Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Pozdrav svima!
Kao što i sam naslov kaže...
Jučer sam kupila grožđice u rinfuzi u Intersparu i unutra su bile dvije mrtve muhe. ODVRATNO! Jedna je sinoć završila u nečijem želucu, a drugu sam jutros skontala dok sam grickala grožđice jer sam bila oprezna pa upalila stolnu lampu da ne bih i ja slučajno pojela glupavu mrtvu muhu.
Osobi koja je jednu jučer slučajno pojela nije bilo dobro, tako da pripazite ukoliko kupujete voće/povrće bilo koje vrste tamo da ne biste u kolače slučajno strpali muhu ili nekog drugog kukca ili pojeli pa da vam bude muka...FUJ!! Tko zna odakle im sve to dolazi pa te muhe još i kake po tom voću i povrću... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
ak se ispeče onda nije loše
ugl. primjetio sam po ljeti ne samo u intersparu nego i u dosta tih centara navalu kukaca, čak i u jednoj pekari su bile ose, nemam fobije na kukce al da zagrizem buflu i ona mi uzvrati ne bi bilo svejedno... |
|
|
Stella1989
|
exHOP3on je napisao/la: ›
|
Uf, ova k'o da je i ispečena...već se sasušila.
exHOP3on je napisao/la: ›
ugl. primjetio sam po ljeti ne samo u intersparu nego i u dosta tih centara navalu kukaca, čak i u jednoj pekari su bile ose, nemam fobije na kukce al da zagrizem buflu i ona mi uzvrati ne bi bilo svejedno...
|
Ma odvratno je...više ne možeš ni jesti ono što kupiš. A ona kutija u kojoj su i suhe šljive je prepuna mušica...ja jučer otvorila kutiju i potjerala ih, hahaha... Da ne sraćkaju po toj hrani koju će danas-sutra netko jesti... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Stella1989
|
simo031 je napisao/la: ›
Ludilo kolači sa grožđicama i mesom ! Mmmmm fino ...
|
To je još i dobro. Kad pojedeš samu muhu bez ikakvih dodataka, možeš povratiti... |
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ugl. primjetio sam po ljeti ne samo u intersparu nego i u dosta tih centara navalu kukaca, čak i u jednoj pekari su bile ose, nemam fobije na kukce al da zagrizem buflu i ona mi uzvrati ne bi bilo svejedno...
|
U Konzumu na Bosutskom imaš golubove iznad odjela za voće i povrće |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
dino_bno je napisao/la: ›
U Konzumu na Bosutskom imaš golubove iznad odjela za voće i povrće
|
Najzobiljnije?! |
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dino_bno je napisao/la: ›
U Konzumu na Bosutskom imaš golubove iznad odjela za voće i povrće
|
Najzobiljnije?!
|
Da ja bio na blagajni i vidim par golubova tam leta i skriva se u nekakvu rupu |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Aj samo malo, kako je osoba uopće primjetila da je pojela muhu i kad je to skontala? Nije sigurno skontala kad je vec gutnila pa je osjetila da leti po stomaku, a ako je osjetila dok je bila u ustima što je najlogičnije onda koji kurac ju nije izvadila. |
|
|
|
Stella1989
|
nake_rado je napisao/la: ›
Aj samo malo, kako je osoba uopće primjetila da je pojela muhu i kad je to skontala? Nije sigurno skontala kad je vec gutnila pa je osjetila da leti po stomaku, a ako je osjetila dok je bila u ustima što je najlogičnije onda koji kurac ju nije izvadila.
|
A sad stvarno i ti se*eš. Grickali smo grožđice i nije vidio što uzima i kad je prožvakao i nabrzinu progutao tek je onda skontao da je nešto odvratno pojeo i nije mu bilo dobro. Nije sigurno gledao grožđicu po grožđicu jer se nije nadao da će tako što naći među grožđicama. A i ja sam jutros našla muhu u toj istoj vrećici s grožđicama, tako da... |
Zadnja promjena: Stella1989; 27.05.2010. 23:09; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
Stella1989
|
De glupi ste...ako vi nešto ne volite (jesti), ne znači da drugi ne vole. Ja svakodnevno kupujem grožđice, većinom u Intersparu, do sada...
Volim ih jesti...i što sad?! Našlo se par pametnih koji ne vole i moš mislit...kao da su popasli pamet cijelog svijeta...
Niste zahvalni kad vam netko kaže što je gdje pronašao, kako bi vam pomogao...vama je bolje ne reći pa onda idite, kupujte, jedite...pa ćete tek znati kako je kad osjetite na svojoj koži kad ste tako ograničeni...
