Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Nova pobjeda NK Osijeka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
M.K.
Ukupno postova: 46
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.10.2009. 14:44 
Naslov:  Nova pobjeda NK Osijeka
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

NK OSIJEK - NK INTER 4:2 (3:2)
Barišić 11.min., 27.min., Vida 18.min., 90.min.; Dodo 7.min., Grgurović 15.min.

Osijek je u 10. kolu 1. HNL upisao novu, petu pobjedu. Iako je uoči susreta Osijek slovio za favorita, rezultati gostiju s početka sezone pozivali su na oprez. Ipak, Inter je zadnjih par kola nizao samo neuspjehe, pa je u Osijek doputovao sa željom da prekine tu crnu seriju. S druge strane, Osječani su se željeli vratiti dobrim rezultatima nakon prošlotjednog posrtanja protiv Slavena u Koprivnici. Ta obostrana želja nije nam ponudila nervoznu i dosadnjikavu utakmicu, što je znao biti slučaj. Naprotiv, gledali smo neuobičajenu utakmicu u kojoj se sve vezano za konačni ishod dogodilo u prvih 20-ak minuta. Inter je ranim vodstvom šokirao Osječane i pojavili su se strah i sumnja u mogućnost upisivanja nova tri boda. Domaćin se, doduše, vrlo brzo pribrao, ali potom je uslijedio novi šok. Velikih je problema u tom uvodu utakmice osječka obrana imala sa spretnim Interovim napadačem Dodom. Ipak, Osječani su pokazali zadivljujuću mentalnu snagu koja ih nije baš uvijek krasila te su brzim pogotcima okrenuli stvar u svoju korist. Nakon tog nevjerojatnog početka domaćin je ipak iskusno primirio utakmicu te smo do samog kraja gledali borbu, uglavnom na sredini terena, bez konkretnijih prilika. Cijelu, na kraju se pokazalo sretnu priču zaključio je vjerojatno najbolji igrač utakmice, Domagoj Vida. Raduje što rezultati Osijeka ne ovise o inspiraciji pojedinca, već svaki put netko drugi iskoči u prvi plan. Danas je to uz navedenog Vidu svakako bio drugi dvostruki strijelac, Josip Barišić. U prijašnjim utakmicama to je često znao biti Miličević ili netko od veznog tria Jugović – Knežević – Pavličić.

Ali subotnja pobjeda protiv Intera nije jedina dobra vijest za osječke navijače ovog tjedna. Oni koji su se i ovog puta okupili u lijepom broju na jugoistoku i istoku Gradskog vrta i nosili Osijek do nove pobjede, uskoro će imati priliku sve rekvizite omiljenog kluba potražiti u fan shopu koji će biti otvoren na osječkom Korzu. To je jedan od aspekata u funkcioniranju kluba koji bi se trebao podrazumijevati. Ipak, Osječani su sve ove godine ovisili o radu Kohorte i povlačenju igrača za rukav ne bi li došli do dragocjenog dresa. Opravdanje uprave kluba za nepostojanje takvog mjesta išlo je za tim da „sve ove godine nije nađen prostor adekvatan renomeu kluba“. Malo nategnuto, ako se mene pita…

Nakon reprezentativne stanke sljedećeg vikenda, Osječane put vodi na Kantridu, na noge uvijek neugodnom domaćinu, Rijeci. Ipak, posljednji rezultati Osijeka i tradicionalno dobri rezultati na ovom gostovanju bude nade u uspjeh. Nesumnjivo je da će i Kohorta potegnuti za Rijeku, podržati voljeni klub.

Tekst & foto: M.K.

Zadnja promjena: M.K.; 04.10.2009. 15:42; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
nake_rado

Ukupno postova: 5684
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 04.10.2009. 14:54 
Naslov:  

Odlična utakmica. Čestitke na pobjedi.
A svaka čast Dodi, zmaj od igrača osijek031.com smile

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.10.2009. 15:10 
Naslov:  

svaka čast broju 20 što je obukao dres 22
osijek031.com smile osijek031.com smile
dokaz teorije

p.s. čestitke na pobjedi

SVI SMO MI VUCO
andjusticeforall

Ukupno postova: 214
Post Postano: 04.10.2009. 16:04 
Naslov:  

Alo Sajleru, kako glava?

