Iako se zbog usporenih radova činilo upitnim, Osijek će ipak uskoro dobiti luksuzni autobusni kolodvor vrijedan 12 milijuna eura. Naime, prepreka koja se ispriječila usred gradnje i koja je u pitanje dovela ishodovanje uporabne dozvole, uklonjena je. Riječ je o čestici u vlasništvu HŽ-a, koja se nalazi na lokaciji budućeg kolodvora, a oko koje su imovinsko pravni odnosi regulirani tek prošlog tjedna, što je završetak radova odgodilo za 1. ožujka. Na kolodvoru će biti čitav niz sadržaja, a prvi zakupci su Konzum, Kruna i Tisak. Osim toga, o održavanju kolodvora brinut će koncesionar tvrtka APP Požega, kojoj je autobusni kolodvor od jučer dan na upravljanje u idućih 28 godina.
- radni sastanak u Županiji
- održan Dan zanimanja
- HDZ poziva građane da iziđu na nedjeljne izbore
- Lions club Mursa za Udrugu gluhoslijepih
- Božićni festival Umjetničke akademije
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
Pa sad.. o ozbiljnosti bi se dalo pričati, ali ono što sam ja rekla mislila sam ozbiljno.
Drugim riječima, boli me uvo koji je razlog što kolodvor još uvijek nije u funkciji. Ono što me zanima je do kad će ono smetlište što se naziva kolodvorom biti prva i zadnja slika grada na dolasku i odlasku svih onih koji kolodvor koriste. Zanima me do kada će ljudi koji tamo rade raditi u smetlarskim uvjetima. Zanima me mnogo toga, ali me najmanje od svega zanima koji je uzrok. Želim presijecanje smrdljive vrpce.
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava.
Ej ljudi moji dokle god mafijaš Tadić ne opljačka gradski proračun kolodvor neće biti gotov, a neće biti gotov ni Eurodom. Tadić samo obećava gradu po onoj staroj, "Obećanje ludom radovanje". Pri tom smatra da su građani ludi, a sada kada su dobili posao od 24 milijuna kuna za izgradnju autoceste do granice s Bosnom u dužini 3 km, samo će se nasmijati i reći 'Tko Vas jebe Osječani, stavite nekoliko puta u moj džep pa će kolodvor proraditi, a naplatiti ćemo se sa precjenjivanjem izgradnje ceste za spajanje na Vinkovačku, ili kod izgradnje mosta preko Drave. Ko Vas jebe građani, kako god okrenete Vaš novac će završiti u mom džepu. Ako sam mogao državu potkradati sa HAC-om kako ne bi mogao Vas Osječane iz pripizdine.'