Sram vas može biti! |
|
|
|
|
propanal
Ukupno postova: 17 Spol: Nebitno
|
Stella1989 je napisao/la: ›
De glupi ste...ako vi nešto ne volite (jesti), ne znači da drugi ne vole. Ja svakodnevno kupujem grožđice, većinom u Intersparu, do sada...
Volim ih jesti...i što sad?! Našlo se par pametnih koji ne vole i moš mislit...kao da su popasli pamet cijelog svijeta...
Niste zahvalni kad vam netko kaže što je gdje pronašao, kako bi vam pomogao...vama je bolje ne reći pa onda idite, kupujte, jedite...pa ćete tek znati kako je kad osjetite na svojoj koži kad ste tako ograničeni...
Sram vas može biti!
|
Jao ma daj... Nije u tom stvar nego na ovom portalu ljudi samo blate... od Taxi Cammea do Interspara. Glupost. Pa nisu ovi iz Interspara valjda namjerno stavili muhu (ako je uopće bila muha) u vrećicu s grožđicama ... To ih sigurno dobro reklamira... |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
propanal je napisao/la: ›
Jao ma daj... Nije u tom stvar nego na ovom portalu ljudi samo blate... od Taxi Cammea do Interspara. Glupost. Pa nisu ovi iz Interspara valjda namjerno stavili muhu (ako je uopće bila muha) u vrećicu s grožđicama ... To ih sigurno dobro reklamira...
|
Jesam ja možda rekla da je te muhe netko namjerno stavio?! Ne. Rekla sam što smo našli u grožđicama. Čim sam ja jutros skontala glupavu muhu u vrećici s grožđicama, šiknila sam ju u smeće jer su mi prisjele grožđice! Nisam mislila da ću ih uopće pronaći u grožđicama, a pogotovo se nisam nadala da ću naći 2 muhe u vrećici od 200-300 grama. Sinoć jedna, jutros druga. Mogu misliti koliko ih je onda u cijeloj kutiji... ...a koliko sam ih puta dosad kupila i jela...tko zna što sam pojela, a da nisam bila svjesna...možda krilo od muhe? Hehe... |
Zadnja promjena: Stella1989; 28.05.2010. 0:03; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
propanal
Ukupno postova: 17 Spol: Nebitno
|
propanal je napisao/la: ›
Jao ma daj... Nije u tom stvar nego na ovom portalu ljudi samo blate... od Taxi Cammea do Interspara. Glupost. Pa nisu ovi iz Interspara valjda namjerno stavili muhu (ako je uopće bila muha) u vrećicu s grožđicama ... To ih sigurno dobro reklamira...
|
Jesam ja možda rekla da je te muhe netko namjerno stavio?! Ne. Rekla sam što smo našli u grožđicama. Čim sam ja jutros skontala glupavu muhu u vrećici s grožđicama, šiknila sam ju u smeće jer su mi prisjele grožđice! Nisam mislila da ću ih pronaći više u vrećici od 200-300 grama. Sinoć jedna, jutros druga. Mogu misliti koliko ih je onda u cijeloj kutiji... ...a koliko sam ih puta dosad kupila i jela...tko zna što sam pojela, a da nisam bila svjesna...možda krilo od muhe? Hehe...
|
Pa da, ali rekla si nešto u smislu kao da više nećeš kupovat u Intersparu zbog toga, a mislim da to nema veze s tim..A koja je to marka grožđica? |
|
|
|
|
|
ja_ivica
Ukupno postova: 138 Spol: Muško
|
Dylan je napisao/la: ›
Dylan je napisao/la: ›
Tko gricka grožđice???
To je za kolače a ne grickat.
Aj ne seri, idi laži negdje drugdje.
|
Stvarno si jadan i de odhebi više!! JA ih grickam, ljudi ih grickaju...zar nisi nikad jeo ili čuo da ljudi jedu grožđice?! Idiota...uff!!
Glupane, pokušavam upozorit ljude da ne bi doživjeli isto, al moraš se uvijek ti tu naći da baljezgaš bezveze...
|
Stella, odjebi u dvokoraku.
|
Momak, uozbilji se. Zasluzio si zuti karton.
Ja jedem suhe grozdjice! Odlicne su i zdrave, ne stavljaju ih u muslije bezveze...
Eh, šonja... |
|
_________________ Breastfeeding
It Rocks! |
|
|
|
|
|