Restoran vinarija Josić predstavlja
Veliku martinjsku feštu koji će biti u ponudi
od 6. do 14. studenoga 2009. godine.
Od 12 do 23 sata, prepustite se jesenskom ugođaju
Baranje. Uživajte u vrhunski pripremljenim specijalitetima baziranima na vinu i grožđu i pažljivo odabranim vinima iz našeg bogatog vinskog podruma, a sve to po
promotivnim cijenama. Uz ponuđena jela iz martinjskog menija poklanjamo vam 2dl vina.
Sve goste restorana za vrijeme martinjske fešte pozivamo da
besplatno kušaju vina u našoj
kušaonici te kupe vino po promotivnim cijenama.
Kod nas je svaki dan
Martinje!
Vaše mjesto možete
rezervirati telefonom ili e-mailom, a postoji i mogućnost prijevoza
mini busom po povoljnim cijenama.
Osluškujući želje vjernih gostiju, organizirana je
besplatna izravna autobusna liniju iz Osijeka za Restoran vinariju Josić. Autobus kreće
petkom i subotom u
18:30 sati ispred BILLA Retfala i u
18:40 sati ispred BILLA Sjenjak, s povratkom oko 23 sata.
Gastronomska ponuda Velike martinjske fešte (klik na sliku za uvećanje)
Restoran vinarija Josić
Zmajevac - Baranja, Planina 194
Tel:
098 466 727
E-mail:
[email protected]
Web:
www.josic.hr
U
Restoranu vinariji Josić zasigurno se može doživjeti stotinama godina stara priča o baranjskim
surducima, koja će u posjetiteljima oživotvoriti okuse tradicionalne baranjske kuhinje s naglaskom na vrhunsku kvalitetu svih pripremljenih jela. Surduk je turski naziv za karakteristični usjek u brdu s vinskim podrumima
"gatorima" ukopanima u zemlju, u kojima je temperatura u svako doba između, za vino idealnih, 12 i 15 stupnjeva Celzija. Surduk, inače, predstavlja jedno od najutentičnijih kulturno–povijesnih bogatstava ovog dijela Baranje.
Gastronomski profil restorana je
tradicionalne provenijencije, ali s vrijednim intervencijama
suvremenih trendova. U ponudi se nalaze
specijaliteti od riječne ribe kao što su perkelti, paprikaši, dimljena riba, te
jela od mesa i mesa divljači pripremljeni na roštilju na drveni ugljen, pod pekom, na ražnju kao i neizostavni
gulaši i čobanci. Sva jela se pripremaju
pred očima gostiju.
Vina JOSIĆ dosada su okrunjena brojnim
zlatnim medaljama za kvalitetu te
višestrukim nagradama za dizajn i potpuno originalan pristup opremanju boca vina etiketama na kojima se nalaze rijetke i ugrožene vrste ptica stanarica ovoga područja čiji su autori i realizatori akademska slikarica-grafičarka
Sabina Ostojić i priznati fotograf i snimatelj
Mario Romulić.
Poseban začin svemu dat će i
brojna događanja koja će se održavati u prostoru restorana i kušaonice, koji su uređeni u tzv.
eklektičkom stilu koji objedinjuje tradicionalne - rustikalne elemente sa suvremenim dizajnerskim rješenjima. Tako se u restoranu može prisustvovati
umjetničkim izložbama, redovitom
glazbenom programu (tamburaška glazba, starogradska glazba i sl.), periodičnim
koncertnim nastupima koji će se stilski kretati od world music–a, pa sve do jazz-a, a osim navedenog moći će se uživati i u periodičnim posebnim
gastro događajima kao što su Fišijada, Kulenijada, Dani starih hrvatskih jela, prezentacijama vina, pa čak i u
tečajevima sommelierstva za amatere.
Restoran nudi i profesionalnu
organizaciju vjenčanja, obiteljskih i poslovnih objeda, objeda za turističke grupe te ostalih prigodnih proslava, a ukoliko želite sebi i svojim poslovnim partnerima i kolegama priuštiti rad u atmosferičnom i ugodnom ambijentu, u ponudi je i prostor za sastanke i prezentacije.
U sklopu restorana vinarije Josić nalazi se i
suvenirnica u kojoj će se moći kupiti
autohtoni baranjski suveniri (vrhunska baranjska paprika u posebno dizajniranoj ambalaži, skulpture životinja od slame s potpisom akademskog kipara
Nikole Fallera, autohtone baranjske kućice izrađene od keramike te suveniri u vlastitoj produkciji čiji motivi, kao i etikete na vinima, promoviraju
Park prirode Kopački rit.
Kapacitet objekta
-
restoran: oko 150 mjesta
-
kušaonica vina: oko 50 mjesta (također se može organizirati posluživanje hrane)
-
terasa (u ljetnoj sezoni): 150 mjesta
-
parking: 60 vozila
Radno vrijeme: svakodnevno od 12:00 do 23:00 sata.
Sponzorirani članak