Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
 GPP od 15. listopada uvodi novu autobusnu liniju koja će povezati Drinsku ulicu (iz koje je nedavno stigla peticija građana), Uske njive i Kliničku bolnicu.
Autobus će se iz Drinske Trpimirovom i Divaltovom spustiti do Wilsonove, a potom Delničkom do Vatrogasne i Kninske ili odmah do Kninske. Preko Kirove, Divaltove i Huttlerove linija će voditi do Vukovarske te se Trpimirovom vratiti u Drinsku. Dio koji se odnosi na Drinsku, međutim, na probnom je roku - ako bude nerentabilan ukinut će se.
- Želimo ubrzati promet tako da nemamo linije tipa Bijelo Brdo - Bizovac. Radimo detaljnu analizu prometa, gdje tražimo sve takve anomalije - kaže direktor GPP-a Igor Medić, pokazujući analizu koja kazuje da je i prije uvođenja tramvajske linije kroz Gacku na četiti stajališta u Drinskoj prosječno ulazio po jedan putnik!
Posebna je zanimljivost, međutim, mogućnost da ta linija, za početak, bude besplatna! “ Javio nam se zastupnik kineskih vozila koji žele dokazati da njihovi autobusi nisu lošiji od skupih europskih. Postoji stoga mogućnost da nam ih mjesec dana daju besplatno za probnu liniju”, kaže Medić.
U GPP je jučer stigao i dopis Ministarstva znanosti kojim su potvrdili da će sufinancirati 30 posto cijene studentskih karata u Osijeku i susjednim općinama. Karte će se po novoj cijeni prodavati od 25. listopada. Medić, također, izvještava da će uskoro biti potpisan ugovor s Tiskom za 25 novih prodajnih mjesta.
Autor: Mario Mihaljević/ Glas-Slavonije.hr |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
mislim da je negdje receno 63kn |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
nije da kritiziram, svaka čast na liniji za uske njive, al glupe li linije majke ti, to se moglo puno bolje izvest |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol:  Žensko
|
za ovaj mjesec mjesecna za 1.zonu je 90kn!!!!
toliko o tome kako će biti jeftinije za studente..ono što je medić pričao (da ne kažem nešto drugo...) u 9.mj.
lopovi!! |
|
|
|
|
 |
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
Nakraju najbolje prođeš ako neradiš....koja ironija :\ |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
 |
lanica Ukupno postova: 36 Spol:  Žensko
|
Odlično, sad ću si svakako uzeti studentsku  63 kn je sasvim solidna cijena. A ne onih 90kn... |
|
_________________ "God created a few perfect people. The rest are right-handed." |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Suuuper što će karta biti jeftinija..sad umjesto 100 kn...70-ak
Sljedeći mjesec...bit će milina uštedjet koju kunu  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
sad će fino Matković moći ići na poso tramvajem. Valda mu je bivši stranački kolega Darko iz GPP prije zatvora osiguro neku besplatnu doživotnu butru da se ne mora švercati i kešati. A i Doležalu tramvaj prolazi ispred nosa, al vidim ga jučer on se rađe voza u novom Mercedesu. Šteta što tramvaj ne ide i kroz Ilirsku da poveze debelog "šefa" ili budućeg šefa Srba. Al za Danijela treba otvoreni tramvaj bez krova jel mu smeta nos kojim para nebo |
|
|
|
|
 |
VESP Ukupno postova: 285 Spol:  Nebitno

|
E sada cemo vidjeti koliko ce se voziti tom linijom! |
|
|
|
|
 |
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
možda ne bi bilo loše da se polazno-završna stanica pomakne na centralno groblje. neznam baš koliko linija ima prema groblju... |
|
|
|
|
 |
asko Ukupno postova: 349 Spol:  Nebitno
|
možda ne bi bilo loše da se polazno-završna stanica pomakne na centralno groblje. neznam baš koliko linija ima prema groblju...
|
pa tamo sve linije završavaju  |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
šta se svi bune..ja kad sam ipao u osnovnu školu sam plaćao 110kn mjesečnu..pa šta onda... 110kn a voziš se 24h na dan ako hoćeš ... po gradu se voze bicikli koji koštaju 5000 kn, i to dosta njih, a skupo je dat 100kn za kartu..ili kolko više... ima se za pljuge i ići van..al nema se 100kn za kartu..mislim de molim te |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Meni je puno bolje što će karta opet biti jeftinija, jer si sama plaćam kartu, od onog što uspijem zaraditi, pa mi baš i nije drago dati 100 kn, umjesto 70-ak.
Dok sam išla u srednju, karta je prvo bila 120, pa 60 kn (i na faxu) i onda besplatna, tako da mi je ovo za tih 100 kn bilo malo NEdrago...
Mislim, nije 100 kn puno, s obzirom da maltene mogu živjeti u busu, tj. voziti se neograničeno, ali radije ću pojesti 3 hamburgera kod Joze subotom, za tih ušteđenih 30 kn, nego platiti za kartu...
Ne kupujem cigarete, tako da nemam izdataka toga tipa...
Mislim da bi svi htjeli uštedjeti gdje mogu  |
Zadnja promjena: Stella1989; 04.10.2009. 15:12; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
 |
|