Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Deset dana na Jadranu za samo 504 kune

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino

Ukupno postova: 5431
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.07.2009. 19:25 
Naslov:  Deset dana na Jadranu za samo 504 kune
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječani koji su čekali prvi dan godišnjeg odmora za odluku o destinaciji za ljetovanje nisu pogriješili. Uz povoljne last minute aranžmane u hotelima, i privatni smještaj na Jadranu, suprotno svim očekivanjima, iz dana u dan postaje sve jeftiniji! Naime, iako je uoči sezone privatnim iznajmljivačima soba i apartmana preporučeno da zbog drastično manjeg broja rezervacija snize cijene za bar deset posto, mnogi to nisu učinili pa su se našli u situaciji da imaju prazne kapacitete u samoj špici sezone. Tako četiri odrasle osobe mogu ljetovati na popularnim otocima, primjerice Braču, već za 300 eura, odnosno za oko 2.160 kuna.

- Idemo u Bol, smještaj za deset dana izaći će nas nešto iznad tisuću kuna za dvije osobe, odnosno petstotinjak kuna po osobi. Suprug i ja rezervirali smo apartman za četiri osobe s dvije spavaće sobe i zajedničkim prostorijama, tako da ćemo trošak podijeliti s prijateljima. Smještaj smo našli preko Interneta - kaže Osječanka, koja nas je uputila na nekoliko internetskih stranica gdje se lako može pronaći atraktivan privatni smještaj po povoljnim cijenama. U Dugom Ratu tako se može ljetovati deset dana za samo 504 kune po osobi, i to sredinom srpnja, tijekom kojega su prošle godine cijene smještaja bile i trostruko više.

- Apartman se sastoji od dvije odvojene spavaće sobe, potpuno opremljene kuhinje, blagovaonice, kupaonice, velike terase. Uz apartman je osigurano i parkirnom mjesto u dvorištu kuće. Nalazi se 300 metara od plaže i 200 metara od središta grada. Pogodan je za četiri osobe. Cijena je fiksna za deset dana i iznosi 280 eura. Također dajemo popuste od deset posto za rezervaciju više od deset dana - oglašava obitelj Čulić.

I oni koji se odluče za iznajmljivanje soba mogu proći dobro. Tako se, primjerice, u Vodicama soba može iznajmiti za osam eura po osobi, odnosno za samo 576 kuna za deset dana.

- Sobe su samo 15 kilometara od izlaza 'Pirovac', 300 metara od Plave plaže, a 600 od centra grada. Uz smještaj je osiguran i doručak te parkirališno mjesto u dubokoj hladovini, oglašava Šibenčanin te dodaje da se povoljna cijena može ostvariti ako se izbjegne posredovanje agencije.

Piše: I.Kukić Solar/Glas-Slavonije.hr

Smještaj na Jadranu potražite i u
Bijelo-plavom oglasniku

Ukupno postova: 923
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.07.2009. 19:37 
Naslov:  Re: Deset dana na Jadranu za samo 504 kune

eto, neka se ta osjecanka iz teksta javi na forumu i ostavi linkove za te bajne stranice s fenomenalnim cijenama...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cane

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 03.07.2009. 0:54 
Naslov:  

Pa može se ljetovati povoljno. Ali ja sam istovjetan apartman za 4 osobe u Vodicama rezervirao još početkom 5. mjeseca. Cijena je po danu 35 eura s klimom. Ali taj apartman nije u centru Vodica. Pa ti treba auto do plaže i takve fore.
A ovo što je ona napisala je prejeftino. Neka stvarno da linokve.

Ukupno postova: 878
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.07.2009. 9:27 
Naslov:  

pa pitajte gugl

domba_dgo
Ukupno postova: 86
Post Postano: 03.07.2009. 11:40 
Naslov:  

Moram reagirati na ovakve gluposti i "navlakuše", Istina je da se takve cijene zaista deklariraju na internetu ALI (uvijek postoji taj prokleti ali Smile ) te cijene se gotovo uvijek odnose na neke čudne termine npr do 10.7 i nakon 20.8 a period između je puuno skuplji. Tako sam i ja naivan potrošio brdo novaca na mobitel pozivajući razne "super" oglase na netu da bi mi u 99% slućajeva rekli istu stvar : " Ta cijena je NIJE za ternim od 10.7 do 20.8 Sad E pa gospodo onda to naznačite!!! Ili bilo je slučajeva da u oglasu stoji da je cijena 10 eura po osobi , ALI (opet ALI) nigdje ne piše da se to odnosi na 6 i više osoba Smile Mislim a je u najmanju ruku čudno da je 7 dana avionom polupansion u sezoni u EGIPTU u hotelu jeftinije nego samo apartman (bez prijevoza i naravno bez hrane) na jadranu! I nakon svega se mi čudimo što nam je sezona podbacila! Ja jesam domoljub i volim naše more ali nevolim da me netko pljačka!

Zadnja promjena: domba_dgo; 03.07.2009. 13:51; ukupno mijenjano 1 put.

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.07.2009. 13:32 
Naslov:  

...dosta sam vremena provela tražeci mjesto gdje ćemo ići ovo ljeto i došla sam do zaključka da kako god i gdje god išla u Hrvatskoj, ispadne me sveukupno skuplje, nego ovo što sam izabrala izvan Lijepe naše....jer se na privatni smještaj dodaju još klopa, cuga, prijevoz, izlasci, ovo i ono - i to po hrvatskim SEZONSKIM cijenama, a hvala Bogu znamo kakve su kod nas na moru....ne, hvala.....

Skoči u forum: