Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68410 Spol: Nebitno
|
"Proljeće kulture i sporta u Klubu Mini Teatar" naziv je još jednog multimedijalnog projekta u organizacij udruge ''Klub Mini Teatar''. Za razliku od prethodnih događanja festivalskog karaktera na kojima je Udruga i izgradila reputaciju multikulturalnog centra, ovoga puta riječ je tridesetodnevnoj manifestaciji volonterizma, glazbe i prekogranične suradnje. Gotovo svakoga dana u mjesecu travnju vrata Kluba će biti otvorena za posjetitelje i pripremljene sadržaje koji variraju od različitih prezentacija, radionica, projekcija i sportskih druženja, pa sve do glazbenih događanja u kojima će sudjelovati umjetnici iz Hrvatske i susjednih zemalja.
Jedan od prvih najvljenih događanja će biti i održavanje radionica za bubnjeve i gitaru za početnike svakog ponedjeljka i utorka u travnju. Ciljana publika su osnovnoškolci i srednjoškolci, ali i svi oni koji su željeli svirati bubnjeve ili gitaru, a nikada nisu smogli hrabrosti pokušati.
''Želimo mlade upoznati s glazbom te ih potaknuti da svoju kreativnost izraze kroz druženje i glazbu. Na našim radionicama moći će naučiti i doznati puno toga: od prezentacije povijesti glazbala, ponešto o najboljim sviračima bubnjeva i gitare u povijesti glazbe do načina na koji danas funkcionira primjerice električna gitara, kao i osnove sviranja. Tko zna?! Možda se u nekome krije skriveni talent koji još nije otkriven pa zašto ne pokušati?!'', poručuju voditelji radionice.
Radionice su u potpunosti besplatne, a sve što je potrebno je samo dobra volja i pojaviti se. Broj mjesta je ograničen, a svi koji se žele prijaviti mogu to učiniti na broj mobitela: 098 355 007 (Ana).
Raspored radionica za bubnjeve i gitaru:
5.4. ponedjeljak: 18:00 - 19:30 h - bubnjevi; 19:30 – 21:00 h - gitara
6.4. utorak: 18:00 - 19:30 h - bubnjevi; 19:30 – 21:00 h - gitara
12.4. ponedjeljak: 18:00 - 19:30 h - bubnjevi; 19:30 – 21:00 h - gitara
13.4. utorak: 18:00 - 19:30 h - bubnjevi; 19:30 – 21:00 h - gitara
19.4. ponedjeljak: 18:00 - 19:30 h - bubnjevi; 19:30 – 21:00 h - gitara
20.4. utorak: 18:00 - 19:30 h - bubnjevi; 19:30 – 21:00 h - gitara
26.4. ponedjeljak: 18:00 - 19:30 h - bubnjevi; 19:30 – 21:00 h - gitara
27.4. utorak: 18:00 - 19:30 h - bubnjevi; 19:30 – 21:00 h - gitara
Besplatni tečaj praktične samoobrane
U sklopu travanjske manifestacije „Proljeće kulture i sporta u Klubu Mini Teatar“ i pod pokroviteljstvom udruge građana „Klub Mini Teatar“, organizira se besplatni tečaj praktične samoobrane za žensku populaciju, ali i sve ostale zainteresirane. Tečaj će se održati u prostorijama KBK „Gladijator“ na adresi Vijenac Kraljeve Sutjeske, Bosutsko. Voditelji su Andrej Beck i Boris Lončar.
Sve ostale informacije mogu se doznati na kontakt telefon 091/552-2591 ili u Klubu Mini Teatar. |
Zadnja promjena: Redakcija 031; 30.03.2010. 9:27; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Bubnjevi i gitaraaaaaa
Mogla bih na gitaru, to imam |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
imam i ja gitaru, al bih nekako na bubnjeve
eto, ljudi,samo se prijavljujte, ja ću i tako biti najstarija |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Tko drugi? Btw, tko drži gitaru? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Jel to onaj lik koji se krije na 031 pod nickom vjeko_99?
Btw, super inicijativa... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
mogao bih se prijaviti na bubnjeve, gitaru vec ucim svirati, a bubnjeve sam uvijek htio probati |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol: Muško
|
a što će bit od sporta? i kako ćeto izgledat,mislim ako se može prijavio bih možda svoj sport(klub) |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
russell