Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

--> -->

Propale sve osječke agencije za spajanje samaca

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69894
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.09.2010. 9:40 
Naslov:  Propale sve osječke agencije za spajanje samaca
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Samci srednje životne dobi nerijetko će reći da teško mogu upoznati osobu s kojom bi podijelili život. Istovremeno, svakodnevne obveze ne omogućavaju ni stvaranje velikog broja prijateljstava, a zanimljivo je da su u Osijeku do prije nekoliko godina postojala dva mjesta koja bi zadovoljila i jedno i drugo. No značajno smanjenje broja članova uvjetovalo je njihovo zatvaranje.

- “Pretprošle godine zatvorio sam Udrugu rastavljenih i osamljenih, koju sam vodio četiri godine. U početku sam imao 30-ak članova, a ostalo ih je samo troje. Mislim da je ponestalo ideja, sastanci su se pretvorili u monotoniju, a nedostajalo je i financijske pomoći da bi se Udruga održala”, kaže Benedikt Stjepanović, koji je na ideju o otvaranju Udruge došao jer je i sam želio pronaći srodnu dušu.

Smatra da je ideja bila dobra, no s vremenom se pokazalo da mladi imaju drukčije načine pronalaska partnera, a stariji su, smatra, lijeni da bi se upuštali u takva poznanstva. Gotovo zbog istoga razloga raspala se i Agencija za poznanstva “Mirna”, čija voditeljica Spomenka Ferić i danas žali što nije uspjela u svom naumu spajanja osamljenih ljudi. Štoviše, s ponosom kaže, u vrijeme rada Agencije dosta je ljudi "vjenčala", brojne je sprijateljila i sretna je što su se neke veze i brakovi održali do danas. Ugovorila je brojne sastanke, i to na osnovi prethodno popunjenog upitnika koji su ispunjavali članovi.

- “U početku je super išlo i članova je bilo dosta. Mislim da je prava šteta što u Osijeku ne postoji ni jedna ozbiljna udruga za sastajanje osamljenih ljudi. Sada se to radi preko Interneta ili već duže vrijeme preko oglasa, no nema onog važnoga - susreta oči u oči”, zaključuje Ferić.

Psihijatar dr. Nikola Mandić kaže da je osobno pristalica individualnih odnosa te kaže kako se ljubav i prijateljstva ne traže preko posrednika.

- “Nije dobro da je upoznavanje kontrolirano nekom osobom, tzv. vođom. Nije dobro ni da oni koji se trebaju naći imaju uvjetovano mjesto gdje to mogu učiniti”, smatra Mandić.

Autor: Marija Mihelić/Glas-Slavonije.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
junfer&ca
Ukupno postova: 125
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.09.2010. 21:06 
Naslov:  

Šta će mi agencija da nađem levata? Dobrog frajera nije lako naći, ali to ne može i agencija

lingvist
Ukupno postova: 353
Spol: Muško Muško
Post Postano: 11.09.2010. 1:20 
Naslov:  Re: Propale sve osječke agencije za spajanje samaca

Meni nije jasno zašto su Mandića morali pitati za komentar? Želi li možda netko implicirati da su ti ljudi koji traže srodnu dušu preko agencija psihijatrijski slučajevi? Confused

Bojo

Ukupno postova: 1705
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 11.09.2010. 1:44 
Naslov:  

facebook i internet sve sjebo a? Smile thaaaa emti Smile

Ukupno postova: 1739
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 11.09.2010. 9:17 
Naslov:  

Nisam pobornik tih agencija, samo uzimaju lovu jadnim ljudima. Bolje da to iskoriste za neki makeover, tečaj nečega, pa će se bolje osjećati, i time imati više volje za poznanstva. Sami.

Skoči u forum:   
-->
-->