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 04.10.2009. 16:16 
Naslov:  

andjusticeforall je napisao/la :
Alo Sajleru, kako glava?
jesi gledo hangover? e tako je meni bilo ujutro. ali za divno čudo bez glavobolje i mučnine. sva sreća što sam nosio fotić. bože dragi...

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Mladjo

Post Postano: 04.10.2009. 16:16 
Naslov:  

Alo Sajleru, kako glava?
jesi gledo hangover? e tako je meni bilo ujutro. ali za divno čudo bez glavobolje i mučnine. sva sreća što sam nosio fotić. bože dragi... mi smo usred mađarskog sela pjevali ustani bane...

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
andjusticeforall

Ukupno postova: 214
Post Postano: 04.10.2009. 16:22 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la:
Alo Sajleru, kako glava?
jesi gledo hangover? e tako je meni bilo ujutro. ali za divno čudo bez glavobolje i mučnine. sva sreća što sam nosio fotić. bože dragi... mi smo usred mađarskog sela pjevali ustani bane...

Supač, sad ćeš moći postaviti fotke na fejsu...

c-192

Ukupno postova: 268
Post Postano: 04.10.2009. 17:11 
Naslov:  

bravo dečki! uz ovakav nogomet ljudi će se uskoro početi vraćati na stadione osijek031.com smile

mrgud1986
Ukupno postova: 33
Post Postano: 04.10.2009. 17:23 
Naslov:  

c-192 je napisao/la:
bravo dečki! uz ovakav nogomet ljudi će se uskoro početi vraćati na stadione osijek031.com smile

uz ovakve rezultate bi se ljudio mogli poceti vracati!!!
nogomet je katastrofa...ali svejedno volim otici pogledati nase decke

Provokator

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 04.10.2009. 19:45 
Naslov:  

lijepo zvuči taj rezultat 4-2, al majke ti koliko se dečki namučiše i to s igračem više

Ukupno postova: 242
Post Postano: 04.10.2009. 21:27 
Naslov:  

utakmica je bila odlična,jedino je poremetilo što su dvojica navijača osijeka završila u marici zbog alkohola, pozdrav njima !!

Ukupno postova: 539
Post Postano: 04.10.2009. 23:09 
Naslov:  

pobjeda je pobjeda i 3boda su tu ali ljudi moji sabili su nas. Oni su zapravo imali igrača više i zato je publika zviždala jer naši nisu mogli doći do lopte. Osijek neće daleko dok za njega igraju antitalenti tipa todorčev i andre luiz koji je btw s*ebao oba gola Sad(((

Ukupno postova: 539
Post Postano: 04.10.2009. 23:09 
Naslov:  

uostalom a gdje je onaj group hug na poluvremenu?? Sad

Post Postano: 04.10.2009. 23:15 
Naslov:  

DARCHO je napisao/la :
utakmica je bila odlična,jedino je poremetilo što su dvojica navijača osijeka završila u marici zbog alkohola, pozdrav njima !!
hehe moji lege. sreća da su bila samo njih dvojica. nakon vinskog maratona u zmajevcu svi smo mogli završit tamo, ja uopće neznam kako sam došo na stadion i šta se događalo na terenu. ovaj jedan je, nakon što nije pio više od sat vremena, napirio 2,40 Smile

DARCHO

Ukupno postova: 242
Post Postano: 05.10.2009. 12:13 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la:
DARCHO je napisao/la :
hehe moji lege. sreća da su bila samo njih dvojica. nakon vinskog maratona u zmajevcu svi smo mogli završit tamo, ja uopće neznam kako sam došo na stadion i šta se događalo na terenu. ovaj jedan je, nakon što nije pio više od sat vremena, napirio 2,40 Smile

pa mozda smo zajedno bili na maratonu,..hebem te blesava !! Wink))

Skoči u forum: