Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 69572 Spol:  Nebitno
|
Dočekajte najluđu i najzabavniju novu godinu u Klubu Mini Teatar!
Osiguran je poseban light show i dodatna ozvuka za glazbu koju slušate ili želite slušati. Za Vaše glazbene želje brine se DJ Tomazo. Jedi koliko hoćeš i pij koliko možeš!
U cijenu su uračunate i članarine za iduću godinu.
Cijena ulaza do 20. prosinca iznosi 170 kuna, a kasnije 200 kuna. Karte u pretprodaji su dostupne u caffe baru Valetnino (Stepinčeva 14) te u samom Klubu.
-> Doček Nove godine 2010.
Ukoliko znate za doček koji nije na listi - slobodno nam javite sve potrebne informacije i rado ćemo ga uvrstiti! Sve podatke (plakate, informacije i sl. šaljite na e-mail redakcije: redakcija[at]osijek031[dot]com |
|
|
|
|
 |
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol:  Žensko
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedava čekam xD |
|
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
Zaključno s četvrtkom 24. prosinca (sviraju Praxitensi, a ulaz je bespla) ulaznice za proslavu Nove 2010. mogu se kupiti po cijeni od 170 kuna. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol:  Žensko
|
xDDDDDDDDD baš idem danas kupit XD |
|
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
 |
Svebor
|
Proslava u Mini Teatru:
Citat:
Ulaznice za proslavu Nove godine u Klubu po cijeni od 170 kuna se mogu kupiti zaključno sa četvrtkom 24. prosinca, a nakon toga cijena iznosi 200 kuna. Ulaznice, osim u samom Klubu, se mogu kupiti i u caffe baru Valentino.
Osiguran je poseban light show i dodatna ozvuka za glazbu koju slušate ili želite slušati. Svirat će sve osim komercijale i cajki. U cijenu je uključena neograničena konzumacija hrane i pića kao i iskaznica za 2010. godinu.Za cuge se brinu tete na šanku tako da će zadovoljeni biti i oni najžedniji, a bogati švedski stol će razveseliti i one najgladnije.
Pij koliko možeš i jedi koliko hoćeš!
Ima trosjeda i kauča za odmoriti se tako da zabava može trajati do dugo u prvi dan iduće godine.
Svi preduvjeti za nezaboravnu zabavu su tu zato dođite i priuštite si najluđu noć u godini!
|
|
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
chuposh
Ukupno postova: 11 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
.koliko je ljudi vec kupilo karte ??
.ja i legice smo uzele za o2 pa...jell nam treba bit žao? |
|
_________________ .we take what we want. |
|
|
 |
partibrejkerica
Ukupno postova: 84 Spol:  Nebitno
|
.ja i legice smo uzele za o2 pa...jell nam treba bit žao?
|
Ma dajjj, uvijek postoji iduća godina. XD
Legice i ja smo dugo mislile gdje ćemo slavit al onda smo se odlučili za teatar. Ulaznice smo rezervirali preko mejila, a čini se da će ih biti dosta jer smo dobili neki velik broj ulaznice. Cant wait!! |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
.ja i legice smo uzele za o2 pa...jell nam treba bit žao?
|
Ma dajjj, uvijek postoji iduća godina. XD
Legice i ja smo dugo mislile gdje ćemo slavit al onda smo se odlučili za teatar. Ulaznice smo rezervirali preko mejila, a čini se da će ih biti dosta jer smo dobili neki velik broj ulaznice. Cant wait!!
|
ne vidiš dozu zaje*ancije u chuposhkinom postu? xD |
|
|
|
|
 |
partibrejkerica
Ukupno postova: 84 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Svebor
|
ne vidiš dozu zaje*ancije u chuposhkinom postu? xD
|
haha... najžešća je zajebancija koju treba dodatno pojasniti.
nekako u rangu one kada se "ultimativni alternativac" odvali na nešto drugo osim na 5 bendova koje sluša.
recimo na: "vrapce i komarce" ili "moja štikla"  |
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
ne vidiš dozu zaje*ancije u chuposhkinom postu? xD
|
haha... najžešća je zajebancija koju treba dodatno pojasniti.
nekako u rangu one kada se "ultimativni alternativac" odvali na nešto drugo osim na 5 bendova koje sluša.
recimo na: "vrapce i komarce" ili "moja štikla"
|
chuposh je matea, moja cura, koja se tu zajebava i krevelji i kojoj sam ja namjerno rekao da piše u o2 topicu i tu da se ruga, pošto vidim da ti pišeš po teatrovom i praviš se grbav kao da nemaš nikakve veze s njima, odvratno, ne?
a ovo sa ultimativnim alternativcem ne razumijem, stvarno, to valjda samo vi sa....... koji...... neću xD da ne budem bezobrazan, banat ce me, imam 2 zuta. i kakve veze ima to jedno s drugim, pobogu. i inače, alternativci ne slušaju samo bendove, ima ih koji uopće ne slušaju bendove, da te uputim.  |
|
|
|
|
 |
Svebor
|
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
ja sam djevojku angažirao i mislim da je od prvog posta svjesno i očito bilo da to piše netko moj, kao što sam to i rekao ovdje, da nisam htio, ostavio bih da piše kao da je netko sastrane, za razliku od tebe koji si dio teatra a tu po forumu se grbaviš i pišeš kao da si neki gost pa je to bio prvi razlog da budem bezobrazan, a drugi je to što si lupeto za ove ultimativne alternativce što nema veze s onim što sam ja pisao, a ja ne volim ljude sa manjkom neću reći čega.
užas.
hvala xD |
|
|
|
|
 |
chuposh
Ukupno postova: 11 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
hahah možda ti to slušaš! xD tnx! papa |
|
_________________ .we take what we want. |
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
hm, samo da prokomentiram izjavu da ultimativni alternativan slusamo samo 5 bendova
mozda u kirgistanu, i to mozda, iako kontam da i tamo bar 6 bendova nesto izdalo
iako mozda si se zajebavao, vidim nes u ovom topicu svi se zajebavaju
inace kontam da ce bit dobro u teatru  |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
 |
|