Doček nove godine u
hotelu Termia.
Cijena:
199 kn
Dočekajte novu 2011. u velikoj glazbenoj sali
hotela Termia, u sklopu
Bizovačkih toplica, uz koktel dobrodošlice, iznimno bogat švedski stol, pjenušac u ponoć i popularnu grupu
Essekeri. Na dva bogata švedska stola poslužujemo razne novogodišnje specijalitete majstora kuhinje hotela Termia. Konzumacija jela neograničena je tijekom cijele noći.
Novogodišnji menu
Hladna predjela:
* Mediteranska salata od tune sa maslinama
* Hladni rostbeef na francuskoj salati
* Dalmatinska salata od hobotnice
* Mozzarela sa rajčicom i bosiljkom
* Slavonska hladna plata
Topla predjela:
* Rizoto od lignji i gambera
* Pohane palačinke punjene sa špinatom i sirom
* Mesne okruglice u umaku od rajčice
* Zagorski štrukli sa kiselim vrhnjem
Glavna jela:
* Pileći ražnjići u omotu od slanine
* Splitska pljeskavica od oslića
* Novogodišnja teleća rolada
* Snašin odrezak od puretine punjen sa lukom, jajima, slaninom i gljivama
* Janjetina na bizovački
* Fini medaljoni u umaku od senfa
Prilozi:
* Riža na slavonski sa povrćem
* Njoki u krušnim mrvicama
* Pohani žganci
* Pečena paprika na način grofice Marijane
* Okruglice od krumpira sa brokulom
* Tijesto sa pirjanim slatkim kupusom
Slastice:
* Torta Ledeni vjetar
* Štrudla s jabukama
* Panj
* Mađarica
* Metar kolač
* Suhi sitni kolači
* Voćna salata u ledu
* Svježe voće
* Hrvatski sirevi na pladnju
Iza ponoći:
* Silvestarske sarmice
* Kuhani slani krumpir
-> Doček Nove godine 2011.
Ukoliko znate za doček koji nije na listi - slobodno nam javite sve potrebne informacije i rado ćemo ga uvrstiti! Sve podatke (plakate, informacije i sl. šaljite na e-mail redakcije: redakcija[at]osijek031[dot]com