SPU Feniks Osijek
Robna kuca IPK na Sjenjaku
Tecaj suvremenog plesa
navodno do 14.2. traje tecaj
Kontakt:
http://www.facebook.com/feniks.osijek
ili ih potrazi na ovom partyu
Haj, evo prijateljice su mi javile da netko pita za suvremeni ples Nastavnica sam suvremenog plesa, a voditeljica sam u plesnom studiu Legato, vodim suvremeni ples za djevojke od 14god na dalje <javi se ako si još zainteresirana!
valkire je napisao/la:
Haj, evo prijateljice su mi javile da netko pita za suvremeni ples Nastavnica sam suvremenog plesa, a voditeljica sam u plesnom studiu Legato, vodim suvremeni ples za djevojke od 14god na dalje <javi se ako si još zainteresirana!
a u kojem terminu je tecaj i je li potrebno nekakvo predznanje?
Hej, evo ovako, treninzi su utorkom i četvrtkom od 21h do 22.30h, u vrtiću Stribor (Vijenac Ivana Meštrovića). Iako je dobro došlo, nije potrebno predznanje, samo dobra volja i želja!
valkire je napisao/la:
Hej, evo ovako, treninzi su utorkom i četvrtkom od 21h do 22.30h, u vrtiću Stribor (Vijenac Ivana Meštrovića). Iako je dobro došlo, nije potrebno predznanje, samo dobra volja i želja!
može li se još uvijek upisati i molim vas da kažete koliko je upis? hvala na odgovoru. by: zainteresirana
valkire je napisao/la:
može li se još uvijek upisati i molim vas da kažete koliko je upis? hvala na odgovoru. by: zainteresirana
može se još upisati, nema upisnine već mjesečna članarina 150kn, vidimo se!
valkire je napisao/la:
Bok, znam da kasno pitam, no moja bi prijateljica i ja htjele ići na ples. Ima li ikakve šanse za upis? Nemamo plesnog iskustva.
Evo, ako ima još onih koji su zainteresirani, počinje nova sezona za sve koji imaju potrebu se izraziti pokretom, razvijati kreativnost, oblikovati tijelo i upoznati čarolije plesa, prethodno znanje nije potrebno
Uzrast: 14. godina i starije
Više informacija na:
http://www.pslegato.hr/ ili na [email protected]