bit će dovoljna.
- SSSS - Ekonomska i upravna škola, Upravni referent-
Hvala!

Zeljka
Ukupno postova: 25
Post Postano: 04.06.2009. 14:39 
Naslov:  

SheOs je napisao/la:
S obzirom da nisam članica niti jedne stranke, nudim se onoj koja mi osigura posao!!
Plaća od "samo" 4.000 bit će dovoljna.
- SSSS - Ekonomska i upravna škola, Upravni referent-
Hvala!

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

KillaBEEZ

Ukupno postova: 321
Post Postano: 04.06.2009. 14:44 
Naslov:  Re: Smoje u Agenciju, Matković traži posao u struci

Redakcija 031 je napisao/la :

Konkurira političarima na razini države po stanju na računu, ali mislim da mu stvarno treba posao. Twisted Evil
Dajte čovjeku posao, vidite da pošteno traži posao u struci Razz

Pored toliko novaca on će još od građana uzimati pola godine dogradonačelničku plaću, iako to više odavno nije. "Pošten čovjek" nema šta...

rođena u Osijeku

Ukupno postova: 300
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 04.06.2009. 15:27 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la:
Redakcija 031 je napisao/la :

Konkurira političarima na razini države po stanju na računu, ali mislim da mu stvarno treba posao. Twisted Evil
Dajte čovjeku posao, vidite da pošteno traži posao u struci Razz

Pored toliko novaca on će još od građana uzimati pola godine dogradonačelničku plaću, iako to više odavno nije. "Pošten čovjek" nema šta...

Svaka ti dala ... krava mlijeka, a ja ti dajem kikiriki.

hengl
Ukupno postova: 234
Zabranjen pristup
Post Postano: 04.06.2009. 15:39 
Naslov:  

Osječanine, drago mi je da vodiš brigu o meni, al Henglica je danas išla malo kod zubara, a i u Poglavarstvu je bilo toliko interesantno da ti to ne mogu prepričat. Za neke likove jako bolno!!! A mora se malo i radit i plaću zaradit. Nije me tužiteljstvo još pozvalo a i di ću po toj kiši. Javim ti poslje ručka i kad malo odmorim, nisam danas zbog blombe ništa smjela jesti

Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 05.06.2009. 10:27 
Naslov:  

Redakcija 031 je napisao/la:
Gordan Matković kao izvjesni predsjednik Gradskog vijeća imat će naknadu od samo 4.000 kuna, pa će zadržati dogradonačelničku plaću od 13.500 kuna, dok – ne nađe posao?!

Imao je puno više. Ali: nije važno što on nema koristi, izgleda da je bilo važno samo da susjedu crkne krava.
Ali, laknulo mi je - ipak će se još neko vrijeme tješiti s 13.500kn/mjesečno...

hengl
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.06.2009. 11:59 
Naslov:  

Gdje je Osječanin koji me prati? Tuguje za bivšom vlasti?

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 05.06.2009. 13:42 
Naslov:  

hengl je napisao/la :
Gdje je Osječanin koji me prati? Tuguje za bivšom vlasti?

Tugujem Crying or Very sad

hengl
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.06.2009. 15:16 
Naslov:  

Zemljače, u tuzi je spas! Ja sam zadnji put tugovala kad je Kramer suze ronijo. Kao je on taj pad teško primio, to je neviđeno

hengl
Zabranjen pristup
Post Postano: 07.06.2009. 19:08 
Naslov:  

A zašto Gogi Matković ne bi radio u svojim voćnjacima ko Bučević, Bajto i Bezjak. A ak mu se ne radi kod sebe zašto ne bi tražijo posla kod Bučevića i Bajte? Bučeviću može orezivati vinograd, a Bajti i Bezjaku voćke. Može se zaposliti i u Werkosu, u Krašu, Belju , Erdutu, Feričancima , Borincima Dobar voćar ne treba brinut za posao. Problem nastaje kada voćar misli da je Bogom dan za politiku kako bi nama smrtnicima život učinijo ugodnijim.

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 08.06.2009. 13:57 
Naslov:  

Smile

Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 15:05; ukupno mijenjano 1 put.

Skoči u forum:   
-->
-->