Autor |
Poruka |
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol: Nebitno
|
Prilikom skromnog Božičnog domjenka, Županijski i Gradski oci su pozvali na dobrotvornu akciju. Plementa je to ideja da Božić osjete i oni bez doma i ljubavi bližnjih kojima bi se u Pučkoj kuhinji organizirao od priloga kakav takav blagdan. I eto, poneki, zaneseni krščanskim duhom, i očevom porukom "Neka ti ljeva ruka nezna, koliko ti desna daje" besramno to pokažu i pred kamerom.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t_SDvS31NRs[/youtube] |
Zadnja promjena: The Kid; 27.12.2009. 15:08; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
Madcaptin
Ukupno postova: 37 Spol: Nebitno
|
hehehe...a barem nije ništa maznio iz kasice. Poznajem lika, to je Zdravko Vukić - HDSSB - Našice. |
|
|
|
|
|
Bastro Ukupno postova: 154 Spol: Nebitno
|
Dakle ovo je strašno. I taj čovjek sjedi u Županijskoj skupštini?! |
|
|
|
|
|
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol: Nebitno
|
Mađioničar |
|
|
|
|
|
kurbla
Ukupno postova: 230 Spol: Muško
|
Ima li tko njegove stripove? Mislim da se glavni junak zove Inspektor, ne sjećam se najbolje davno je bilo. Sveti gral za ljubitelje trasha.... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Madcaptin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hehehe...a barem nije ništa maznio iz kasice. Poznajem lika, to je Zdravko Vukić - HDSSB - Našice.
|
i ja kažem - mogao je još i uzeti koju šušku |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
toma_os Ukupno postova: 99 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zdravko Houdini Vukić je još jednom dokazao kako je politika umijeće mogućeg.
Uvaženi profesor Bosanac je u pravu, nije primjereno da profesor posuđuje novac studentu...
Budući da je Vukićeva senilnost očita možda bi bilo dobro umiroviti ga jer čovjek je ipak toliko toga dao zajednici… |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Uskoro očekujte objašnjenje da je zaboravio novčanik pa eto...malo odglumio ubacivanje donacije. Stvarno, kako je zavukao ruku, očekivao sam da izvuče koju novčanicu od 100 ili 200 kn |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Naime, u trenutku kada su se počele davati donacije shvatio sam da nemam novčanik uz sebe te sam od dr. Nedeljka Bosanca (također vijećnik HDSSB-a, op.a.) posudio 10 kuna koje sam ubacio u posudu. Ne bih si nikada dopustio takvu blamažu, jer sam do sada sudjelovao u brojnim humanitarnim akcijama.
Autoru tog snimka prepuštam na savjest što ga je pustio u javnost te mu ujedno želim čestit Božić - rekao je Vukić, dodavši da je uvjeren da je snimka djelo nekoga s Osječke televizije. |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Moj grade pored Drave...... |
|
|
|
Bastro Ukupno postova: 154 Spol: Nebitno
|
Evo i na 24 sata. Stvarno sramota...
|
|
|
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Naime, u trenutku kada su se počele davati donacije shvatio sam da nemam novčanik uz sebe te sam od dr. Nedeljka Bosanca (također vijećnik HDSSB-a, op.a.) posudio 10 kuna koje sam ubacio u posudu. Ne bih si nikada dopustio takvu blamažu, jer sam do sada sudjelovao u brojnim humanitarnim akcijama.
Autoru tog snimka prepuštam na savjest što ga je pustio u javnost te mu ujedno želim čestit Božić - rekao je Vukić, dodavši da je uvjeren da je snimka djelo nekoga s Osječke televizije.
|
Ček malo, jel on misli da smo mi slijepi ili što? A i hebo ja njega i tih 10kn koje je "ubacio". Zamislite, čak 10kn!!
Usput rečeno, imao sam priliku upoznati tog Vukića - lik je najobičniji ljigavac. |
|
|
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
|
|
|
pic