Autor |
Poruka |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
stavio sam ovo pod "politika" jer je politika odlučila...
nije službeno još, ali da znate što nas čeka, u centru grada će zone naplate uskoro biti "usklađene" pa će cijene na nekim parkiralištima biti za kunu po satu veće...
pretpostavljam da će druga zona (3 kune) postati prva (4 kune) |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
meni i dalje grize za oko činjenica da je dječje igralište između filozofskog odnosno učiteljskog i OŠ Franje Krežme pretvoreno u besplatni prosvjetarski parking. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Svebor je napisao/la: ›
meni i dalje grize za oko činjenica da je dječje igralište između filozofskog odnosno učiteljskog i OŠ Franje Krežme pretvoreno u besplatni prosvjetarski parking.
|
Nije (više). Barem po onom što vidim kroz prozor faksa |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
nogometno je "oslobođeno" i vraćeno djeci na igralištu, košarkaško nije... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Fenomenalno! Stvar za čestitati dogradonačelniku, ovo je vrhunac svega što je obećavao!
Sad će se javljati obožavatelji i objašnjavati nam zašto, kako, sto posto je bilo neophodno, Kramarić potpisao, Đapić potrošio, bla, bla... Ja samo znam jedno: i vožnja gradskim prijevozom i parkiranje mi je skuplje. Pronaći model kako se voziti i parkirati jeftinije - briga je gradske uprave. Koju, očito, ne muče ta pitanja.
Prelazim na vožnju biciklom, dok se neki kreten ne sjeti i tu udariti neki harač! |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Sharon je napisao/la: ›
Fenomenalno! Stvar za čestitati dogradonačelniku, ovo je vrhunac svega što je obećavao!
Sad će se javljati obožavatelji i objašnjavati nam zašto, kako, sto posto je bilo neophodno, Kramarić potpisao, Đapić potrošio, bla, bla... Ja samo znam jedno: i vožnja gradskim prijevozom i parkiranje mi je skuplje. Pronaći model kako se voziti i parkirati jeftinije - briga je gradske uprave. Koju, očito, ne muče ta pitanja.
Prelazim na vožnju biciklom, dok se neki kreten ne sjeti i tu udariti neki harač!
|
pa jednostavno se trebaš snaći... već sam spomenio ujednoj temi koja je isto vezana za poskupljenje parkiranja da još nijednom u najstrožem centru grada nisam parking platio, a nisam ni kaznu dobio... jednostavno se trebaš snaći... i to je to... |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Ma kako to? |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
zamislite da imamo bandića pa nam pukle naplatu parkiranja od juga do reftale
još smo mi po cijenama dobri..a ovo je bilo očekivat..standardni zakoni tržišta..velika potražnja generira povečanje cijene.
nije mi toliko teško dat i 5 kuna ako ću parkirat u centru,obavit što imam i kuć...samo boga molim da nam ne uvedu zone kao u zgb-u... |
|
|
|
|
|
|
|