Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68049 Spol: Nebitno
|
U petak 20. studenoga 2009. s početkom u 13:00 sati održat će se 'Free Hugs' day u Osijeku sa startnom točkom na glavnom trgu. Svi zainteresirani neka se jave/dođu.
Objektiv 031: 'Free Hugs' day
[Foto: Igor Košćak][20.11.2009. Trg Ante Starčevića]
Napravit će se transparenti i rasporediti na nekoliko lokacija u užem centru grada.
U slučaju kiše događaj će biti odgođen, a za sve ćete biti obavješteni na vrijeme. |
|
|
|
|
|
bubimirova lidija
Ukupno postova: 79 Spol: Nebitno
|
Redakcija 031 je napisao/la: ›
Svi zainteresirani neka se jave/dođu.
|
Kome da se javim?? |
|
_________________ - kod pesimizma je dobro što ste uvijek ili u pravu ili ugodno iznenađeni - |
|
|
|
slipknot03
Ukupno postova: 16 Lokacija: Osijek; B.B.C. Spol: Muško
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ilija odrasti! |
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
saba je napisao/la: ›
ilija odrasti!
|
zašto samba, šta ima loše u tom što su napravili taj free hugs u osijeku, skroz pozitivna fora, p***a mu materina. xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
karamane zašto ti mene nikada nisi zagrlio?? |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
i meni je to jako simpaticno ... svi hodamo gradom namrstenih lica, zabrinuti, nadrkani ... nitko nikoga vise ne gleda u oci i u svakom vidimo potencijalnog neprijatelja.
to nije dobro. zato mi se svidjaju ovakve akcije ... mozda smjesne, zasigurno djetinjaste ... ali upravo ono sto nam i treba |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
Ingo je napisao/la: ›
i meni je to jako simpaticno ... svi hodamo gradom namrstenih lica, zabrinuti, nadrkani ... nitko nikoga vise ne gleda u oci i u svakom vidimo potencijalnog neprijatelja.
to nije dobro. zato mi se svidjaju ovakve akcije ... mozda smjesne, zasigurno djetinjaste ... ali upravo ono sto nam i treba
|
upravo to.. nema trunke negativnosti u tome, mozda je djetinjasto ali ce nekom uljepsati dan..
Kodrann je napisao/la: ›
karamane zašto ti mene nikada nisi zagrlio??
|
zato što ja sve mrzim.
xD
a moro sam te zagrlit, ja kad sam pijan sve grlim. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
da vjerojatno jesi iako se ne mogu sjetit točno. u pamćenju mi je ostalo jedino prioz iz vukovara u wc-u kada si se poremećeno cerio i nešto mrdo s kotlićem i scena s govnom i psom ispred jazza. i onda se ljudi pitaju zašto nemirno spavam haha |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
Kodrann je napisao/la: ›
da vjerojatno jesi iako se ne mogu sjetit točno. u pamćenju mi je ostalo jedino prioz iz vukovara u wc-u kada si se poremećeno cerio i nešto mrdo s kotlićem i scena s govnom i psom ispred jazza. i onda se ljudi pitaju zašto nemirno spavam haha
|
ne sjecam se tog crnog vukovara nikako, ničeg xD a ona scena sa psom, pa jadno kerče gladno bilo, šta..
eo da ne budem offtopic :
treba jos jednom uskoro napraviti taj free hugs day kod nas ali da se bolje oglasi. |
|
|
|
|
bubimirova lidija
Ukupno postova: 79 Spol: Nebitno
|
E jebiga sad, ja nemam facebook i opet nista neznam. Al nema veze... Dodjem ja tamo svakako. |
|
_________________ - kod pesimizma je dobro što ste uvijek ili u pravu ili ugodno iznenađeni - |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
free hugs ... jel' nije onda bolje bespla zagrljaj? već mi je muka od ubacivanja mutavih engleskih riječi
|
ovo nije ubacivanje "mutavih engleskih riječi" nego je Free hugs univerzalan naziv koji se u cijelom svijetu odnosi na tu akciju, odnosno taj događaj.. Isto kao da se npr. exit iz novog sada prebaci u hrvatsku i onda mi hrvatine promjenimo ime festivala u izlaz. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
|